€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 28 juli 2007 12:17

Läste nyss mitt egna inlägg från inatt, what the hell!!

Vad skrev jag egentligen, någon som kan översätta min fylle text??

Jag förstår några ord men inte är det många.. :P

Kvällen var iaf super bra, kommer ihåg att jag stod och viftade med armarna åt en kille som jag tydligen inte vill skulle såra min kompis.?! Varför gör jag alltid sådär?? Äh whatävva man lever bara en gång då kan man lika gärna skämma ut sig rejält, träffade även Jörgen och han stod med 3 killar en var iaf Nils, Nils och en polare skulle åka hem till Kramfors och naturligtvis var jag ju där och la mig i, fast kanske på ett bra sätt, de fick nog kanske tag på en taxi.. :P


Även att jaf inte har tvättat bort sminket.. Jag ser ut som en raggarhulda! Nu ska jag kila iväg och people JAG MÅR BRA, JAG MÅR HELT SERIÖST BRA!

Puss & hej

Av Emma Johanna Andersson - 28 juli 2007 03:33

Tack för en lyckad kväll alla ni som var med pch gjorde den! Kännervck att skrivingen vill inte häng med,så då nu går det bli vi via internet-jätte ra ställe såhär kul är det ofta! Puss och gondtat"!

Av Emma Johanna Andersson - 27 juli 2007 21:18

Kvällen verkar kunna bli okej faktiskt är på väg till Eviss nu, hoppas bara jag är välkommen, är jag säkert! =)


Hoppas ni alla får en underbar kväll jag ska göra mitt bästa för att få det! PUSS ღ

Av Emma Johanna Andersson - 27 juli 2007 16:57

Ja den lycklige vinnaren av det årlia ankracet här i stan kan nu titulera sig 10,000:- kronor rikare!


Tänk om det varit jag, då hade jag bokat första bästa flyg ner till Napa och levt livet i några dagar! På tal om leva livet så var det nämligen min sista dag på arbetet idag, nu är det slut på lidandet och helvetet, klockan 12,00 vandrade 7 små glada storstädare ut i naturen och var bara otroligt lyckliga!

Det mina damer och herrar det är lycka när den är som störst!


Ikäll är det även den årliga laxfestivalen som jag nämnt tidigare, jag och  Magda ska dricka turk och ha svin kul. Undra om det blir nåt med gänget? Annars har jag en fin fin gräsmatta som man kan göra mycket på.

Men först ska jag klämma en pizza eller nåt med familjen rätt över gatan.

Idag var vi på stan en sväng och kollade in alla människor som var ute för att shoppa, det är en massa tursiter här och dem är alltid lika kul att se. Blir sådan blandning av folk och stilar när dem kommer.. =) På stan inhandlar min mamma en ny mobil, och det är inte vilken mobil som helst heller, den kostade 3000:- och det tycker jag är mycket pengar iaf när man ger mobilen til min 12 åriga lillasyster, då tittar jag på min mamma och ler mitt allra finaste leende och lägger på puppy looken(läs: den som jag ger folk när jag vill ha nåt) óch frågar så snällt så nsällt: Vad får jag då?

Mamma: Jaaa, en puss till påsk kanske!

Oh my god! En puss är ju gratis, det är inte en mobil. Fast iofs så är en puss från mamma alltid välkommen!

----------

Kom nyss hem efter en liten färd till den gröna & gula glasbanken som ligger bredvid ICA och det är nog den bästa affären här i stan! Fick med mig 2 fulla påsar så nu blir det turk, cider och rom&cola. Mycket bra grejer det där!


Nu ska jag ta och sätta på mig ansiktet, eller det gör jag nog efter pizzan.. =)


Puss så länge!

Av Emma Johanna Andersson - 26 juli 2007 19:19

Regnet det bara öser ner!

Inte lite heller


Har ni tänkt på Ola´s text till Natalie

Tonight we gonna make it happen

I want you now it´s driving me crazy..

Jag har klurat på det där på jobbet och kommit fram till att ja.. Let´s see if you can read my mind


Jag och Anna var tvungen att ge oss ut och prova min nya kamera, blev några fräscha bilder på henne eftersom jag var fotografen, blir mer och mer sugen på att köpa en rejäl kamera (tack vare Fias jättefina bilder som hon får på sin kamera såklart beror det på fotografen också =D) så man kan knäppa riktigt fina kort, iofs så har jag problem med att lära mig inställingar på den här hur ska jag då kunna lära mig alla som finns på en system?


Nu ska jag vandra vidare in mot rummet och lyssna på lite musik, funkar inte att lyssna på Takida just nu på p3 live! =( Attans, men kanske senare..

Puss&hej!

Av Emma Johanna Andersson - 26 juli 2007 17:13

Nu tönkte jag ta och presentera vår låtlista S.S´s summer 2007! Efetrsom vi lyssnar mycket på radio så här är topp spelade låtarna som vi lyssnat på hela sommaren nu!


1. Ola - Natalie

2. Markoolio - Ingen sommar utan reggae

3. Rihanna - Umbrella

4. Måns - Work of art

5. Shout Out Louds - Tonight I Have To Leave It & Impossible

6. 50 Cent/ Justin Timberlake - Ayo Technology

7. Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song)

8. Mange Schmidt/ Petter - Giftig

9. Florence Valentin - Pokerkväll I Vårby Gård

10. Danny - Play it for the girls

11. Tokio Hotel - Monsoon

12. Fall Out Boy - Thanks for the memories

13. Mika - Love today

14. The Ark - Prayer for the weekend

15. Maia Hirasawa - And I found this boy

16. Sean Kingston - Beautiful girl

17. KNA connected - back when I was

18. 6 AM featuring Cissi Ramsby - I'm Gay


Ja det var väl många av låtarana, ska kolla upp om det finns flera, listan är inte i någon inbördes ordning utan bara som det dök upp i huvudet, ska även tilläggas att jag inte alls gillar alla dessa låtar, men de förknippas med min sommar på S.S

Av Emma Johanna Andersson - 26 juli 2007 16:40

Jaaaa idag är det torsdag och med det menas en dag från helg, och en dag från slutet på helvetet!

Imorgon är det laxis och jag är verkligen på G inför den kvällen, får inviga mina nya blåa skor här hemma! + att jag och Magda ska dricka TURK!! Turk är gott och det gillar vi jätte mycket!


Idag gjorde vi klart det sista som hade med sängtvätt att göra och då kläcker Helen ur sig att vi ska gå på BB imorron och sängtvätta! det tar nog aldrig slut på helvetet inser jag nu!


Nu ska jag gå vidare, springa och gömma mig, har huvudvärk känner jag!

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 25 juli 2007 21:24

Hello älskade läsare!


Yihaaaa! En bra nyhet och den är viktigt i all detta mörker!

 JAG HATAR MITT JOBB!


Jo mina vänner nu är det såhär att Nipyre veckan här hemma i stan är i full gång och det vankas en laxfestival! Laxfestivalen är höjdpunkten på sommaren för oss Sollefteå bor. Alla träffas, dricker onyttiga drycker som gör att man ser suddigt eller dubbelt, man kan inte gå rakt och man är väldigt högljud när man pratar! De som vill och gillar lax finner man antagligen i ett av "laxklämme" tälten och de som gillar öl hittar man i öl tälten som fyller vår stads park, vår oas. På dagen är det älvsimmet, undra om jag ska ställa upp och kicka som ass? Simma i en svin kall älv och få kramp efter 5 meter... Näe jag tror jag skippar! För att återgå till Laxis (som det kallas) KOM HIT! Man kan tro att man är i en annan stad! Jag hoppas bara att det blir som de är tänkt, har inte hört nåt från någon, måste fixa Jörgens msn så man får kontakt med honom för han är som bortblåst. ;P

Jag vill verkligen träffa mina älskade vänner, mitt gäng, mitt liv de senaste 3 åren!

Jo min psykolog ville att jag skulle skriva något om honom så: Han kan vara världens mest osociala varelse men när han väl är med så då är han allt annat än osocial.. =) Han är den enda som kan få mig att bli riktigt förbannad på någon jag inte träffar just vid det tillfället. Just nu är han som levande död, smiter till jobbet, och ja helt enkelt borta.. vad mer.. Jo han skickar elaka låtar. Men han är nog en snäll man innerst inne! :P


Nu ska jag kila in på rummet och titta vad jag hittar, skriva lite räkningar och fylla i lite formulär från lärar förbundet som jag fick idag!


Puss&Kram

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards