€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 28 september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 28 september 2007 22:02

Jag vill göra nåt, jag har kommit på att jag vill göra nåt meningsfullt, nåt för andra som inte har det lika bra som mig, så nu tror jag att jag ska ta och skaffa mig ett fadderbarn!

Ja det ska jag göra, ett litet barn i nåt fattigt land, visst jag har ett fadderbarn redan men den lilla snyggingen kunde inte ha det bättre, han har ju mig som gudmor/fadder/moster världens bästa mamma (min storasyster) och pappa och så många som älskar honom, jag ska hitta ett fadderbarn som jag kan göra det bättre för, en som jag kommer skicka en fotboll till, en liten kille eller tjej som kommer inse att folk i ett helt främmande land som heter Sverige faktiskt bryr sig.

Ja jag ska bli fadder!

Sedan så vill jag åka jorden runt, eller jag vill resa ett längre tag, skulle vilja fara till Australien, dyka bland barriärreven, titta på operahuset, alla äckliga småkryp och allt annat som finns att göra där.


Nä nu ska jag ta och göra nåt skoj innan jag dör!


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 28 september 2007 13:07

hejåhå!


Nu har jag nyss varit och kört bil, Martin tyckte att jag var super duktig och sa att jag skulle klara uppkörningen när det är dags för den, så nu är den bokad, men det är ingen mening att ni frågar för jag berättar inte för någon!

Snart behöver inte min bil står där alldeles ensam, utan då kan jag göra den sällskap varje dag! =)


Nä nu ska jag kolla klart på våra bästa år, ett grymt program där alla håller på att dö ut, antingen av åldern vilket är imponerande att Alice Horton fortfarande kan vara med för hon måste vara över 100 år eller så blir de mördade! Ja men underhållning såhär på förmiddagarna är det iaf ;)


Tjohej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards