€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 13 september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 13 september 2007 22:45

Jag har kommit på en sak, min ryggsäck blir tyngre och tyngre för var dag, men vad gör jag med all kunskap, hur använder jag den, allt det där onödiga som pumpas in allt det där oviktiga som gör min ryggsäck så tung som den är. Är det alla teveprogram som jag sett på teve´n som jag kommer komma ihåg när jag sitter där som 90-åríng och fundera på mitt liv, eller kommer jag komma ihåg det där viktiga, kunskapen från skolan, alla vänner´s värdefulla ord? Eller kommer de försvinna men det oviktiga stanna kvar när jag börjar bli senil?

Jag tror att det är därför min sms inkorg snart inte komma kunna ta emot fler sms, för jag vill inte glömma de ögonblicken, hur jag kände när jag läste det, hur jag reagerade

Tex. Varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör, får mig att förstå att en vän som e så är det finaste någon kan få.

Jag vill komma ihåg det där sms:et, hur glad och rörd jag blev, jag vill komma ihåg att jag insåg att denna tjejen tänker jag aldrig släppa, inte ens låna ut till en man, för vi ska flytta ihop i en 1:a någonstans och bo där tills vi blir gamla (eller jo karlar behövs annars kan vi inte fortplanat oss så att vi får små söta bebisar som blir lika underbar som vi.)


Iaf, jag vill komma ihåg, skolkunskapen och mina vänners roliga citat, även mina egna för ibland så får jag till det.

Ta´t lungt stumpan, de e feeeeest! Nominerad till årets citat, om inte mest använda efter händelsen.


Nu ska jag sova och drömma om buss resan som styr nosen mot Sollefteå imorron. Jag säger som en klasskompis: "Mentalt är jag redan på väg hem" men fysiskt är jag kvar i Härnösand, men inte så många timmar till nu!


Puss&Godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 13 september 2007 17:25

Idag satt vi i kafeterian där vid luch tid och snackade om allt, killarna kom och joinade oss och frågade vart jag bodde under tiden då jag var här, svaret blev såklart att jag bodde på ett vandrar hem, det bredvid fängelset, och det var 2 till utav dem som också bodde på vandrahem men någon annanstans ja och sedan vände vi oss alla åt varsitt håll och pratade med den närmast oss.

Min bordsgranne för den stunden sa då att det måste vara drygt att inte åka hem varje dag. Då insåg jag när jag sa de magiska orden Jo, det är det!

Jag saknar all hemma jätte mycket, min gudson Wille som anatgligen glömt hur jag ser ut, Jonna som började på dagis i måndags utan att jag ens vart dit och frågat hur det gått eller om det är kul, kommer säkert tänka när jag kommer dit varför bryr hon sig nu då hon inte brytt sig under hela veckan. Hmmm lurigt det där, Jonna är iofs ett mini geni och förstår säkert varför jag vart borta om man förklarar det. Men William, han är bara 4 månader fast jag har mina knep för att han ska komma ihåg mig: Heeej gudmors snygging!


Nu ska jag gå och fixa käk för jag håller på att hungra ihjäl, det är en sådan hunger som gått för långt, att jag typ mår illa då jag tänker på mat. Då har det tusan gått för långt det här med långa skoldagar!


Jo förresten JP berättade igår att Hanna hennes styvsyster ska få en liten bebis och JP blir då "moster". Det är jätte jätte kul! =)


Puss hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards