€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 6 september 2007 23:38

jaha då var första dagen som universitets student gjord då, jag är väl ganska så nöjd med vad det innebär men just nu känns det som att min klass hade kunnat vara bättre, iofs efter en dag ska man inte hoppas eller vilja ändra, det får bli som det blir liksom.

Medelåldern ligger väl runt 25-27 så inte precis i mina krokar fast samtidigt så kan de ha ett och annat att lära mig, många har jobbat i olika skolor, många har barn och ja de flesta har väl varit som anställd på ett eller annat sätt, vilket jag inte har och därför ser jag detta som en chans att lära mig en massa saker a äldre och klokare och fremförallt mer erfarna människor.


Dagen blev lång, way toooo long för mig men men.. Fick iaf åka hem idag eftersom vi ej behöver vara där, måste bara mejla in ett kort på mig själv imorron som ska ut till alla lärare det blir intressant, kanske ta det fårn cypern så jag ligger inlindad i påslakanet på golvet vid skorna. Mmm är mycket att fundera över när det gäller kort. :PNä nu tycker jag att vi säger godnatt och sover för jag pallar inet så mycket mer än det här.


Puss och sovgott

Av Emma Johanna Andersson - 5 september 2007 21:50

Sådär då har jag firat min 19 födelsedag då, känns bra att vara 19 enda tråkiga är ju att det är en mellanålder, inget nytt händer.

Imorgon bär det av till skolan. 05.50 går bussen och bara det känns lagomt roligt. Det känns roligt men ändå jobbigt och nervöst att börja skolan igen,

Roligt för att ju snabbare jag kommer igång desto fortare får jag jobba med det jag vill. Jobbigt och nervöst för att jag nästan inte vet vart jag ska, vad jag ska göra, och för att jag inte vet vilka jag ska gå med, men samtidgt så ska jag vara där typ 1 vecka var 4 vecka så, och sedan kan jag alltid hitta vänner på fängelset som nog skulle ta hand om mig om det blev nåt fel. :P


Nå nus ka jag kolla väskan en gång till för att se så att inget är glömt, be en bön för mig och morgondagen!


Puss puss

Av Emma Johanna Andersson - 5 september 2007 00:49

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag! Hurra hurra hurra!

Jaha då var man 19 år då. Känns bra att bli äldre men jag kan gärna stanna nästa år, då får jag göra allt, köra bil och gå på bolaget, dem 2 milstolparna i livet iaf som ung och vild.

Då tänkte jag ta och berätta lite om 5 september för det är ju mycket som hänt denna dag genom åren som gått.

Jag delar födelsedag med bland andra:

Freddie Mercury.

Rose McGowan, amerikansk skådespelare.

John Carew, norsk fotbollsspelare

Denni Avdic, svensk fotbollsspelare, det roliga med den här killen är att vi är födda samma år oockså, undra om han är en 17.26 på eftermiddagen med?

Tyvärr är det ju även folk som dött på min dag och en av dem är Moder Teresa.

Sedan så kommer väl alla ihåg att det var just den 5 september 2001 Kungen blev tårtad.


Men framförallt så föddes det en liten flicka på 2080 gram och ynka 48 cm lång på Sollefteå BB och släkten blev ett geni rikare. Flickan var söt som socker och ett riktigt charmtroll som charmade allihopa om ni frågar hennes mamma (mamma har faktiskt sagt det, eler skrivit det i  min bebisbok!). Flickan fick namnet Emma Johanna Andersson och utvecklade snabbt ett humör och en egen vilja.

Viljan och humöret sitter i än idag, 19 år senare är hon fortfarande samma dåliga förlorare, om inte än värre, så vad ni än gör när ni kommer i kontakt med henne, spela inte något som helst spel!

Emma är också en bortskämd tjej och har vart det sedan barnsben men det kan hon ej rå för, det är ju ändå dem som skämt bort henne som får skylla sig själv. ;P


Undra vad jag får i present? Jag älskar paket! det bästa med födelsedagen är alla paket man får! =) Vill ha en miniresväska som jag kan ha med mig till skolan, massa pengar är inte heller helt fel, och sedan fortsättning på resepresentkorten skulle vara kanon, jaja vi får se vad som gömmer sig under allt papper. =)


Grattis till mig så länge och puss på er!

Av Emma Johanna Andersson - 4 september 2007 18:42

Ikväll börjar äntligen Idol igen. Efter att ha tröstat mig med American Idol är äntligen svenska tillbaka, och om jag har förstått det hela rätt (om han är med)så tror jag att jag vet en kille som vi kommer få se i final! Han är grymt grymt bra och den fina traditionen jag och Marre påbörjade förr året håller i sig (genom att veta någon som går ganska långt).


Jag älskar Idol, speciellt auditions, man får frossa sig i en massa roliga människor som inte kan ta en ton rätt men som ändå är modiga nog att våga ställa upp i teve för om man kan Idol rätt så vet man att de som får mest tid i teve under auditionen är dem som är värdelös!

And we all love it! =D


Sedan så finns det öven en massa som man undrar vart de tog vägen, om Albin Glad, en av mina absoluta favoriter genom tiderna, han var ju totalt underbar att lyssna på.

Vad hände även med några av de andra som kom hela vägen til final, Sibel lägger ut sin musik på typ allears eller vad det heter, Felicia?, Johan? m.fl

Erik har man hört lite om nu i sommar, Marcus har det vart ganska tyst om, Darin han har gått upp i rök, Daniel Lindström vart är han, Sebastian har jag sett i sommar men inte hört så mycket om och Agnes hon är som helt borta.

De som lyckats bäst är Ola och Måns, Ola kom 8:a och Måns 5:a år 2005 men håller än. Det är grymt, bevisar ju att man inte behöver vinna för att lyckas!


Om en stund ska jag flyga upp för en lång backe för att frossa i misstag! :P

Puss så länge

Av Emma Johanna Andersson - 4 september 2007 14:20

Om 10 timmar fyller jag år

Och 

 om ca 23 dagar börjar det =)

Av Emma Johanna Andersson - 3 september 2007 23:31

Jag gillar


Har alla tittat på det nya programet på tv3, Nyberg och Törnblom ikväll? Verkar iaf som att det var bra men jag har haft annat för mig, tex blivit inbjuden till en älgmiddag där jag är anlitad som liva upp stämningen kvinna självklart får jag även ta del av den utsökta maten som ni kanske förstår består av älg. ;P Sedan så har vi pratat om hur tjejer köper kläder och om hur killar köper kläder, det är intressant. Tjejer går in i en affär hittar ett par jeans, provar och kollar från alla vinklar hur det ser ut, åker hem tänker noga, åker tillbaka provar igen och kanske köper annars letar man vidare, medans killar går in  hittar ett par som sitter där dem ska sitta och köper dem. Jag hoppas att ni förstår och tänker på att det inte är Stockholm jag bor i då ni läser detta.


Nu till något tråkigt, idag fick jag höra att en ganska ung kvinna som jag haft som lärare några gånger medans jag läste Franska har cancer i hela kroppen, skelettet, lungorna, levern, ja överallt och hon väntar bara på att dö. Hur hemskt är inte det? Tänk er att just passerat 30 strecket, vara färdig utbildad lärare och ha hela livet framför sig och få det beskedet att du har cancer och det finns inget vi kan göra.

Jag skulle göra allt jag inte har gjort, jag skulle även göra sånt jag skulle kunna dö utav för jag menar det är hemskt att skriva men jag ska ju ändå dö snart. Om jag fortfarande levde efter allt jag skulle ha gjort skulle jag bosätta mig på Cypern och köpa en stol på Grabbarna Grus och sitta där resten av tiden.

Jag tycker verkligen synd om både henne och om hennes familj, det måste vara hemskt att se sitt egna barn dö, det ska man inte behöva vara med om!


Hemsk fråga men vad skulle ni göra om ni visste att ni vore dödsdömda?


Nu ska jag slå igång en film eller nåt tror jag.


Puss och godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 3 september 2007 17:05

Jag och min mamma har hittat ett nytt intresse, vi sitter och kollar match.com och alla andra kontakt sajter. Det som är roligast är att se alla som är från Sollefteå som har lagt ut sig där. Vissa är som inte helt otippade medans vissa blir man bara helt knäckt utav att hitta där. Jag har inget emot att folk försöker hitta kärleken via kontaktanonser men ändå. Jag har ett mycket mycket bättre tips på hur man hittar någon även om det bara är för en natt. Åk till Cypern eller nåt annat charterställe fyllt med tjejer eller killar, jag lovar ni får garanterat ihop det!


Nog om det över till mitt maraton tränande, mja första dagen är alltid tuffast va? Iaf idag ska jag då ge mig ut på min första runda har inte gjort den än och som det verkar just nu så sitter det långt inne. Det är iaf tänkt att det ska se ut såhär:

5 min uppvärmning

15 minuter intensiv löpning

5 minuter nedvärvning.

Ja önska mig lycka till, det kan jag behöva!


Nu ska jag samla krafter, but I´ll be back med dagens maraton träning ;P

Av Emma Johanna Andersson - 2 september 2007 22:11

Idag har jag kört en massa massa bil, jag och min morbror drog till Härnösand och kollade på vart jag skulle bo, hämta nyckeln och vart universitetet låg, Härnösand ligger ca 9 mil från Sollefteå men det är ingen stad man är i ofta, man far liksom inte ens igenom den då man ska någonstans, ska man till Sundsvall tar man Viksjövägen, och efter det så kommer man överallt. Så jag har väl kört nästan 22-25 mil idag med tanke på hur mycket vi körde runt i själva Härnösand  för att hitta överallt.


På tosdag börjar skolan men jag har sådan jäkla taskig planering så jag kommer missa allt med kåren, bra jobbat Emma. Men kanske att jag kan förlänga bostadstiden om jag känner att jag vill stanna på kvällen och på lördagen.


Såg friidrotten idag och vilken icke svensk dag det blev, besviken även över att det inte blev Thorkildsen som vann men ett silver är inte helt fyskam det heller.


Nu ska jag kolla lite på IKEA eftersom en flytt snart ska genomföras =) Skönt att få något eget! Och det tycker nog mamma med ;P


Jo förresten imorron ska jag inleda mitt nya stenhårda tränings liv, jag ska träna till ett maraton, och jag har ett grymt upplägg, frågan är bara om jag kommer palla den där träningen. Bästa är nog att mjukstarta med långa och tempofyllda promenader först, iofs så går jag redan de där promenaderna jag halv springer ju då jag går. Hmm a jag får se hur det går. Ännu mera och hårdare träning ska då in i vardagen så att man får mer energi till skolarbetet.


Puss&hej från mig så länge

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards