€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2007

Av Emma Johanna Andersson - 19 oktober 2007 13:59

Äntligen Fredag!!

Första gången på ett tag nu så känns det såå skönt att fredagen är här och att helgen är min! Har varit en konstig vecka, den började stenhårt men gick till sig ordentligt nu på slutet, det tackar vi P för, om jag var räddaren i nöden i onsdags eller när det var så var han det torsdag och fredag!


Ikväll ska vi skruva skåpluckor till Ms nya kök. Hoppas hon inte läser min blogg.. :S

Hade planerat in en idol kväll med Jp men det blir tyvärr inte av då eftersom detta kommer ta lång tid, eller det beror på när vi börjar iofs. det kommer bli så fint inne i köket, fast jag hade hoppats på lite mer vågat, mera svart och limegrönt, det hade varit wonderfulish. Fast det aksnke inte funkar för en som fyller 50? Fast värdet skulle höjas på huset. ;) Nä nu ska jag sluta drömma och fokusera på min uppgift, sitta på golvet och skruva i handtagen i luckorna! Stort ansvar.. :P


Undra om man ska göra någon nytta?


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 18 oktober 2007 21:02

Hejsan!


Idag mina vänner har varit en kalas dag som lärare. Barnen verkade trivas riktigt bra och koncentrationen var nästan på topp! Helt fantastiskt..

Direkt efter jobbet cyklade jag ne rpå strandgränd för Berit fyller år, käka först middag, mumma, sedan tårta och kakor, jag gillar inte oktober och inte april för det är såå många som fyller år då, + att min gudson blev ½ år igår så då måste jag ju köpa nåt åt sötnosen.. =)

Har nyss kommit hem från min morbror efter att ha sett 2 perioder av hockeyn och det gick ju så pass bra då jag for så =D

Nu gjorde visst Tobias Viklund mål för SAIK.. Illa, illa och tydligen står det 4-4 nu helt plötsligt.. Jag gillar inte T.V nu! SATAN!!! Äh men fy helvete nu går jag och gräver ner mig! Jag ger upp! Helvete!


Fick idag hem 2 böcker som jag beställde sist jag var i H-sand eftersom de inte fanns inne då jag skulle köpa dem, ser ut som riktigt skit tråkiga böcker men what to do liksom.. Plugg är ett måste, ett frivilligt måste.


Nä nu blir det lite jämställdhet- en del av skolans värdegrunds  läsning, och den boken gillar jag faktiskt jätte mycket, står otroligt mycket intressant i den, sånt som man inte tänker på, naturliga/vanliga saker, men som det står fortsätter vi som vanligt så når vi aldrig ett jämställt samhälle!


Tjoflöjt

Av Emma Johanna Andersson - 17 oktober 2007 22:23

Ja det där gick ju bra!

Spelarna kämpade, det var blod, svett och tårar i 90 minuter...

Nä just ja det var ju en dröm, verkligheten är en annan...

Spelana kämpade och det var blod, svett och tårar i ca 20 minuter och sedan så gick dem och köpte korv istället, anatgligen skulle jag ha gjort samma sak för vem vill spela EM?! Jag vill! Jag vill sitta framför teven (eller varför inte på plats) och bita sönder mina naglar, svettas som en gris och tillslut antingen gråta i ren förtvivlan eller skrika av lycka!

Tack för att ni håller oss som vill till EM på sträckbänken! Mycket bra insats, ni har hjärtat på rätt plats!

PINSAMT SVERIGE! PINSAMT!!


Nu ska jag tröst sova!

Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 17 oktober 2007 20:06

 

Okej nu tar vi dem, nu tar vi dem!

GAME ON!

Sweden vs Northern Ireland!

Av Emma Johanna Andersson - 17 oktober 2007 15:43

Första dagen nu denna veckan jag kommer hem och inte vill lägga mig ner i soffan och dö en smula. Helt okej dag om man ser till omst'ndigheterna, men en otroligt bra nyhet kom idag iaf, en person i klassen kommer få en resursperson(al), en bra nyhet för alla inblandade vill jag lova..

Inte nog med det, den resursen är ja låt oss säga, en, HUNK! Tack gode gud för att du ger oss denna person!


Jag gick med i en klubb idag, en klubb där man får äta en massa godis så jag tackade genast ja , för godis, det tackar jag inte nej till!

Det bästa med klubben och godisätandet är att det är med 2 tjejer, små tjejer ca: 7 år och dem är bra på att äta godis, dem kan äta tills dem spyr! ;)


Nu ska jag laga mat och sedan kanske kila iväg till mamma, pappa och Berit eller jag kanske till och med går till storasyster och ugglar ;)

Av Emma Johanna Andersson - 16 oktober 2007 22:16

Dagens klokaste ord:

Släng er på golvet och håll händerna över huvudet, för det här kommer gå åt helvete!


-busschaufför åt barnen då de är på väg av vägen... 

Av Emma Johanna Andersson - 16 oktober 2007 22:07

Gokväll!


Har ätit tårta och godsaker då det står ut genom öronen på mig just nu! Men gott var det kan jag lova...

Lite besviken över att det inte var smörgåstårta jag fick men det får duga, får väl gå på konsum imorron och köpa mig en bit ;P


Idag när jag kom hem var jag helt slut och däckade rätt snabbt i soffan efter barnens påhitt under dagen, några stack från skolan och hittade på en massa bus på stan och resten hade bara svårt att koncentrera sig. Min matte lektion gick bra, fick bra feedback av eleverna som tyckte det var skoj och av läraren som ansåg att jag var räddaren i nöden eftersom hon var tvungen att springa iväg och ringa till föräldrarna och meddela att deras barn var försvunna och sedan snacka med föräldrarna och barnen.

När man är 8-9 år ska det ens då finnas i huvudet att skolka och sticka från skolan? Jag blir mörkrädd och inser nu hur dagens samhälle och "fria" uppfostran påverkar barn som kanske skulle behöva hållas med hårdare tyglar. Detta måste även vara en fingervisning för rektor att det behövs göras något i denna klassen, en resurs personal skulle inte vara helt fel. Om inte hel tid iaf där fram till lunch, då matte m.m avverkas (de tunga ämnena). Jag kanske ska söka en sådan tjänst? Undra om jag skulle palla, iofs är ett barn mitt ansvar så kan jag ta med han/henne och sätta mig någon annanstans för att få lugn och ro.. anske ska snacka med rektorn imorron..? :P


Nu är det snart slut på mitt dygn och sängen ropar! Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 16 oktober 2007 16:58

Jag gjorde illa mig då jag diskade, på osthyveln. Trodde inte att den kunde vara så vass men det var den, så passa er för att få fingret typ vid hålet!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards