€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under januari 2009

Av Emma Johanna Andersson - 10 januari 2009 16:10

Tjo!

Jobbet idag gick riktigt bra, me and mama makes a great team! Var klar vid 13.30 & då gick vi iväg på stan & fikade.. Efter det så gick vi vidare in till Pappa & Berit på en kopp fika & nu är jag hemma igen.. Intressant va?!


Hade tänkt kolla på hockey ikväll, HV tar emot mitt Färjestad & tydligen så blir det ingen musik i spelavbrotten utan dem räknar med att publiken ska hålla igång.. HV har tydligen lovat ett stort tifo också.. Ska bli kul att se.

Tänkte väl även börja plocka ner julen, eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket dagtid nästa vecka & imorgon kan det vara skönt att göra nåt annat.. Undrar bara vad för gardiner jag ska ha, hmm..


PUSS!

Av Emma Johanna Andersson - 9 januari 2009 22:40

Åhh vad vacker Magdalena Graaf & Laila Bagge var ikväll, eller Bagge var sexig i sin röda kortkorta frans utstyrsel & Magdalena underbart vacker i sin vita klänning!

Duktiga var dem också :)

Vi befinner oss hos Jimmy & AK just nu & det är alltid lika trevligt! Dem kan man verkligen lite på, i alla väder.. KUNG!

Ja kvällen har då ägnats åt Let´s dance & BlondinBella var totalt värdelös.. Jag skrattade bara åt henne! CarlJan var inte heller så värst bra, inte Hasse Aro heller..

Kul att det är igång igen iaf & nu väntar jag bara på den 14 januari så har 2009 kickat igång ordentlig för mina teve ögon..


Nu ska jag snart hoppa i säng så jag tar mig upp imorron! PUSS

Av Emma Johanna Andersson - 9 januari 2009 15:35

Hej!


Idag gjorde jag stan med mina systar, eller ja fiket & skoaffären.. Blev köp på båda ställena. Salladsbuffé på fiket & sedan 2 par skor..  :)

Men är det så bra pris på skorna så måste man slå till, så är det helt enkelt.. Jag vet en som kommer skaka på huvudet, men det struntar jag i, jag är tjej & vi har också behov!


Imorgon ska jag jobba, fy fan! Jag vill vara ledig.. Men på måndag då ska jag vara med mina ungar igen, dem jag gjorde praktik hos, fast inte på praktik igen utan denna gången blir det vik igen! Lovely!


Puss!

Ruskigt gammal låt, men jäklar vad bra jag tyckte den var & sedan så skadade det ju inte att 2 av 4 var snygg! ;)

                   II

Av Emma Johanna Andersson - 8 januari 2009 18:49

Hejsanhoppsan!

Hur mår ni alla idag?

Dagen har gått åt till att inte göra ett skvatt & det enda inbokade före natten är att diska bort berget inne i köket ;)

Kan inte förstå att det blir så mycket disk, vart kommer det ifrån?


Läste AK´s blogg igår kväll (Jimmy´s också men han skriver aldrig) & jag fastnade för en speciell väggtext. This one. Ovanför sängen, (fast inte i lila då) skulle passa perfekt!

Vägg texter är så fina & eftersom att det finns vissa låtar som jag aldrig tröttnar på så skulle jag vija ha en text rad skriven någonstans. Badrummet kanske? Är ju så himla tråkigt där så det skulle behöva en uppiffning(!) & man slipper ha tidningar liggandes där inne för då kan folk roa sig med att lista ut låten?! ;)


Nu ska jag kolla Miami & hockey samtidigt, (Skellefteå kommer till LLA & jag hoppas innerligt på en vinst!) Jag älskar båda! :)

Åhh vad jag vill göra en tatuering, men jag vågar inte.. FEGIS!

Av Emma Johanna Andersson - 7 januari 2009 19:20

Har varit ner till mamma & hämta hem en massa vhs band som jag nu sitter & kollar igenom, helt sjukt vad mycket jag spelat in, allt från Fame factory uppträdanden till en massa sport.. Bandet som rullar just nu är från 2002 & SM finalerna i ishockey :) Vilka minnen som väcks till liv igen.. Vill ha ett nytt SM guld!


Återkommer senare. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 6 januari 2009 23:27

Hallå!


Idag hade jag en sån där stund då jag tog en lite tripp tillbaka till småbarns åldern, då man inte hade några som helst bekymmer, förrutom kanske lite ont någonstans eller läxor som löstes på 2 minuter..

Jag kollade på underbara Saltkråkan.. Farbror Melker, Tjorven, Båtsman,Skrollan, Malin, Pelle, Stina, Teddy, Freddy m.fl är ju så underhållande & goa så jag kunde inte slita mig därifrån. Jag hade inte mage att zappa, inte en enda lite mikrodels sekund..

Nej oj vad jag saknar "våra barnprogram"

Vad hände egentligen med dem? När & varför byttes våra Astrid & Disney figurer ut mot krig, robotar, teletubbies (?) och sånt nonsens?

Jag blir ledsen när jag tänker på vad dagens barn kommer gå miste om, varenda mysiga morgon med härliga barnprogram, måndag-söndag.. Alla dagar var helg!


Nej usch, jag blir deprimerad, nu kollar jag på Coach Carter istället, jäkligt bra film. PUSS!

Av Emma Johanna Andersson - 6 januari 2009 11:33

Det kändes tomt & jobbigt, så jag tror att jag somnade ungefär efter halva sista perioden.. Domarna höll låg nivå mot Kanada, lät dem härja runt som några jävla galningar & tackla våran Markström ett x antal gånger utan att åka ut.

Deras andre målskytt till exempel var Esposito #7, det var han som strax innan hade släpat benet så att Markström skulle stupa! 

Nej fyfan, det var inte alls rättvist, Sverige spelade bra i dem 2 första, 3 var lite av en avslagen "snälla låt tiden rinna iväg fort nu" period, iaf det jag såg..

Till slut blev det 5-1 & nej jag är inte bitter (eller jo det är jag), jag tänker på de stackars killarna som är så förtjänta av ett VM guld men aldrig verkar få nåt..

Men vi fick iaf en kille med i All Star teamet, Erik Karlsson, killen som har levererat en rad med sköna intervjuer med stor prillan under läppen! :)


Puss!


Av Emma Johanna Andersson - 6 januari 2009 01:43

Satans jävla skit helvete!!

1-0 till Kanada redan.


PS: I min blogg får man svära!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards