€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 26 september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 26 september 2007 22:43

Kollar just nu på We are Marshall, filmen har börjat bra och sorligt, ett helt fotball team dog i en flygplans olycka och just nu håller de på att bygga upp ett nytt lag med de 4 spelare som var skadade elle sjuka som grund.


När jag klev ur bilen här på hullsta parkeringen så kom Bettan åkandes, först tänkte jag: Men vad gör pappa och Berit ute såhär sent. Sedan slog det mig.. Ja resten vet ni sedan tidigare inlägg.


Träffade min morbror idag, han kom och hälsade på mig på jobbet, min morbro Ingvar som jag inte träffat på säkert minst 3 år. Det var jätte kul! =)


Uscha, imorron ska jag på halkbanan och jag vill verkligen inte! Jag vill inte fara omkring och sladda, slira och sånt shit, skulle jag vilja det kan jag ta bilen och köra riktigt fort när det är snorhalt ute på vägen. Aja måste bara se till att klara det, för annars kan jag aldrig mer återvända hem, aldrig mer! Kuggar man halkbanan är man värdelös eller döv. Wish me luck för jag kommer behöva det! Är mer nervös inför detta än jag var inför skrivningen. Fuck fuck fuck!


Nu ska jag kolla klart på filmen.


Puss&hejhej

Av Emma Johanna Andersson - 26 september 2007 16:54

Hade nyss en underbar pratstund med en liten tjej som följde med pappa på jobbet.

Hennes pappa var här och bytte ut sänggavlar för det var nåt fel på dom..

Vi sitter vid fåtöljerna  och hon har fått ett mjölklglas, hon springer emellan för mjölkglaset står på andra bordet lite längre bort.

Hon hoppar upp i den lila fåtöljen och tittar på sina skor ett par rosa foppatofflor, sneglar sedan på mig men tittar snabbt ner på sina skor igen.

-Jag har en rem på mina skor.

-Ja jag ser det.

-Har du ett par rosa sånna här?

-Nej men jag har ett par gröna.

-Jaha, då är du fin, då kan du gå på fest.

hahahaha, finns det nåt sötare än små barn som pratar hela tiden?

Den här lilla tejejen har även blåa, röda och gula vinbär på sitt dagis;)


Nu ska jag snart äta, idag kommer det en tonfisksallad som en beställning på posten! Me love it!


Puss puss

Av Emma Johanna Andersson - 26 september 2007 14:25

Hej allihop!


Jag har nyss städat klart min toalett, eller jag väntar på att golvet ska torka vilket det inte kommer göra inom en snar framtid.

Jag började skura golvet innifrån och ut precis som alla andra det var bara det att jag hade duschat tidigare på morronen och allt vattnet därifrån hade inte torkat, så inte nog med att jag hade blött moppen, det var även blött redan på golvet så jag får nog vänta ett bra tag till innan jag kan börja lägga på mattan och ställa in allt igen.


Har vart en sväng på staden med mina systrar och några kompisar åt Vicky och guess what jag köpte en väska! En stooor väska, en väska som jag ska ha i skolan, en väska där jag får ner alla böcker jag ska släpa på + att datorn får plats, då slipper jag ha en dataväska och en bokväska med mig. jag tyckte det var en himla bra ide medans Jenny och Vicky mest bara skrattade och försökte räkna ut hur många väskor jag har köpt det senaste året.


Nu ska jag ta en snus och sedan byta kläder för att kila iväg på jobbet. Tror ni att jag blev måttligt nöjd när ett gäng killar som bor på hotellet klev in och hade glömt att ta med sig min hunk?! Nope, men det finns en till och han ska skriva min tenta medans jag jobbar åt han, känner på mig att om jag ska överlåta vetenskapspedagogik åt en som håller på med kraftverk så blir det ett enormt stort F! ;)


Puss&hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards