€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2007

Av Emma Johanna Andersson - 10 oktober 2007 17:51

Snackade idag med min klasskompisar och dem var lite små nervös inför vfu:n, jag är inte nervös för vfu:n, det jag är nervös för är om jag överhuvudtaget får någon plats. Det är onsdag kväll nu och jag har fortfarande inte blivit placerad. Nä men jag är beställd, så jag tolkar det som att jag inte är den postorder flickan dem villa ha ;)

Men jag skulle vilja hylla mig själv, överösa mig med beröm för att jag har redan börjat plugga till nästa tenta! Har redan läst fler böcker till denna tentan än till förra och då har jag 5 veckor kvar! Bra jobbat Emma, keep on reading! ;) Det känns bra, det känns som att det här kapitlet kan man relatera till på nåt sätt, även att vår lärare tipsade oss om att skaffa en användare på pimpland.se eller vad det är för adress. Tyvärr ej gjort, men jag tror jag vill vara en h*ra om jag sk registrera mig ;P haha


Har nyss käkat mat och funderar nu på vad kvällen har att erbjuda?!

Kanske ska ta en sväng till mamma, eller varför inte pappa och Berit, har inte varit där på hela denna veckan.

Oj oj vad allt blir förändrat då man flyttar hemifrån! Och jag som aldrig skulle bli stor..

En dag efter hemkomsten från Ayia Napa:

 Men Emma vad du har blivit mogen, du är ju... En  ung dam nu!

- "Styvmor"


Oh the quiet child awaits the day when she can break free
The mold that clings like desperation
Mother can’t you see I’ve got
To live my life the way I feel is right for me
Might not be right for you but it’s right for me...

Av Emma Johanna Andersson - 9 oktober 2007 18:04

Tjing!


Har varit borta i 12 timmar idag! Helt sjukt vad långa dagarna blir då man åker buss.. 

Nu ska jag skynda mig att käka nåt och sedan fara iväg igen, denna gången inte så långt, ska upp till min morbror och kolla hockey! Färjestad tar emot Linköping hemma i LLA!

Nordström är tillbaka ikväll vilket betyder att Jönsson-ligan är hel, dock kanske inte Riksman kan vara med för ja ni vet att finländare kan vara ganska tjuriga och nu vägrar Jokerit skriva på transferkortet! Målvaktskris?? BIG NO NO, Jonas Gustavsson ser skit bra ut!


Undra vad det finns för mat här? Antagligen ingen alls, eller jo köttfärs men om jag äter det blir det 3:e dagen i rad och det känns inte så skoj, kanske ska trycka en tonfisksallad på City? Mmm skulle vara ruggigt gott! =D


Ja det var väl allt för denna gången men jag återkommer väl med en rapport senare! Puss&byebye

Av Emma Johanna Andersson - 9 oktober 2007 07:42

Godmorgon!


Sitter nu på biblioteket, öppet dygnet runt med student kort! And I got one!

Ska snart kila iväg och köpa frukost och sedan sticka på en 4 timmar lång föreläsning! 4 timmar det är länge, hoppas vi får någon bensträckare annars känner jag på mig att föreläsaren kommer hitta många sovande människor i salen ;P


Det var det jag skulle göra, skriva ut dagens föreläsningar!


Tråkigt inlägg, but I´ll be back! ;)


Puss so long

Av Emma Johanna Andersson - 8 oktober 2007 10:52

Japp då var tentan gjord. Jag tycker vi lämnar tentan där och skriver nåt annat. Så bra gick det!


Ska snart ta bussen hem för ingen orkar stanna tills 14,15 då kursintrot är.

Har för övrigt inte fått någon vfu plats, vilket känns jobbigt med tanke på att den börjar nästa vecka!


Nä nu måste jag kila till vfu adminstratören och fråga om platsen, stressad? JAA!!


hej hej

Av Emma Johanna Andersson - 7 oktober 2007 20:52

Jag lyckas med det som ingen annan lyckas med nu lyckades jag med att kasta sönder en bil nyckel! Ja jag skulle träffa Jonny som stod där nere och kastade för hårt och tänkte inte på att det var bil nyckeln. Ja jag vet jag är klantig men ibland så kopplar det bara inte och det här var en sådan gång då det inte kopplar.

Jaja det är bara att betala oh se jävligt glad ut, fast om det går på lika mycket som Jonny säger så strejkar jag, ja då dör jag hellre än att betala!


So no movie night tonight! =(


Kiss&Bye

Av Emma Johanna Andersson - 7 oktober 2007 13:29

Vaknar med inte roliga meddelanden på telefon. I know, ibland så säger jag för mycket och ibland för lite, men ibland är det inte heller min sak att säga det så därdör har jaf varit tyst, men det jag visste vet även du nu och ingen utav oss icke inblandade men ändå inblandade kan behöva få för något. Vi är inte bara en persons vän utan allas och så vill vi fortsätta ha det.


Jo men för att snacka om utekvällen. Ja jag har inte ont någonstans idag men så förbannat trött så jag skulle kunna i 2 år..

När det hela slog igen så var jag inte redo att åka hem utan gick ner några trappor till rosa rummet festade med the crew and the performers. Vilket var helt okej och nog för att jag var full men jag ser skilland på en drink innehållande Heiniken och mjölk och en helt vanlig drink. Ja faktiskt!

Enligt en vän så hann jag med även fast jag var rätt sne ett allvarligt samtal med henne, frågan är bara varför jag aldrig kommer ihåg dessa samtal, för ibland så verkar de kunna bita rätt bra!

Ja vad hände mer, Marko uppträdde då och höjdpunkten var ingen sommar utan reggae. Fast det kunde vi väl listat ut innan.

Sedan så var det rätt dött, eller det var mycket folk men jag känner ju ingen i K-fors heller.

Kommer ihåg att jag ringer till Magda klockan 00.00 och ska berätta vem som står i toa kön och hon sover! Sorry magda ;)


Nä nu ska jag ta och vakna till så att de kommer in och kan hämta utemöblerna som ska till min mammas moster.. Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 6 oktober 2007 11:57

Gick in på EF och kollade hade fått ett meddelande om Napa Reunion den 26 och 27 oktober. VILL, VILL, VILL fara men till GBG? Ja egentligen varför inte, men gentligen varför 86 mil från mig och dem 10 andra som rockade hårdast på hela Ayia Napa och GG en hel vecka? Nä jag tycker att vi flyttar på reunionen till ja men iaf Sundsvall/Ö-vik då. ;)

Nä men jag är hel laddad att fara ner, men vad är jag laddad för ingen kommer ändå vilja följa mig och gå ut själv är ett BIG NO NO!


Iaf delar ur meddelandet :

Klädsel:Charter/Sexy Exit
Entré 100kr fram till 24 efter midnatt 120kr

Träffa staff, flirtar,säljare eller kommande säsongsarbetare.
Alla kommer vara på plats....

Välkomna Napa lovers!


Vi missade Sexy Exit temat så där har vi nåt att ta igen och framförallt SE!

"Välkomna Napa Lovers" när det står så så måste man åka! Ja det måste man, så nu samlar vi gänget, inte alla utan bara vi bra! ;) och far ner till GBG den 26 och 27!


Over and out

Av Emma Johanna Andersson - 5 oktober 2007 19:37

Ja jag får konstiga anklagelser hela tiden från Mr nörd att jg har suttit ner den ena schäslongen, a paaaallease ge dig, efter 2 veckor kan inte jag sitta ner en schäslong har inte lyckats sutte ner soffan i mitt förra hem, och den har jag inte bara spenderat 2 veckor i kan jag lugnt lova. Om det nu är så att den är nedsutten så är det fabrikats fel och inte mitt fläsk som ställt till det, nej ni den dagen jag sitter ner något på 2 veckor då ska jag banta och då blir det hård bantnig. Mina 55 pannor borde inte klara att sitta ner nåt på 2 veckor? Eller??


Men whatääver efter som jag är rik så kan man köpa nytt.


När man kommer in i Emmas hall ser det ut som att hon är rik

- Anna

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards