€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 10 juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2007 22:11

Underbara läsare...

...jag skulle vilja att ni tog er tid att hälsa på min nya bästa vän.

Han heter handdesinfektion och är 70%. Alltså väldigt bra när det är stressigt (smutsigt) på jobbet.

Ja nu tror ni väl alla att vi sätter oss i en vrå på sjukhuset och luktar på denna vän, men nej vi kletar bara in oss i han. Han gör underverk med bakterierna och det är vi honom evigt tacksam för! Händerna är kanon.


Min dag har varit upp och ner, börjar kännas som ett mönster i mitt liv just nu.

Stjärnan(läs; stolpskottet) vi jobbar med är helt otrolig. Idag fick vi gå och städa en storsal på avd.16 Vi slutar klockan 15,45 och då ska vi ha hunnit med en massa saker, städat ur grejorna, gjort klart allt m.m

Idag då när vi fick extra göra så blev det stressigt och då blir det inte bättre att hon fusk städar så det sjunger om det, så att vi måste göra om allt efter henne. Även att hon har ett jobb, men hon kan inte jobba.

Hon: Ja men jag kan inte jobba över för då tjänar jag för mycket pengar!

Vad i hela helvetet gör hon där då? Vi andra som sommarjobbar är då där för att tjäna så mycket pengar som möjligt, men inte hon..? Man blir knäckt av en sådan människa, sedan är hon ju så puckad så 1/17 skulle räcka och bli över.

Väl hemma satte jag mig vid datorn och resten vet ni ju (om ni läst tidigare inlägg), Jag kom in på universitetet. Det är ju bara för underbart. Nu är min framtid planerad i 3,5 år framåt! Känns riktigt skönt faktiskt...


Nu ska jag hoppa in i duschen, sååå skönt!

Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2007 16:35

Helt fantastiskt! Jag fick idag reda på att jag kom in på lärarutbildningen i Härnösand, med inriktnig Språk och kultur!

Känns helt underbart att jag vet vad jag ska göra i några år framöver, jag är inte arbetslös längre utan jag är fortfarande en student men inte längre en fattig sådan!

Nu så kan jag säga att jag fortfarande har sommarlov, för jag återvänder till skolan till hösten igen!

Oh shit vilken känsla!

Var in på GB´s hemsida och kollade på film klipp och bilder från studentveckan. Höll på att börja gråta för jag saknar verkligen alla underbara människor.

Denna bilden är från poängjakten, Zander slappar i vårt tält som vi ställde upp på gräsmattan, gav skugga men även poäng!


Fick även studentkatalogen idag, jag ser ut som ett mongo, men det bjuder jag på, för jag tog studenten och jag gjorde det rejält!

Här är då Sollefteås vackraste ca 1 månad gamla studenter. Mina babes!


Tack för nu // Lyckliga Emma =)

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2007 00:40

Varför blev jag en tjej? Varför måste jag stå ut med att inte få saker sagda rakt upp i ansiktet? Jag vill vara kille och jag vill bara ha manliga vänner känns det som ibland, jag älskar verkligen mina tjejkompisar, emn ibland blir det för mycket.

Allt sånt som bara ligger och gror och aldrig blir sagt..

Ja ja det rä väl det jag får stå ut med, men jag önskar verkligen att det var mer rätt fram, jag skulle uppskatta mer om folk bara sa: Du Emma nu tycker jag att du var taskig som inte gjorde det och inte gjorde så eller gjorde så och gjorde det..

Tänk vad mycket bättre man skulle kunna hantera det + att man skule inte behöva gå och fundera på om det är jag eller någon annan som gjort kompisen upprörd, jag MENAR FAKTISKT ALLA MINA VÄNNER!


GODNATT SVERIGE!



Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards