€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 29 juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 29 juli 2007 23:59

Beställde just en laptop! Kom på att det är bra att ha nu när man ska bli vuxen och gå på universitetet.. ;P

Onödigt kommer vissa säga, men om ni ser det såhär, jag ska plugga på distans och mycket kommer ske över internet, hur jobbigt är det inte då att försöka koncentrera sig i vardagsrummet där alla springer och tittar på teve?! Just det, man måste tänka snäppet över alla andra!

Nu kan jag gå in på mitt rum stänga dörren och jobba som en tok! Eller så kanske jag bloggar istället, vem vet.. Som sagt eller i det här fallt sjungt:

"You know that we are living in a material world

 And I am a material girl"


Jimmy nu kan vi ha små affärs möten ihop! ;)


Puss och godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 29 juli 2007 23:09

Hittade lite bilder på min telefon sedan helgen, kommer inte ihåg att jag knäppt dem så det blev en överaskning när jag la över dem på datorn.

Ja denna bilden föreställer iaf Kimmen, Linus (han och jag förlovade oss på black and white-studentfesten men bröt den när kvällen var slut inne på kebaberian ;P) och jag, ja ser ju ut som att vi hade kul iaf, undra vem som tog bilden?? :S hihi

 

Idag for jag och Jonny till Jenny, Mattias och Wille för att hämta mitt fadder bevis. När vi for upp skulle vi leka övningskörning med mig som läraren. Det blev en trevlig men osäker resa! :)

Tror att han skulle kuggat sig på uppkörningen!!! ;P


Såg nyss en film som heter Imagine me and you! Har velat sett den skitlänge och nu fick jag göra det och det blev en total besvikelse, vilken otroligt värdelös film! Varför ska alltid de snygga råka ut för hemskheter??

I mina filmer som jag ska fixa i framtiden ska den snygga få den snygga och allt är ett enda stort happy ending!


Nu ska jag hoppa i säng för imorgon blir det jobb, ett nytt jobb, eller nytt och nytt (har jobbat där mycket) inte sjukhuset iaf.. Ska jobba på City hotell så behöver ni rum i Sollefteå: Give me a call!

Puss&hej


Föresten hittade ven denna bilden, tagen sista dagen på sjukhuset, började på BB och där finns en stor tavla där alla bebisar som är födda där sedan 1981 finns utmärkt med antingen röda (för flickor) och blåa (för pojkar) prickar.

Syns riktigt dåligt, men ändå rätt coolt! Jag fnns med där, 4 raden nerifrån och 9 uppifrån sedan 5 rutor bort, jag och 2 killar föddes denna ljuva 5 september dag! Undra om dem är lika bra som jag? ;P

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards