€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 6 juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 6 juli 2007 22:01

Idag var en av de bästa dagarna på den här veckan, allt gick helt enkelt bra!

Jag var i grym form för roligheter, och kul det hade jag med, jävlades med Patrik och Robin och de jävlades tillbaka, jag och Lena hade allsång på sjukhuset, till sist tog jag över kalaset och drog ett solo framför en fläkt på bänken självklart var det fångad av en stormvind det gällde.

Till och med att städa avloppet var skoj. Helt enkelt en kanon dag!

Kommer hem och packar till gatu när han bestämmer sig för att inte skjutsa mig, världen rasar och Emma byts snabbt ut till Egon (mamma skulel ha döpt mig till det om jag blev en pojke för hon tycker att jag är egoistisk och jag blir Egon när jag blir förbannad) och blir vansinnig, drar den vanliga "slänger igen dörren", men tyvärr är det inte samma effekt nu, har en kläd grej som hänger där.


Men efter ett litet samtal med min psykolog så kändes det inte helt hopplöst! Thank you! =)


"I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold"


Mest heart broken över att jag missade Takida, men har fått ett erbjudande om att komma till Hedemora (tror jag det var)och se dem där :P


Psykologen fick mig att inse att jag kanske måste ta och rumstrera om lite i vänskapskretsen, vissa ska stiga och andra sjunka i rang, (tänker inte berätta vilka det är som ska sjunka men Limpis ska stiga till en av de bästa i mitt liv för vilken otrolig kompis hon är, kan även meddela att frugorna sitter säkert) och han har helt rätt, men det är inte så lätt.

"Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life"


Måste bara få skriva kvällen bästa och snällaste igen:

"Du är allt en smygsuccé hela du..."


Wifie and me!


Aja nu ska jag, ja göra inget

Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 6 juli 2007 15:50

Jag blir så jävla förbannad, alldeles nyss var det världens bästa dag för det är helg och det går helt enkelt bra nu för mig! Men då kläcker han ur sig, far vi till S-vall ikväll måste vi fara hem klockan 12.. ahhpaaaleeease, fara hem klockan 12, då kan jag lika gärna sitta här hemma och tjura istället.

Nä jag letar upp första bästa alkolist som jag säkert får följa med hem..

Jaja till S-vall ska jag, jag tänker inte missa Takida för nåt i hela världen, då tar jag fram min riktigt mörka sida, den som bara några få utvalda fått sett. Den är hemsk!!


"du är allt en smygsuccé hela du..."

tihii, det är sånt vi tjejer vill höra

Av Emma Johanna Andersson - 6 juli 2007 00:25

Glömde att berätta om när jag var granngårds så var William där, tyvärr sov han hela tiden, eller han tittade upp och såg mig, flinade och somnade igen. När jag komme röver så möts jag av Jonna donna, men inte riktigt min 3 åriga systerdotter som är sötast i Sverige, utan systerdottern om 11 år när hon ska på första hullsta discot.

Hon hade sminkat sig själv!

Ja jag ville bara skratta ihjäl mig för vi som flög till Cypern och såg den där hemska människan med den hemska mamman, hennes sminkning skulle vi tycka var fin om man jämför med Jonnas, iofs får vi ej glömma att Jonna är 3 år medans brullan på planet var mellan 14-17.

men eftersom att jag är en pedagogisk kvinna så berättade jag bara hur snygg hon var, och hon blev superstolt, mindre pedagogisk blev jag då hon  även hade sminkat min pappa.

Den var inte dålig!

Puss på pannan och godnatt!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards