€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 15 juli 2007

Av Emma Johanna Andersson - 15 juli 2007 23:51

Nu har jag nyss sett en bra film. Det var iaf med Johnny Knoxville.

Vad den heter är oklart men framsidan lyder:

"Get high on grass.

Johnny Knoxvile är grässpecialisten som sprider sin säd över USA

Daltry Calhoun"

Jag tycker att Johnny Knoxville är en grym skådis. Han känns äkta på nåt vis. Och the ringer var suverän den med.


Ja men iaf nu blir det sängen ska upp imorgon, bara 10 dagar kvar nu! fast sedan 10 till men på ett kanske liiiite roligare jobb..


Puss och godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 15 juli 2007 15:10

Jag glömde ju berätta om barn dopet igår ju.

Det var jätte fint. Jag, Jenny, Mattias, prästen och såklart STJÄRNAN FÖR DAGEN WILLIAM samlade inne i sakristian runt 10,30 för genomgång av dopet och byte av kläder på William.

Även fast han är kille så måste jag säga att han klär i klänning. ;P

Sedan var det dags att gå in till dopfunten. Var inte så jätte mycket folk (annars brukar vi kunan fylla iaf en hel sida i kyrkan) och det var skönt, med tanke på mitt solo där framme vid micken. Jo men det gick faktiskt bra, blev lite torr i munnen där på slutet och jag skakade som ett asplöv men reaktionerna efter blev:

"Emma gud vad duktig du var, jag blev rörd."

(Får en lång kraaaam,) "Tänkte bara säga att du var jätte duktig, och jag fällde nästan en tår, det var nära."

Det var skönt att höra.

Vidare till stjärnan då. Han var lite grinig (läs: trött) och skrek på bra där framme, men när vi började sjunga så blev han alldeles tyst och njöt nog av skönsången. Jag hörde verkligen hur illa det lät från min sida när vi skulle upp på de höga tonerna, men William, han somnade men naturligtvis var det efter den sången han skulle få vatten på huvudet och då vaknade han och blev inte glad, även att prästen höll i han och hon hade en mikrofon på sig så det hörde ännu mer och ännu högre.. =D På slutet fick William sitt dopbevis och jag fick mitt fadder (som heter nu för tiden.) bevis. =)

Efteråt samlades vi i församlingsgården och åt en massa gott fika och tårta, sedan blev det paket öppning och en massa kort knäppning.

Efter allt det så fick jag mitt första uppdrag som gudmor och jag lyckades, han somnade sååå gott i mina armar. Eller egentligen var det meningen att han skulle käka så medans Jenny fixade mat så sov jag ner han. =) Men det var nog lika bra det, för sedan vaknade han och var en mycket gladare lite kille som verkade älska sin Gudmor. Speciellt då jag frågade om han kunde resa på sig och drog i hans armar (försiktigt) då skrattade han med hela ansiktet. Klart Gudmorsan är rolig!

Sisters of the Strandgränd mansion, nästan lika glassigt som playboy mansion

Av Emma Johanna Andersson - 15 juli 2007 12:44

Igår var en bra kväll, började med att jag och my babe Magda klämde en rulle på bion. Oceans 13. Jag tyckte den var jätte bra medans Magda tyckte den var lite seg.

Hon: Har du sett 1 och 2?

Jag: Nä eller vilken är Cathrine Zeta Jones med i?

Hon: hmm, ingen

Jag: Är hon inte!!

Hon: Nä Julia Roberts.

Jag: Ja just hon ja

Hon: Hon är med i båda

Jag: Ja men någon av dem har jag sett, lite grann ur

Hahaha!

Alltså jag har aldrig sett Brad Pitt som en lysande skådis och det växte fram ett hat när han lämnade Aniston (de var ju såå söta ihop) för Jolie (vilket jag absolut inte kan förstå, jag förstår liksom inte varför folk har Angelina Jolie som dröm kvinna, jag tycker bara hon ser läskig ut med sina läppar och äckliga tatueringar).

Men den här filmen gjorde han riktigt bra!


Senare på kvällen ringde jag JP då var det en läskig kille som svarade i telefonen och jag kunde inte lista ut vem det var, det visade sig vara Jörgen ( min snygging) så jag for upp till henne en sväng. Vi satt ute på altan och pratade, skrattade och hade allmänt trevligt, efter någon timme så for de ner på stan och skulle in på krogen, så jag for hem och satte mig vid datorn och beställde en ny digital kamera. MEN... Det blev nåt fel så jag får vänta tills på måndag för att se vad som händer. Vill helst av allt inte få hem 2 stycken, de är lite onödigt!

Snart måste jag även ta och investera i en bärbar dator, som jag kan ha med mig till Härnösand under "inne veckorna"

Kom även på igår att jag måste nog ha en ny mobil snart, eller den jag har nu funkar, men ja.. Vill ha en gul mobil. Och då skulle det i så fall vara min sommar telefon för gult är sommar!!


Nu ska jag ta och fixa iordning mig och kila över till andra sidan gatan för att se vad som händer där!

Puss och Kram

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards