€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 11 september 2007 12:21

Sitter nu och käka lunch i cafeterian var det fullt så vi förflyttade oss till den andra matsalen.

Jag ÄLSKAR att vara student igen!


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 10 september 2007 22:40

Tyvärr får ni inte se mina sköna bilder på lapplisan som delade ut böter till en bil som jag skrev om tidigare, jag har nämligen glömt sladden hemma så, det sista jag funderade på var: Har jag med mig allt? Ja det har jag! Sliter upp väskan, ja, jag har verkligen allt, ända tills jag behöver nåt, då har jag inte det med mig. Illa illa..


Nu har jag och 2 killar som också läser lärarutbildningen på distans suttit och kollat på mean girls, det är 2 trevliga killar som bor här, mina nya snälla och trevliga grannar, jag gillar dem efter bara en dag, vet ni varför, jo för att dessa 2 killar är lite sportintresserade, ja jag gillar det för det är min hemmaplan, det är där jag bor, jag kan allt och vet allt, kanske inte allt men det mesta inom hockey, fotboll och friidrott som är aktuellt det kan jag.

De har suttit och druckit whiskey medans jag åt minimorötter och drack juice =) Jag gillar mitt nya studentliv.


Imorgon går Sverige in i Dam VM men tyvärr missar jag heeela matchen, och tyvärr finns ingen video här så jag kan ej spela in den heller, annars hade jag lätt gjort det. Tyskland fullkomligt krossade stackars Argentina idag 11-0 i ett VM det är illa, jävligt illla!

Jag hade en lätt sinnesförvirring idag igen, jag svamlade en massa om idol och att jag skulle se det, men idol visas ju tisdag-torsdag, jag ber om ursäkt för det ;P


Nu ska jag krypa ner riktigt under täcket och sova otroligt skönt innan det är dags för dag 2 i mitt nya student liv! =)


Puss och Godnatt


17 dagar kvar!


Av Emma Johanna Andersson - 10 september 2007 17:14

Sitter just nu på vandrarhemmet och ska snart ta och ta mig en feeeet dusch.

Ikväll är det idol men innan dess måste jag bädda sängen ooch fixa mat, maten den måste bli snart för jag håller på att hungra ihjäl..

Har iaf gjort första dagen på skolan och haft en föreläsning, föreläsningen var otroligt meningslös, kunde lika mycket när jag gick in som när jag gick ut!

Fick höra en rolig historia iaf.

Sportlov i Åre!

2 tjejer sitter högst upp i backen och spänner på sig sina snowboards, den ena tjejen blir kissnödig men orkar inte ta sig utrustningen utan bestämmer sig för att kissa med snowboarden på. Eftersom det är snö så glider snowboarden iväg och tjejen följer efter med byxorna nere. Hon skriker och frågar sin kompis vad hon ska göra och kompisen säger att hon ska lägga sig ner/slänga sig åt sidan så att hon stannar.

"Men nej jag vågar inte"

Tillsist är backen slut och tjejen har fortfarande inga byxor och får inte stopp på brädan utan bryter sitt ben när det väl tar stopp.

Hon hamnar i någon sjukstuga och på samma rum som en kille som också brutit benet.

Vad har du gjort frågar killen?

Äh jag ramlade bara, Du då?

Jo du förstår jag stod i liften och såg det roligaste i backen, en tjej som inte hade några byxor på sig, så när jag skrattade så tappade jag balansen och for i backen.


Såg även nåt roligt när jag gick från skolan, en parkeringsvakt som lappade en bil, han stod ett tag och funderade, tittade på klockan och sedan skrev han boten. Tog kort på detta men det får ni se senare!


Nu dusck och käk, saknar alla där hemma!

Puss&hej så länge

Av Emma Johanna Andersson - 9 september 2007 22:17

Nu är allt packat inför min första innevecka på mittuniversitetet. Min absolut första hela vecka på universitetet i hela mitt liv, nu har jag iofs inte kunnat gå på ett universitet tidigare men det känns spännande, undra hur många gånger jag kommer sitta och tok gäspa och hur många gånger folk kommer vända sig om för min mage kurrar som bara den? (Jag pallar inte att käka frukost 05.20 på morronen.) Funderade på att fara nere redan idag så att jag skulle kunna stiga upp senare och inte behöva dra med mig väskan på skolan men det känns skönt att vara hemma, jag ska ju snart flytta ifrån mamma och Anna så jag måste ju vara med dem så mycket som möjligt :P

Jag kommer helt seröst att sakna dem, men samtidigt så blir det skönt.

Undra hur många som kommer sakna mig denna veckan? Jag förväntar mig många sms på kvällarna utav mina vänner, alla mina vänner. Jag kommer iaf sakna dem, men jag ska nog ta och skaffa mig nya vänner ganska fort, jag kommer ju ändå bo mittemot dem i en vecka så varför inte gå in och säga hej! Mina nya vänner är inte sådanna jag kommer kunna ringa och vara med när som helst, de har nåt som kallas besökstid och de har gjort några otäcka grejer i sitt liv men jag tror att de kan vara trevliga ändå. Mina möjligtvis nya vänner sitter nämligen i fängelset.


Nog om det igår kväll grillade vi och i pausen så visde JP oss denna underbara lilla tjej. Blott 6 år gammal men helt grym på att sjunga!

Här är orginalet, enligt mig finns det ingen som gjort en cover på denna som ens gjort den hälften så bra, förrutom då denna lilla lilla tjej.

Hon visade även denna killen som jag tycker är helt fantastisk! Jag äskar den även den här låten även fast jag inte förstår ett ord, på tal om inte förstår ett ord så håller jag på att lära mig den ryska national sången, varför? Jo för att jag tycker den, Sveriges och USA´s är de finaste nationalsångerna man kan ha! Med såklart Sveriges i topp med USA och Ryssland på delad 2:a plats.


Nu ska jag försöka sova så att jag orkar upp imorron bitti :S

Puss&Godnatt!

Av Emma Johanna Andersson - 9 september 2007 14:06

Har rensat ur förrådet idag tillsammans med mamma. Jag har packat ihop det jag ska ha med mig till lägenheten, och det mesta fanns i lådor på sidan men vi kollade igenom brudkistan jag har och där fanns det mycket smått och gott, hittade kärleksbrev jag fått, i ett stod det att jag skulle bli proffs och vara med i tv varje dag, det brevet fick jag i 6:an när jag låg på sjukhuset jag kommer ihåg det så väl jag var på väg ner på ultraljud (nej, jag var inte gravid, de skulle kolla nåt med magen bara) och då kom han, min dåvarande klasskompis, han fick sitta utanför och vänta tills jag var klar sedan följde han med upp en snabbis på rummet och brevet innehöll även pengar så att jag kunde köpa nåt i kiosken, hur snällt är inte det då?! :P

Gamla dagböcker som innehåller de mest sjuka och som jag och Marre skrattat många gånger åt när vi läst upp stycken ur våra bådas även gamla skolarbeten som jag sparat. Skrotmaja nummer 324.

Sedan hittade jag ett glas, ett glas som var värdefullt på den tiden då jag gick i 8:an, jag var kär i kärleken och det var fantastiskt, jag var inte kär i killen som det handlade om utan i just kärleken. Det var liksom inte ens ett romantsikt sätt jag fick jag glaset på och det var ett GLAS, det var på tivolit 2003 och han var super full och kom med ett glas med sprit i och det får man inte ha med sig in så jag fick agera mamma och ta hand om både han och glaset och när han skulle få tillbaka det så sa han att jag fick det. Vilken kille, vilken kille, eller mja inte! Men ändå jag fick det där jäkla glaset och ingen annan!


Nu ska jag snart titta på Finnkampen,

Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 9 september 2007 00:59

Haj haj haj!


Idag har vi då vart i Sundsvall och shoppat loss, soffa, schäslonger, hallbänk, matbord och stolar, säng, men guess what, vi glömde sängborden! Lyckat.. ;P Iaf så gick kalaset lös på ca: 17-18.000:- inte så farligt ändå med tanke på att det ändå fyller en 2:a, iofs så är inget till den gigantiska altanen köpt och inte heller då sängbord eller teve, och inte heller allt småtjafs som ska in överallt, men det viktigaste och det är väl som skrivet viktigast ;P

Kön var då iaf inte lång, nej nej inte alls, den var äckligt lång Om ni vart på Ikea i Sundsvall så vet ni vart lagret är, ja där började kön och gick hela vägen fram till kassorna, det var inte bara en kö utan 2 köer och ala kassor var inte öppna, vi var som lite lätt less där ett tag. Syns inte så bra på bilden eftersom en soffa är ivägen men ni hade inte velat vara där!


Efter att ha kommit ut, packat släpvagnen, stannat och kissat, och åkt 12 mil så landade vi på en gata på solsidan där grillen var tänd. Mmm mat, hade jag inte fått sedan klockan 13.00 hos en skitotrevlig kärring på fast food ett ställe jag aldrig mer sätter min fot på. För mig är fast food typ snabb mat innehållande mycket skit, här var det toklång väntan men jätte mycket skit mat, hamburgaren var som överstekt så den torkat på kanten, men pommes var gott =)

Middagen var perfekt och sällskapet likaså.


Tar kvällens händelser imorron för nu faller ögonlocken längre och längre ner.


Sov så sött Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 8 september 2007 01:05

Godkväll!

Idag har jag tillbringat mycket tid på stan med först Jörgen, Jp och TG vi käkade lunch och gick sedan igenom stan och upp till bilen igen, efter det så kilade jag över på S-gränd och mötte upp systrarna och sötnosarna och gick på stan igen, tänkte att jag skulle in på bokhandeln och köpa en bok men det blev ett par skor och en sjal istället, har mer nytta av dem än en bok fast boken är nog bra ;P

På kvällskvisten bar det av till Limpan en snabbis sedan åkte vi+Jörgen upp till JP och såg friidrott Thorkildsen är grym, första kastet över 89 meter sedan var det över, han kastade inget mer men vann ändå, om det ändå hade kunnat vart VM, Arvidsson kom 4 med sina, hmm tror det var 82 meter.Kallur knckte Perry på häcken vilket var helt fantastiskt, alla kramade Sanna efter loppet, alla utom Michelle Perry som gick och tjurade för att sanna snodde tackorna ifrån henne, Sanna Kallur är makalös =D

Efter att ha vart hos JP en stund for vi till Mary och såg på teve och ja myste i sängen en stund, vissa längre än andra. Sedan har vi vart elaka ot Linn ikväll med så vi var inte så populär där idag, men Limpan you know we love you.


Färjestad har idag spelat om bronset i Nordic Trophy och vann med 3-2. Och Heino blev match hjälte =) Jag gillar mitt Färjestad väldigt mycket, hade kunnat se matchen indag på tv4 sport men icke så blev det inte, men säsongen drar snart igång. :D


Imorgon bär det av till Sundsvall och Ikea för inhandling av möbler och annat innehåll till en lägenhet med meega ballkong! =D Sedan så ska vi klämma in en fet runda inne i shopping huset också, jag ska ju ha en back to school garderob :)


PS: Efter att ha sett Miami Ink idag så blev jag ännu mer ruskigt sugen på att skaffa en tatuering, jag måste bara samla mod för att våga, känns som att där jag vill ha en kommer göra riktigt ont! Men jag VILL ha!


Puss och godnatt!

Av Emma Johanna Andersson - 7 september 2007 18:56

Aftonbladet har en undersäkning just nu där de frågar om vilket lag som är folket hatar mest i Elitserien, och som ni se så är Färjestad det. Men jag känner att det är för att folk är rädda för Färjestad för de vet att de alltid är farliga i ES så, de lag som inte är så o omtyckta är ju inte lag att räkna med, sedan när det gäller DIF som ligger 2:a så kan jag vänligt tala om att det är folk uppifrån precis som jag som röstat på dem för mja vi kan väl säga att det finns en osynlig konflikt mellan Stockholm och hela Norrland, vilket lag jag röstat på tänker jag inte säga, det är en hemlis :P


Nu ska jag till Forsmo! Puss och hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards