€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 14 september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 14 september 2007 23:14

Så då har jag sagt tack och adjö till Härnösand och min klass för den här gången  ärsta gång vi ses kommer vi vara lyckliga över att få skriva får första tenta.. :S

Ja jag kan väl sammanfatta denna veckan som, hård, intensiv, mycket nytt, stooor skillnad från gymnasiet och jäkligt kul, mitt i all stress och inprentning av info, lekte vi leken jag mötte Lassie, den innebär att man berättar vilka kändisar man mött, Nina hade väl ferst nu handlade dem iofs om hennes syster men det räknades, Nina var för övrigt bland de 40 bästa i fame Factory för några år sedan, men tappade rösten och kunde ej leverar på sista auditionen, det tycke jag är riktgt coolt.

Jag har sett en "Lapplisa" lappa en bil för första gången i mitt liv och idag började det droppa helt utan anledning från taket på skolan.. Livet som student är great :P


Men nu är jag hemma igen, somnade på bussen hem och vaknade vid OKQ8, då kände jag hur mycket jag älskar Sollefteå och hur skönt det är att komma hem efter att ha varit borta ett tag.

Ikväll har jag vart med JP, MIN JP! och sett på friidrott och pratat en massa =) Och imorron så ska jag flytta. Medans de andra bär möbler ska jag sova, jag kommer in i bilden när det gäller inredningsbiten, vart allt ska stå och inte stå.


Nu ska jag sova för man är rätt slut efter en vecka som universitetsstudent.

Puss och natti!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards