€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 5 juli 2007 22:45

Jag vill vara ett barn igen som alla vil pyssla med. jag var verkligen ett sånt barn också.. Jag stod i centrum väldigt, väldigt länge. Yngtsa storasystern är 7 år äldre än mig och ädsta lillasystern är 6 år yngre än mig, det ni! Jag hade en topp på 6 år, jag var den alla ville leka med! Iofs så ska jag inte klaga, mormors första barn barn, pappas perfekta dotter (tycker han själv) mammas första barn, ja behöver jag fortsätta a just ja mobbas lilla gullunge. Ja jag är bortskämd, men so what?

Jag gillar att vara bortskämd, men jag är ingen snobb, även om testet jag gjorde visade på att jag var en uppeklassens snobb, fick vänligt förklara att i Sollefteå kan man inte vara en snobb, då skulle man inte bo här!


Så dagen bjöd på trappstädning, gud vad kul! Jag och Robin (radarparet numero 1) höll på att dö av uttråkning, värmeslag och trötthet. Efter en stund blev det fart, Robin drog igång musiken på hans mobil och vi stämde in i sång, eller jag iaf, finns det nåt bättre än att höra en grym låt och ta i från tårna? NEJ!


Eftersom vi har så roligt på storstäd så kom jag på Steve Melloydens gamla skämt, vi gjorde om det lite och det blev såhär.

Chefen heter Berit, brukar kalla henne för Beirut, lika jävla bombad.

(ska tilläggas att jag är släkt med chefen! ;P)

När vi började fundera över Beirut så var det ingen som filat sin geografi på sistone så vi har tills idag gått och funderat på vart Beirut ligger, då var det ett snille som förklarade att det var Libanon, då kom såklart alla på att det var i Libanon det låg.

Så nu har vi bestämt oss för att fara dit för att kolla lite, jag ska betala resan för alla 8 eller 7.. Pappa får betala, tihii.


Jo på tal om fotbollen på lördag, tydligen så MÅSTE vi sitta på södra läktaren sektion C för det är närmast gif båset, emn jag tror jag tar min stl och flyttar den till mitt på plan eller nåt då sitter jag ju som bra till. Nä men Norra sidan sektion O. Tycker jag låter bra, inte en chans i världen att jag lyckas skämma ut mig då..


Nä nu ska jag tala lite vett i Ayam, hon är lite för bråkig nu!

Av Emma Johanna Andersson - 5 juli 2007 15:47

Förklaring: Jag är inte så blåst och nördig som Ayam får mig att låta...

Det är faktiskt sant!!

Jag är bara som alla andra, eller kanske snäppet mera virrig, men det får man på köpet, och det verkar ha gått hem hos mina underbara vänner..

Ayam däremot är helt galen. Och det bästa hon vet just nu är att skämma ut mig. Jag är själv grym på att skämma ut mig själv, men jag börjar inse att min omgivning hjälper till ganska mycket.


Nu ska jag kila över till grann går´n och kolla vad pappsen gör idag, vi kanske får chansen att undersöka fågelbajs igen, förhoppningvis då inte på mig, skulle inte känna rättvist! Kanske att även William är där så vi kan gosa en liten stund, annars har jag alltid nötnosen Jonna.


Tack för nu, återkommer med mera senare! Pussar


Arbetskamraten heter Sara, jag brukar kalla henne för Sarajevo, lika jävla bombad! Just nu kör vi den stilen på jobbet :P

Do you like it?

I know I do! =)

sitter vid midjan

inte någon annastans

Av Emma Johanna Andersson - 4 juli 2007 21:32

En händelsefattig dag..Klev upp lite sent 06,30 och börjar 07,00.

For iväg, började jobba och slutade jobba 14,00, så det blev en tidigare dag idag än de andra.. SKÖNT!

Jo vi hade även en mysig timme, friskvård, så vi drog iväg hela gruppen utom 2 på en promenad. Det är fasiken underbart vackert vid älven när man går där bland alla villor, tror jag ska köpa en strandtomt där. Finns en gubbe som håller på att renovera ett hus där nu och det rä så gudomlig fint så jag skulle lätt kunna flytta in där om det var en ung kille. Huset är grönt, mysig grönfärg och har en stor altan som går runt hela huset. Sedan har han byggt ett 2 vånigt lusthus, sååå fint.. Sålde nyss en kåk där, 1,250,000:- låter kanske inte så mcyket för er som läser detta och kommer söder ifrån men det är mycket för att vara en liten stad på 10,000 invånare och har ett kläd shopping utbud i och med Kappahl, Dressman, Stil, Lindex, Effekt och där var det så gott som slut. Men pizzerior finns det gott om.


Nog om det ikväll har jag inte gjort nåt alls, var på väg över på S-gränd för att få kvällen roligaste men ingen var där, tråkigt med tanke på att han inte är där imorgon.. :( Så kvällens roligaste fick jag skapa själv..


Imorgon börjar gatufesten utan mig tyvärr, och som det ser ut nu så komemr den få klara sig utan mig iår igen.. Har ingenstans att bo och nu då jag tänker efter ingen skjuts ner, BRA JOBBAT EMMA du är den bästa planeraren som någonsin funnits! Men jag är inte ensam, hoppas jag, så att det inte blir en kupp.. Då skulle jag bli sårad! ;P


Kvällen roligaste

Jag: Hej babe. Jag ska vara din dejt fredag och lördag natt. Då var det bestämt. Du kan få dejta fler, I can sleep on the floor... osv

Han: hehe skickade du rätt nu verkligen ;)

Jag: Nä jag gjorde ju inte det..

Nu är det definitivt bekräftat, jag lyckas i de flesta situationerna, stackars kille han lär ju ha blivit livrädd när han få ett mess där det står att jag ska komma ner fredag och lördag. Clever!



De här tatueringarna gillar jag.. Jag älkar killar som har en tatuering som sitter på underarmen sådär och sedan är ju den andra tatueringenbara cool.. Torres knew what he did!
Av Emma Johanna Andersson - 3 juli 2007 21:35

Idag har jag varit med mina underbara vänner.

Mina vänner är de bästa och snyggaste som finns!

Vi har haft en cosy evening tillsammans jag, Magda, JP, Limpis och Mary,

Började med att vi lagade mat eller vi och vi, Limpis och Jaypee, jag övervakade så att allt gick rätt till. Blev riktigt bra och vi avnjöt middagen ute på altanen med solen och den blåa himlen. Underbart! :D Efter det skrattade vi massor och pratade på om allt möjligt. Efter maten blev det efterrätt: jordgubbar, hallon och glass i stora lass samtidigt som vi satte oss tillrätta i soffan och såg Anders Lundin i sina tajta jeans på Allsång på Skansen. Älskar allsång.

Bäst idag var nog Måns måste jag faktiskt erkänna, men jag diggar även PG även om han nu börjar bli lite gammal.

Efter det bar det hem eftersom att Emma har ett ansvar nu för tiden i och med hennes glassiga sommarjobb.


Kvällens roligaste!

Hej, jag heter Jocke och min är alkolist.

Hej tån!


Jo det är sant en kille som var med oss på Cypern fick ont i tån och gick till doktorn, väl hos doktorn så fick han reda på att hans tå tagit stryk av allt festande! :D


Nu blir det lite teve och kanske nåt annat trevlig innan säng tajm

See ya / Emma

Av Emma Johanna Andersson - 2 juli 2007 20:56

Har nyss kommit hem efter att ha varit och busat med Donnan och jag har även hunnit med att hälsa på mami på hotellet (hon jobbar). Nu för en stund sedan när jag satt på S-gränd och fikade lite så kom vi in på fåglar, närmare bestämt fiskmåsar, jag hatar fiskmåsar!

Jonna hade tydligen skrikit era jävlar efter dem idag (hon är 3 år).

Sedan kom vi på skitande fiskmåsar, inte så trevligt.

Det finns en ond cirkel på Strandgränd, de som har röda tröjor på sig är dem som blivit träffad. Jag skrattde så gott åt det där när historier kom fram om hur, var och när folk i rött hade blivit träffad. Fick mig ett gott skratt tills jag känner att något träffar mig, tittar ner och på stolen sitter det ja, fågelbajs,  jag vänder blicken mera neråt mot mina byxor så hittar jag fågelbajs, somliga straffar Gud på en gång. Alltså en fågel jävel sket på mig. Men som tur var, var det inte en fiskmås utan en duva eller små fågel av nåt slag, det konstaterade jag och papi efter att noga ha studerat bajset (det där var ett skämt) Så nu blir det in i duschen och sedan sängen, min stora sköna säng!


Kvällens konversation

Syrran: Hon är såå mamma kär

Han: Jaaa, det förstår jag.

Syrran: Ja det är så man skulle vilja sälja henne ibland

Han: Jonna, jag kanske ska köpa dig.

En stund senare...

Syrran: Jonna ville inte följa, men mamma och Emma vill.

Han: Meeen, jag har ju bara en plats i bilen ;P

Tråkigt... Jag lyckas göra bort mig/bli bortgjors utan att ens vara i närheten,but I can´t help it

Kanske sa något om hela köpar grejen själv innan sista delen av samtalet, och det kan inte heller hjälpas, jag var bara tvungen att få det sagt, han är ju trots allt en MC Dreamy, hahaha, jag är skrämmande bra ikväll!


Skulle egentligen ha varit med Limpis och Jaypee ikväll men jag bangade, känner mig inte tipp topp just nu, ont i ryggen efter att ha försökt stoppa Jonna från att säga olämpliga (för mitt liv) grejer, och allmänt less efter en enda dag på sjukhuset,

Varför kan det inte vara lika bra som förra sommaren?


Aja nu blir det duschen!

Puss och kram

Av Emma Johanna Andersson - 2 juli 2007 18:05

Every song has a CODA, a final movement.

Whether it fades out or crashes away.

Every song ends.

Is that any reason not to enjoy the music?

The truth is, there is nothing to be afraid of.

 It's just life!!

- Ellie Harp

Av Emma Johanna Andersson - 1 juli 2007 23:15

Jaha gårdagen bjöd då på en utekväll hemma i Sollefteå!

Började hos JP med Magda, Limpis och såklart JP där vi såg på speciellt utvalda scener ur filmen: "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"

Och vi såg även lite av spice girls the movie, vår hyllning till de människor vi en gång i tiden ville vara (som man nu i efterhand funderar på VARFÖR??)

efter det bar det av till Jimmy och A-K för lite spel och mera alkohol intag. Klockan halv 1 blev Limpis lite otålig och ville att vi skulle komma ner på stan, så jag for men JP skippade..

För en gångs skull var det 18 på Imouls så vi ställde oss vänligt i kön och väntade, när sedan folk började tränga sig och fler och fler gick ut men ingen kom in blev vi alla lite otåliga och händer bakom mig hamnade på ställen de inte skulle vara på så fick det vara nog.

Ska vi verkligen stå i den här kön?.. Jaaaa.. Okej..

Ja tills sist kom vi in och jag klampade genast till baren för att beställa en SEX ON THE BEACH!

In på dansgolvet det bar och fram till Dj:n,

Jag: Du...

DJ: Ja...

Jag: Kn inte du spela Sex on the beach?

DJ: Nä.. Då måste jag leta reda på den

Jag: Jo men vi har nyss kommit hem från Cypern och vi vill minnas.. ;P

DJ: Okej sista låten.

Jag: Bra!!

Jag går fram to my Cyprus mates: Han ska spela den som sista låt

Dem: Men Emma, det är ju om 50 minuter!

Jag: Jaha, jajaja, Men Limpis kan inte du gå dit och trycka tuttarna så han  inte kan säga nej..

Limpan: NEEEJ, det kan du göra.

Jag: Okeeeej!

Jag: Du vi kan inte vänta så länge du får spela den som nästa låt.. *Flört!*

DJ: Flinar

Gissa vad nästa låt är.. Jo ni gissar rätt, Sex on the beach.

Antingen är jag för jävla grym på att övertala folk eller så ville han inte ha tillbaka mig dit fram..

Klockan slår 2 och vi går ut, sugen på kebab som vanligt efter en kväll ute så stöter jag på folk från GBG och jag frågor om de ska käka, till min stora glädje ska de göra det och vi går med storm steg fram mot City grillen. Älskar kebab . Fick även förklara för killen från GBG att det är vitlökssås, det heter bara kebab sås i Sollefteå.. Det var kul!!

Så drar jag mig sakta hemmåt, mot min sköna stora säng och får sällskap efter en pytteliten bit, GBG än en gång, och det skulle tydligen vara efterfest hemma hos mig, men när jag väl sa att det var det bangar dem..

Dålig stil, bangar då klockan bara är 03,30


Nu orkar jag inte skriva mer.. Ska sova för jag ska upp och jobba imorgon på mitt glassiga sommarjobb..


Gårdagen citat

Han: Jag tycker synd om er här uppe för ni har så ljust på kvällarna.

Jag: Det är nu det blir mörkare.

Han: Ja men fiskmåsarna skriker ju, hemma betyder det att det är jävligt sent på kvällarna/tidigt på mornarna


Dagens citat

Han: Tja!

Jag: Tja, har du vaknat till liv?

Han: Jaaahaaa, du med?

Jag: Du jag var uppe klockan 10 och bar in ved i Forsmo! HA!


Pussar

Av Emma Johanna Andersson - 1 juli 2007 03:26

Klura på det där en stund!

Återkommer imorgon med mera! :P

Puss Emma

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards