€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 12 juli 2007 22:01

Vet inte vad jag ska skriva om ikväll...

Jo "psykologen" får ett nytt smeknamn meckarn. Han meckar med allt så på det hela stora blir han en väldigt osocial, Chalmers studerande nörd.

Så nu var det sagt!


Imorgon är det fredag och det ska vi fira med buller och bång, någon som vill gå på Impuls och bara mysa? Magda, Jennifer, anyone?

På Lördag ska jag vara i kyrkan mest hela förmiddagen på Wille´s dop.

SATAN! Kommer på nu att jag måste nog ta och tvätta klänningen jag ska ha.. SHIT!


Vet ni! Jag undrar vad Jennifer gör? Har inte pratat med henne på hur länge som helst.. =( Aja hoppas hon mår bra iaf!


Snälla, snälla Sollefteå ta för fan inte hit Dollarstore, ge mig och resten av Sollefteås ungdomar en bättre affär, vi gillar inte att shoppa 10:- grejer och vill vi göra det går vi på skattkistan, vi vill ha kläder! Och Kappahl är inte precis vår stil. Kläder eller skor, använd huvudet och inte arslet när ni tänker på att utöka utbudet, det är ändå vi som ska återvända till stan om några år när vi levt klart våra liv.. Och inte återvänder vi om vi fått hit Dollarstore, NI måste tänka mer långsiktigt, våga satsa på nåt som lockar hit ungdomar och inte får dem att längta härifrån ännu mer.

Nu ska jag duscha! Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 12 juli 2007 18:10

Tjo!

Idag har varit en hemsk dag, Robin har övertalat mig om att jag ska tvätta sängar med han, och det var ett av de sämre besluten jag tagt i livet. Det är enformigt, trångt och jävligt skitiga sängar.

Klockan gick sakta och lite blev gjort, jag och Robin har såå mycket annat kul vi måste göra, tex: Bryta min armar, knuffa in varandra i 15 madrasser som ligger på en säng a´la  prinsessan på ärten, skvätta ner varandra i desinfektion och sist men inte minst skrämma livet ur varandra, jag 3 gånger ur han och han en gång ur mig när jag kom från toan. =)


Nu ska jag springa över till pappa  och Berit och käka tårta, Ann-Louise och Håkan firar 18-årig bröllops dag. Grattis till dem!


Bye bye for now!

Av Emma Johanna Andersson - 11 juli 2007 22:01

Hello!

Idag har jag som svävat på moln hela dagen, har njutit utav känslan att slippa tänka på vad hösten bjuder på.

Sedan så fick jag en välbehövlig paus från jobbet, skulle iväg och träffa Williams doppräst så halv 10 kom Mattias och hämtade mig och vi for till han och syrran, en stund senare kom prästen, Karen. Jätte trevlig kvinna i 30-års åldern. Efter att vi gått igenom allt om dopet pratades det bara allmänt och jag var tillbaka på jobbet lagomt till lunchen.


När jag kom hem hade jag fått ett brev från Karlstad Universitet, då fick jag lite ångest för det verkar vara ett underbart universitet, i en fantastisk stad! =) Synd, men jag är inte redo att flytta så långt bort, inte för att bo där i 3,5 år, kanske om jag fortsätter att utbilda mig till högstadielärare så kanske jag tar steget, då är jag ändå 22 år.


Sedan så kan jag inte lämna William, han måste ju få chansen att träffa sin gudmor mer än många andra i vår släkt gör, min bor tex i STHLM. Nä jag ska bo kvar här hemma i stan tills William är stor nog och inte glömmer mig.


Idag så gick jag över till Pappi och Berit, Jonna öll på att lära sig cykla utan stödhjul. Hon är sååå duktig sötnosen, men efter en stund kom hon på att det var kul att ramla så då blev det liksom inget av det hela. Tur att hon tyckte det var kul att ramla för det kommer det bli ännu mer utav under inlärningsperioden =)


För at avsluta detta tänkte jag dela med mig av en bit av dikten jag ska läsa då William döps. Because I´m the godmother! =D


1. Att få ett litet gudbarn   
är en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

............................

4. Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt

för det gudbarn som man har.


Nu: Pussycat dolls

Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 11 juli 2007 16:13

 I still believe in your eyes
I just don't care what you've done in your life
Baby I'll always be here by your side
Don't leave me waiting too long, please come by
I-I-I-I still believe in your eyes
There is no choice, I belong to your life
Because I will live to love you someday
You'll be my baby and we'll fly away

And i'll fly with you-ou
I'll fly with you-ou-ou
I'll fly with you-ou-ou-ou
I'll fly with you
I'll fly with you
I'll fly with you

Every day and every night
I always dream that you are by my side
Oh, baby, every day and every night
Well I said everything's gonna be alright

And i'll fly with you-ou-ou
I'll fly with you-ou-ou-ou
I'll fly with you-ou-ou-ou-ou


Här är min nya (eller nya och nya) ny-gamla tjata sönder omvärlden låt! =) Love it! Och just nu ska den vara med Encore =D

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2007 22:11

Underbara läsare...

...jag skulle vilja att ni tog er tid att hälsa på min nya bästa vän.

Han heter handdesinfektion och är 70%. Alltså väldigt bra när det är stressigt (smutsigt) på jobbet.

Ja nu tror ni väl alla att vi sätter oss i en vrå på sjukhuset och luktar på denna vän, men nej vi kletar bara in oss i han. Han gör underverk med bakterierna och det är vi honom evigt tacksam för! Händerna är kanon.


Min dag har varit upp och ner, börjar kännas som ett mönster i mitt liv just nu.

Stjärnan(läs; stolpskottet) vi jobbar med är helt otrolig. Idag fick vi gå och städa en storsal på avd.16 Vi slutar klockan 15,45 och då ska vi ha hunnit med en massa saker, städat ur grejorna, gjort klart allt m.m

Idag då när vi fick extra göra så blev det stressigt och då blir det inte bättre att hon fusk städar så det sjunger om det, så att vi måste göra om allt efter henne. Även att hon har ett jobb, men hon kan inte jobba.

Hon: Ja men jag kan inte jobba över för då tjänar jag för mycket pengar!

Vad i hela helvetet gör hon där då? Vi andra som sommarjobbar är då där för att tjäna så mycket pengar som möjligt, men inte hon..? Man blir knäckt av en sådan människa, sedan är hon ju så puckad så 1/17 skulle räcka och bli över.

Väl hemma satte jag mig vid datorn och resten vet ni ju (om ni läst tidigare inlägg), Jag kom in på universitetet. Det är ju bara för underbart. Nu är min framtid planerad i 3,5 år framåt! Känns riktigt skönt faktiskt...


Nu ska jag hoppa in i duschen, sååå skönt!

Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2007 16:35

Helt fantastiskt! Jag fick idag reda på att jag kom in på lärarutbildningen i Härnösand, med inriktnig Språk och kultur!

Känns helt underbart att jag vet vad jag ska göra i några år framöver, jag är inte arbetslös längre utan jag är fortfarande en student men inte längre en fattig sådan!

Nu så kan jag säga att jag fortfarande har sommarlov, för jag återvänder till skolan till hösten igen!

Oh shit vilken känsla!

Var in på GB´s hemsida och kollade på film klipp och bilder från studentveckan. Höll på att börja gråta för jag saknar verkligen alla underbara människor.

Denna bilden är från poängjakten, Zander slappar i vårt tält som vi ställde upp på gräsmattan, gav skugga men även poäng!


Fick även studentkatalogen idag, jag ser ut som ett mongo, men det bjuder jag på, för jag tog studenten och jag gjorde det rejält!

Här är då Sollefteås vackraste ca 1 månad gamla studenter. Mina babes!


Tack för nu // Lyckliga Emma =)

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2007 00:40

Varför blev jag en tjej? Varför måste jag stå ut med att inte få saker sagda rakt upp i ansiktet? Jag vill vara kille och jag vill bara ha manliga vänner känns det som ibland, jag älskar verkligen mina tjejkompisar, emn ibland blir det för mycket.

Allt sånt som bara ligger och gror och aldrig blir sagt..

Ja ja det rä väl det jag får stå ut med, men jag önskar verkligen att det var mer rätt fram, jag skulle uppskatta mer om folk bara sa: Du Emma nu tycker jag att du var taskig som inte gjorde det och inte gjorde så eller gjorde så och gjorde det..

Tänk vad mycket bättre man skulle kunna hantera det + att man skule inte behöva gå och fundera på om det är jag eller någon annan som gjort kompisen upprörd, jag MENAR FAKTISKT ALLA MINA VÄNNER!


GODNATT SVERIGE!



Av Emma Johanna Andersson - 9 juli 2007 23:14

Kära läsare!


Som ni ser så har min kväll bjudit på jordgubbar, även att jag bestämt mig för att bli nyttigare, så jag köpte idag frukt och grönsaker för 188:-

Tycker att det är hel sjukt att det ska vara svindyrt att äta det nyttiga, egentligen ska det väl vara tvärtom eftersom att Sverige är på väg att bli mini USA.. Aja staten kommer man aldrig förstå sig på! Inte jag iaf :P

 

Nu har jag blvit sådär "hemligt" kär igen (läs låtsas kär)

Denna gången i mannen från gatu, Jens Byggmark.

Mannen, myten och såsmåningom legenden.

Och han är verkligen sådär tok trevlig som han verkar,

han är nog en riktig svärmorsdröm. Tihii

Ja nu vet ni det iaf. Så tjejer som läser detta vill ni ha en kille som även passar era kräsna föräldrar satsa på Byggmark, jag tror han är ett kap.


Nu blir det sängen för jag måste upp i tid imorgon försov mig nämligen imorse!


Puss Emma som är kääär! :P


Ps: Ni som tycker att han ser bra ut på teve borde verkligen åka och se en tävling i vinter, då kommer ni antagligen svimma på fläcken!

För det är sååå mycket bättre in real life

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards