€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2007

Av Emma Johanna Andersson - 16 september 2007 13:50

Här kommer bilder från mitt place, där jag ska leva och bo utan mamma..

Det finns ingen katt här, så nu är det bara att komma och hälsa på! =)

Jag tycker själv att det blev helt jätte okej! Lite mer justering så kommer det bli klockrent. Nu kom besök.

Fler bilder kommer då allt ät klart.

Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 15 september 2007 22:18

Hej allihopa!


Nu sitter jag i min fiiina lägenhet, börjar så smått få ordning på allt, bara lite små grejor som är kvar att packa upp.. =)

var hem och hämtade kuddar, toa papper och lite annat hemma hos mamma, tur att man har mamma, när jag kom in genom dörren hemma hittade jag henne inne på mitt rum, hon stod och packade ner alla grejer som jag inte tog med mig (vilket var enormt mycket).

Jag: Jaha ska Anna in redan imorron.

mamma: Japp, alla dina grejer står inne på ditt nya rum.

Jaha så jag hann bara ut så ska syrran in, ja emn det är klart, nu är det ju hon som får bossa med mamma ensam :P


Nu ska vi se Blades of Glory, tror det kan vara en riktiggt bra film, rolig till tusen.

I lägenheten är det full fart redan, det är jag Jonny, JP, Bjuris och Erik som är här, tror detta är nya innestället.. =D

Bilder från placet får ni imorron när det är mer ordning.. =) 


Puss på er.

Av Emma Johanna Andersson - 14 september 2007 23:14

Så då har jag sagt tack och adjö till Härnösand och min klass för den här gången  ärsta gång vi ses kommer vi vara lyckliga över att få skriva får första tenta.. :S

Ja jag kan väl sammanfatta denna veckan som, hård, intensiv, mycket nytt, stooor skillnad från gymnasiet och jäkligt kul, mitt i all stress och inprentning av info, lekte vi leken jag mötte Lassie, den innebär att man berättar vilka kändisar man mött, Nina hade väl ferst nu handlade dem iofs om hennes syster men det räknades, Nina var för övrigt bland de 40 bästa i fame Factory för några år sedan, men tappade rösten och kunde ej leverar på sista auditionen, det tycke jag är riktgt coolt.

Jag har sett en "Lapplisa" lappa en bil för första gången i mitt liv och idag började det droppa helt utan anledning från taket på skolan.. Livet som student är great :P


Men nu är jag hemma igen, somnade på bussen hem och vaknade vid OKQ8, då kände jag hur mycket jag älskar Sollefteå och hur skönt det är att komma hem efter att ha varit borta ett tag.

Ikväll har jag vart med JP, MIN JP! och sett på friidrott och pratat en massa =) Och imorron så ska jag flytta. Medans de andra bär möbler ska jag sova, jag kommer in i bilden när det gäller inredningsbiten, vart allt ska stå och inte stå.


Nu ska jag sova för man är rätt slut efter en vecka som universitetsstudent.

Puss och natti!

Av Emma Johanna Andersson - 13 september 2007 22:45

Jag har kommit på en sak, min ryggsäck blir tyngre och tyngre för var dag, men vad gör jag med all kunskap, hur använder jag den, allt det där onödiga som pumpas in allt det där oviktiga som gör min ryggsäck så tung som den är. Är det alla teveprogram som jag sett på teve´n som jag kommer komma ihåg när jag sitter där som 90-åríng och fundera på mitt liv, eller kommer jag komma ihåg det där viktiga, kunskapen från skolan, alla vänner´s värdefulla ord? Eller kommer de försvinna men det oviktiga stanna kvar när jag börjar bli senil?

Jag tror att det är därför min sms inkorg snart inte komma kunna ta emot fler sms, för jag vill inte glömma de ögonblicken, hur jag kände när jag läste det, hur jag reagerade

Tex. Varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör, får mig att förstå att en vän som e så är det finaste någon kan få.

Jag vill komma ihåg det där sms:et, hur glad och rörd jag blev, jag vill komma ihåg att jag insåg att denna tjejen tänker jag aldrig släppa, inte ens låna ut till en man, för vi ska flytta ihop i en 1:a någonstans och bo där tills vi blir gamla (eller jo karlar behövs annars kan vi inte fortplanat oss så att vi får små söta bebisar som blir lika underbar som vi.)


Iaf, jag vill komma ihåg, skolkunskapen och mina vänners roliga citat, även mina egna för ibland så får jag till det.

Ta´t lungt stumpan, de e feeeeest! Nominerad till årets citat, om inte mest använda efter händelsen.


Nu ska jag sova och drömma om buss resan som styr nosen mot Sollefteå imorron. Jag säger som en klasskompis: "Mentalt är jag redan på väg hem" men fysiskt är jag kvar i Härnösand, men inte så många timmar till nu!


Puss&Godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 13 september 2007 17:25

Idag satt vi i kafeterian där vid luch tid och snackade om allt, killarna kom och joinade oss och frågade vart jag bodde under tiden då jag var här, svaret blev såklart att jag bodde på ett vandrar hem, det bredvid fängelset, och det var 2 till utav dem som också bodde på vandrahem men någon annanstans ja och sedan vände vi oss alla åt varsitt håll och pratade med den närmast oss.

Min bordsgranne för den stunden sa då att det måste vara drygt att inte åka hem varje dag. Då insåg jag när jag sa de magiska orden Jo, det är det!

Jag saknar all hemma jätte mycket, min gudson Wille som anatgligen glömt hur jag ser ut, Jonna som började på dagis i måndags utan att jag ens vart dit och frågat hur det gått eller om det är kul, kommer säkert tänka när jag kommer dit varför bryr hon sig nu då hon inte brytt sig under hela veckan. Hmmm lurigt det där, Jonna är iofs ett mini geni och förstår säkert varför jag vart borta om man förklarar det. Men William, han är bara 4 månader fast jag har mina knep för att han ska komma ihåg mig: Heeej gudmors snygging!


Nu ska jag gå och fixa käk för jag håller på att hungra ihjäl, det är en sådan hunger som gått för långt, att jag typ mår illa då jag tänker på mat. Då har det tusan gått för långt det här med långa skoldagar!


Jo förresten JP berättade igår att Hanna hennes styvsyster ska få en liten bebis och JP blir då "moster". Det är jätte jätte kul! =)


Puss hej

Av Emma Johanna Andersson - 12 september 2007 21:51

Jo jo sviten håller i sig, Pär gick vidare men det visste jag redan, jag menar man kan inte säga nej till en man med sån röst som han har!

Än en gång en har vi en som är med i slutaudition! Jag och Marre vet var vi ska leta och hur vi ska hitta!

Årets idol auditionhar nåt sin topp i och med kvällen sista visade framträdande,


"Sitting on the dock of the bay"



Nä nu ska jag ta och hoppa i säng (men först lite mera Pär, kan inte få nog av den varelsens röst) så att jag orkar upp, iofs gick det bra imorse för jag köpte mig kaffe i kafeterian precis innan föreläsningen, där satt jag som en 30+ och smuttade på mitt kaffe och lyssnade intresserat på Ulla när hon pratade om läraryrkets framväxt!


Puss&Kram!

Ps: Jag verkar vara saknad där hemma,

det känns braaaaaaa! Jag saknar alla jag med!


- Kan inte du sjunga för oss?

"I was the one who let you know
I was your sorry-ever-after. '74-'75.
Giving me more and I'll defy
Cause you're really only after '74-'75."

Av Emma Johanna Andersson - 12 september 2007 11:04

Sitter nu på biblioteket, lärcenter Origo och fördriver tid. Hade en föreläsning imorse om hur läraryrket växt under åren och den slutade klockan 10,00. Så nu är vi lediga fram till 13,15 och finns det nåt bättre än att sitta vid en dator då? Hmm.. Jo det gör det, skulle nog ha börjat läsa i de tusentals böcker vi ska kunna till tentan v.41 Vi går ut hårt.


Vi träffade Kaj, eller han sitter här vid en dator bredvid, ni som gått på GB det senaste året vet vem Kaj är, han var lärar praktikant några veckor på skolan, han som gått några år berättade att inriktningen språk och kultur kunde lätt bli mycket lek! I LOVE IT!!! =)

Jag kan leka, jag är liksom ett proffs på lek efter att ha slitit 3 år som barn och fritidare och hela tiden fått tagit skit från samhällare och naturare som tror att de är sååå himla mycket bättre och smartare, men ni förstår jag rustade mig själv där på BF med en massa kunskaper om lek och lekens betydelse m.m, visst jag är ingen Einstein men det är inte heller de på varken samhälls eller natur, de bara tror det för att de läst upp till matte E biologi C m.m Hur mycket kommer de ihåg egentligen om några år?

Jag visste att jag skulle bli lärare därför valde jag att gå BF så att jag som yngst kan brilijera när det kommer till lek!

Alla borde ta minst en timma i veckan och gå ut och leka med sin klass eller med jobbet, man håller sig ung längre och barnasinnet är nåt alla ska vara rädda om inte för.


Nu ska jag plugga, kanske ;p

Puss så länge

Av Emma Johanna Andersson - 11 september 2007 22:43

Det gör så ont, så ont, ack så ont! Det är ett hål där mitt hjärta brukade sitta för någon tog det och läste aldrig innehållsförteckningen när han fick det, glömde att vara försiktig med det och att retunera det när han var klar! Nu några månader senare hittar jag han i en svinstia tillsammans med Andreas Jämtin som tydligen är hans nya superduper polare.. Jag bli arg, ledsen,vansinnig  och framför allt: DET GÖR ONT!!

Iaf så är det en sak som gör mig om möjligt ännu mer upprörd, det är att de har knäppt fotot för att det ska sitta på bussar runt Jönköping, HVs egna svin - Ledin och Jämtin. Ska han ändå ha den rollen i HV? Är det inte bättre att ha stannat och behålla mitt hjärta utan att behöva retunera det + alla övriga i Karlstad?

Jadu Per Ledin det kommer ta lång tid innan jag glömmer detta!


Nu ska jag hoppa i säng så att jag pallar föreläsningen imorronbitti.. Jag säger bara en sak: HUNK VARNING!! HUNK KOMMER GÅENDES, HUNK SITTER NER!


Min andra hunk får jag träffa på fredag. ;P (pappa eller? hihi)


Sov sött allihop! Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards