€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Emma Johanna Andersson - 12 januari 2009 21:11

Hej hopp!


Shit vad den här dagen har kännts lång, men jäklar vad skoj den har varit.. barnen skötte sig super bra, visst märktes det att dem verklugen försökte på alla sätt & vis att "utnyttja" mig nu när inte Barbro var där men med tanke på att jag alla rutiner så var det inte det smartaste kortet att spela ;)

När jag hade stigit upp imorse & precis var på väg ut så ringer Cilla & vill att jag ska jobba, här har dem inte ringt under hela julledigheten & när jag väl ska jobba så ringer det, fick tyvärr tacka nej men så ringer hon igen på min lunch & säger att jag MÅSTE jobba imorgon, haha Cilla är kung!

Så även imorgon är jag uppbokad på jobb :)


Ikväll har jag bakat skorpor & Solbullar, (hete det så?), båda sorterna ser ut att duga så nu är det bara sockret som ska på solbullarna & sedan ska dem paketeras in.. I´m a baker!


Nej nu blir det mera lipstick jungle eller siamestvillingarna på 4:an.. Kom ihåg en gång då jag var väldigt mycket yngre än idag så satt jag och kollade på en dokumentär om ett siamestvillingpar, dem skulle genomgå en operation så att dem blev "delade" eller vad man nu kan kalla det för. Men operationen gick inte bra & den ena dog. Dom 2 individerna gjorde verkligen stort intryck på mig även fast jag bara var en 8-9 år. Tänkte försöka leta upp någo slags artikel på dem nu så att man får förfriska minnet lite.. Kommer ihåg att jag satt & grät för mig själv inne på mitt rum när den ena tjejen dog. :( 

PUSS!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards