€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 19 september 2007 17:08

Idag har jag lagat mat! Jag kan bara jag vill, så mamma skulle ha sett mig.. =)

Iaf så skulle jag röra om i ugnen och klappade upp handen rakt på någon varm grej som går där inne. Satan så ont det gjorde, och jag skyndade fort att ta ur handen, när jag tittade på den så tänkte jag: men va fan har dem inte städad ur ugnen efter sig för det såg ut som att jag hade fastbränd ost på knogen men nej nej det var mitt skin. Och det gjorde ännu ondare då jag sköljde under kallvatten!


Tja tja



Av Emma Johanna Andersson - 19 september 2007 14:41

Hörre ni ni! Jag tror jag börjar få kläm på allt detta.

Det finns rätt intressanta grejer i böckerna som man verkligen kan ta till sig eller snarare ska ta till sig.

Återkommer med ett kanske roliga inlägg senare.


Fast nu jävlar håller grannen på att spela ihjäl sig och det är otroligt störande! Det dunkar...


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 18 september 2007 23:22

Har ni hört talas om honom någongång? Nä inte jag heller förrän vi zappade till tv1000 och hittade en film, ja den här Ray killen då han sprang omkring och döda alla ungdomar, endast en överlevde.. Denna Ray var även död och styrdes eller nåt sånt av ormar! Helt sjuk film..


Nu har nyss JP, Jörgen, Limpan och Maria vart här och hälsat på, sett idol och myst med en massa ljus och daim tårta =)


Imorron ska jag lyda Feffes råd och vandra ner till biblioteket för att kunna plugga ordentligt, fy jag hatar att plugga, eller iaf detta moment.. an  og bara bli bättre efter detta :P


Nu ska jag fixa iordning mig för sängen.

Men först vill jag bara säga att jag inte gillar min kusin så mycket, hon ligger nämligen på playan i Cypern och steker, hon går säker även på GG på kvällarna.. I Miss Cyprus.


Puss ch Godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 18 september 2007 08:53

Ja just det, Godmorgon, hoppas ni har vaknat långsamt med tex: vakna med the voice istället för att ha klivit upp och satt sig i bilen för att köra runt i stan.. Jag gillar att köra bil men inte klockan 07.50 på morronen..


Jaja nu tänker jag gå moch köpa frukost så jag vaknar och sedan sätta mig och råplugga vetenskapsteori.. För alla säger att det bara är till att just råplugga.. :S


Puss so long

Av Emma Johanna Andersson - 17 september 2007 23:23

Egentligen borde jag sitta med en bok i handen och tok läsa men jag orkar inte, det hade vart en sak om det hade vart nåt kul jag skulle läsa om men vetenslapsteori, är det någon som läser detta och kan något om sådant, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖRSTÅ.


Fick ett mejl av en klasskompis:


vetenskapliga traditioner är tex. positivism, hermeneutik...- är det utifrån dem jag sedan ska veta bakgrund och dess utveckling?vetenskapliga metoder - tex. induktion, deduktion, reliablilitet, validitet, den hypotetiskt-deduktiva metoden (tillhör alla dessa positivismen?)men vilka metoder tillhör då till hermeneutiken?är det utifrån dessa metoder som vi ska ta ut för- och nackdelar? Fann inget om detta i boken, måste dock läsa en gång till för att se om jag fattat det hela rätt.- kunna redogöra för och förstå hur olika vetenskapliga metoder hänger ihop med olika vetenskapliga traditioner, samt kunna redogöra för olika metoders för- och nackdelar.De olika metoderna i Judith Bells bok tillhör de också detta eller har de bara att göra med forskningen?Ska vi träffas någon dag och diskutera ämnena inför tentan?


Jag säger JA TACK! Till en träff alltså.. Jag behöver alla disskusioner jag kan få om detta. Hoppas att folk inser att det inte är som gymnasiet och att allt inte är på lek när det handlar om lärare!


Nä nu måste jag ta tag i detta, börja plugga så att jag inte får ett "F som i Feffe." :P


Puss och Godnatt kära läsare!


10 dagar kvar nu!

Av Emma Johanna Andersson - 17 september 2007 21:45

Idag har jag pluggat, plockat in i garderoben, stökat undan och hunnit med ett besök på hotellet. Jag tycker just nu att det luktar bränt här inne, luktar brända popcorn men jag har inte glömt några popcorn, måste kolla..

------------------------------

Ja men det var ju blomman som stod för nära ljuset. :P


Nu ska jag titta mera på teve och försöka hitta nåt bra.. Törnblom och Nyberg eller vad det heter är värdelöst, borde vara förbjudet med sådanna pinsamma program, folk som sitter och skämmer ut sig själv i teve där miljontals människor tittar iställer för att prata om sina problem ensam med en hjärnskrynklare.. Jag hatar sånt!


Ja här ser ni även de sista bilderna från lägenheten, det är då köket där allting äntligen är bort diskat och undanstoppat (bilderna är ett ihopklipp av olika ställen..)och altanen, den gigantiska altanen. =)

 

Av Emma Johanna Andersson - 17 september 2007 12:46

Nu sitter jag och tar en välförtjänt paus i mitt garderobs arbete. Men nu har jag bara de hängande kläderna kvar (läs: de kläder som ska hänga på galgar)

Nu är det våra bästa år och jag måste bara se det så jag kanske ska sätta mig med vetenskaps teori för nybörjare och börja plugga lite samtidigt för annars kommer jag få ett FETT F!

Det är ju en ny 7 gradig betygsskala enligt bologna processen A, B, C, D, E, F, Fx där A-E är godkänt och F+Fx är underkänt, enda är att Fx är iaf underkänt med kompletering, man kan alltså fixa ett godkänt ändå.. Nu såhär första tentan så kan jag lova att ribban är inte satt så högt för min del, jag vill mest bara komma på hur jag ska plugga för att klara tentan.


Tjoflöjt!

Av Emma Johanna Andersson - 16 september 2007 23:19

Här kommer 2 bilder till från lägenheten..

 

Jag förstår inte men bilderna blir så suddiga tyvärr.. :(

Och sedan så kanske ni märker att det saknas sängbord, dem glömdes helt enkelt bort..

Det enda ni inte fått se ännu då är själva köket och det kommer nog en bild på det imorgon för jag har inte hunnit diska bort allt än.. :P


Idag har jag bara slappat, nästan inte rört en pinal, hängt upp gardiner och insett att det är mycket högre i tak här så nu måste det köpas nytt.. Sedan hämtades alla mina kläder hemma idag, oh shit säger jag bara, ändå lämnade jag lite granna som jag vet att aldrig mer kommer använda men ändå.. But I love it och mer kommer det bli, det kan jag lova.. =P

Nu väntar jag bara på att mina vänner ska inviga stället med ett brak kalas, på tisdag är det iaf fotbolls match här på teven damerna ska spela en otroligt viktig match, jag tror inte att dem klarar det.. Tyvärr :(


Nu ska jag ta och kanske packa in i garderoberna och se var jag ska hä allt.


Puss och godnatt

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards