€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 23 september 2007 23:03

Igår var det då inflyttningsfest, en bra fest men med mycket folk som jag knappt känner + folk som jag inte alls ville ha här men men vissa kunde jag inte heller slänga ut eftersom de var med folk jag gillar ;P

Tänkte ge er kvällen i bilder orkar inte skriva så mycket just nu för Askungen rullar i min DVD..


 

 Min och Magdas Sex on the beach,

mitt glas tomt, Magdas nästan fullt ;)

 Me and Magda!


A det blev bara 2 bilder, fler kommer kanske senare då jag lagt över dem från digitalkameran och inte bara från mobilen!

Puss&Kram =)

Av Emma Johanna Andersson - 23 september 2007 20:26

Godkväll!


Har nyss varit och hyrt 2 filmer på Videoteket, det fick bli 3 systrar och en mamma och Askungen, ja de tecknade, ja barnfilmen. Jag kände bara för att se en barn film idag, och Askungen har jag aldrig haft när jag vara liten så jag kan inte den så bra..


Återkommer kanske senare med en uppdatering på hur filmerna var, måste även slå mig ner med en massa böcker och plugga järnet, på torsdag ska vi i min studiegrupp träffas och snacka av oss lite.. Det känns bra!! =)


Puss&Kram

Av Emma Johanna Andersson - 23 september 2007 02:28

Ja men jag älskar att komma hem efter en blöt natt ute i dimman och när jag skriver detta så har jag nyss kommit hem och sitter här med strumpbyxorna halvt nerdragna och är på väg mot sängen, att skriva detta blogginlägg är som när man hade diktamen på skolan i typ 3:an, att få aööt att stämma som en sammanhängande text, vad vet jag , jag kanske sitter här imorron efter pärplockningen och redigerar allt efter att ha upptäckt en mas fel i stavningen, men jag menar var är meningen egentligen med ett fylle inlägg om allt ser bra ut???!


Lyssnar på nåt äckel ute på gatan som skriker HÖRRRUUU åt någon, vet ej vem eller åt vem men jag kan berätta att när jag är 28 så ska jag förlova mig med Linus, det sa han idag, vi ska skaffa 3 barn, 2 killar och en tjej, killatna först så att de kan skydda tjejen när h0on blir äldre oh ska börja träffa en masssa killar..


Nu måste jag sova för annars kommerjga inte orka upp imorron, undra vart mi telefon är.. Låter som att det vibrerar på den nu??


Puss på er! =)

Av Emma Johanna Andersson - 22 september 2007 14:12

Nu sitter jag i mitt gamla hem och blir alldeles förbluffad över hur bra man ser på den här stooora skärmen, alla kanske inte tycker att den är stor men efter att ha stirrat på min bärbara dators skärm nu den senaste tiden så är denna stoor! =)


Idag fyller min lillasyster 13år!

13 är för mig en oturs siffra, och nu börjar tonåren, en utmaning för alla inblandade och inte minst för de som fyller tonåring.

Jag tror att det jag vill få fram är ett lycka till till oss alla och inte minst till Anna som har hela livet framför sig! =)

GRATTIS ANNA!



Nu tårta! Puss&hej


Av Emma Johanna Andersson - 21 september 2007 23:38

Sådär då var ännu en dag till ända, den har varit innehållsrik, ia lite.

Klev upp och gjorde mig rdo inför Ö-viks resan, Mary kom och hämtade mig.

Det började bra! Mot Donken för att stilla vår hunger. Mmm I´m lovin it!

Efter det gick det bara utför, shopping andan försvann och inte nåt, inte ens en papperslapp kom jag hem med, hittade inget som föll mig i smaken, utan jag hakade på Jörgen när det bar av mot att hitta ett bra ställe att sitta på ;P


Sedan for vi ut till Domsjö och till min bror som jag senare följde med på innebandy träning, vi cyklade dit och det var inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara.. Är nog rätt fit ändå - NOT!

Brorsan är grym! Bästa målisen i hela Ö-vik! =)

Efter det tröck vi en pizza, jag valde en Harry Potter det är en calzone fast i barnstorlek, var inte så hungrig efter att ha sutte på Donken några timmar innan.

Och nu sitter jag här hemma i soffan och ska spela Fifa! =)


Ps: Vi såg Oscar Steen på stan idag (+ många fler men betydelselösa för min del) Han var nog bland det vackraste jag mött i mitt liv, kan bero på att han är från Färjestad och jag ska spela mina kort rätt om ett tag och få tillbaka han dit ;P


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 20 september 2007 23:26

Nu sitter vi och spelar Fifa -07, alldeles nyss så spelade jag och JP en match mot varandra och jag kan lova att det var en fröjd för männen i soffan, de satt och skrattade under nästan hela matchen.

Jag vann tillsut med 5-3 under förlängning efter att ha legat under med 3-0. Bra jobbet Emma! Tack Emma!


Imorron ska jag fara till Ö-vik och hälsa på broder, och nog ska jag kunna hinna med en liten shopping runda ;)


Idag har jag då jobbat, så pluggandet har inte precis varit 8 timmar idag, men natten är ännu ung så jag ska nog hinna med lite granna idag med. Måste verkligen ta tag i det här nu för jag vill inte köra på tentan.. :S

Jag ska KLARA den!


Nu ska jag ta fram markerings pennan och läsa igenom Har det svenska pedagogikämnet någon identitet? eller vad det hette.. :)


Puss& trevlig puggkväll!

Av Emma Johanna Andersson - 20 september 2007 17:08

Hellooo!


Klev upp imorse och gjorde mig klar för arbetet, pinnade dit och satte igång, frukostade vid 09.00-09.30 sedan fortsattes det att jobba, ända tills mamma kom som en räddande ängel. Klockan var då 12.15 och jag skulle sluta någonstan emellan 12.00-12.30, så efter det så gav mamma förslaget att vi skulle gå och fika.

- JAA.

- Bra du betalar jag fikar.

Det slutade med att mamma betalade och jag åt istället för tvärtom!

Kan lova att ddet gjort riktigt ont i handen idag då man har varit mycket i vatten. Fy bubblan vad det svidigt.

Så idag har pluggandet blivit ganska lidande för då jag kom hem så dog jag i soffan ett bra tag. Vilket var riktigt skönt och välbehövligt inför natten då jag  måste ta igen missad dagtids pluggning..


Pusshej

Av Emma Johanna Andersson - 19 september 2007 23:08

Jag sitter och kollar på utlandsresor för jag anser att behovet av sol och framför allt värme har varit som allra störst denna sommaren, den sommaren som började så bra men slutade pissigt.

Behovet att en utlandsresa är maximal!

Jag funderar på vart jag vill att flyget ska ta mig den här gången och det lutar åt Kroatien, vita stränder med underbart hav. Vad mer kan man önska sig, förrutom en svenska bar med grym personal (den går bara att finan på ett ställe och det är på Napa) så den här gången nöjer jag mig med sol, bad och värme. God mat är också ett plus, även en altan med lampa denna gången skulle inte vara helt fel, jag menar om man ändå inte vill ut och parta varje kväll på denna resan så vill man iaf ha en lampa på balkongen så att man ser den man talar med =)


Nu ska jag sätta mig i köket, långt från all teve och dator som finns och plugga, iofs så måste jag upp tidigt imorron för att jobba så så länge blir det inte..


Heja heja!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards