€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under januari 2009

Av Emma Johanna Andersson - 16 januari 2009 17:56

Hej!

Igår kväll fanns det en soff gäst här hemma.. Linn var nämligen här över natten eftersom hon skulle åka till Sälen idag & tävla, lill-Pernilla Wibergh.. Vi myste i soffan, skvallrade lite & till sist så slog vi igång She´s the man.. Vi skrattade otroligt mycket åt filmen & bara tog hand om varandra.. Lite lesbisk style ;P (ett skämt!)

Imorse när jag steg upp så hade hon skrivit en söt liten lapp till mig :) 


Ikväll har det bjudits på middag här hemma, Jimmy, AK, Filippa & Fabian (best friends) var gästerna & det blev tacos, är lite små less på det men någon gång ibland går det ner ;)

Jimmy han hade med en present, en flaska vitt vin, haha så nu har han tömt en flaska vin eller inte en hel, jag fick ett glas också. Det glaset är bara en mun taget ur eftersom jag inte är en vindrickare. Men nog ska jag kunna få ner ett glas.. Wish me luck!


Färjestad vann igår, dessutom "vändevann" dem.. Siffrorna skrevs till 6-3 & jag var nöööjd. Viktig seger & n ligger vi 2:a i serien! :)


Nus ka vi spela wii. PUSS

Av Emma Johanna Andersson - 15 januari 2009 10:57

Tjena!

Igår var det premiären & jag skrattade ihjäl mig åt herr Bagge i början, en sådan stört skön man.. Laila såg naturligt vacker ut & Andreas han är bara så jävla läcker & hundrädd, just like me.. Jag hatar verkligen hundar, dem jag inte känner, visst dem kan vara söt, in & allt sånt men kom inte i närheten av mig helt enkelt. Typ som hundarna jag har till grannar, en gång som jag berättat om förut så fejkade jag en tillfällig allergi.

Summa: Vi är en match made in heaven! ;)

Artisterna då? Dem var väl sådär, tyckte Kim såg ut som en skön kille tills han mopsade upp sig mot Desmond.. Jag menar han är en heltvanlig Svensson som får chansen att jobba med 4 av världens bästa låtskrivare också sätter han sig ner & tjurar för att hans låtar inte är bra nog.. Kom tillbaka med dina låtar om några år när du slagit igenom & är en stor stjärna. Han var lite för lik idol Lars.

Janet är en typisk 17 årig tjej som tror hon är störst, bäst & vackrast..

Men båda har grymma sångröster, thats it!


Såg även programmet semestersvenskar & vilket kungprogram.. 80+ paret var ju kalas roliga, Dougas hade läst i broshyrer om Thailand & läst att man skulle pruta på allt & som han prutade, vilket par!


Nej nu ska jag fixa iordning mig & sedan kila iväg på lunch.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 14 januari 2009 19:16

Ikväll börjar det äntligen! Made in Sweden, programmet där man får följa "idol juryn" & deras arbete med 2 artister.. Jag har längtat efter det här programmet sen idol tog slut.. Nu kan jag helt enkelt sitta ännu några veckor & suckta efter sveriges hetaste man! =)

Klockan 21.00 tv4

Av Emma Johanna Andersson - 14 januari 2009 17:35

Jag måste bara visa den här en gång till.. Jag skrattar så tårarna sprutar & jag kisar nästan på mig varenda gång även fast jag vet hur svårt det är att gå med klackar!

Av Emma Johanna Andersson - 13 januari 2009 22:15

Klockrent!

Av Emma Johanna Andersson - 12 januari 2009 21:11

Hej hopp!


Shit vad den här dagen har kännts lång, men jäklar vad skoj den har varit.. barnen skötte sig super bra, visst märktes det att dem verklugen försökte på alla sätt & vis att "utnyttja" mig nu när inte Barbro var där men med tanke på att jag alla rutiner så var det inte det smartaste kortet att spela ;)

När jag hade stigit upp imorse & precis var på väg ut så ringer Cilla & vill att jag ska jobba, här har dem inte ringt under hela julledigheten & när jag väl ska jobba så ringer det, fick tyvärr tacka nej men så ringer hon igen på min lunch & säger att jag MÅSTE jobba imorgon, haha Cilla är kung!

Så även imorgon är jag uppbokad på jobb :)


Ikväll har jag bakat skorpor & Solbullar, (hete det så?), båda sorterna ser ut att duga så nu är det bara sockret som ska på solbullarna & sedan ska dem paketeras in.. I´m a baker!


Nej nu blir det mera lipstick jungle eller siamestvillingarna på 4:an.. Kom ihåg en gång då jag var väldigt mycket yngre än idag så satt jag och kollade på en dokumentär om ett siamestvillingpar, dem skulle genomgå en operation så att dem blev "delade" eller vad man nu kan kalla det för. Men operationen gick inte bra & den ena dog. Dom 2 individerna gjorde verkligen stort intryck på mig även fast jag bara var en 8-9 år. Tänkte försöka leta upp någo slags artikel på dem nu så att man får förfriska minnet lite.. Kommer ihåg att jag satt & grät för mig själv inne på mitt rum när den ena tjejen dog. :( 

PUSS!

Av Emma Johanna Andersson - 11 januari 2009 21:11

Hej vänner!

Den här dagen har gått i huvudvärkens tecken, blev jäkligt rädd ett tag att jag höll på att bli sjuk, alltså sådär sängliggandes sjuk eftersom jag verkligen ser fram emot att jobba imorgon! :) Ska bli så skoj att träffa ungarna igen, dem är verkligen härliga =D


Kvällen däremot har jag mått mycket bättre, ingen huvudvärk utan mest bara trötthet, men nu efter att ha varit iväg på Konsum & inhandlat mat (vad annars).. När jag gick förbi mjölken blev jag sådär otroligt sugen på kalaspuffar, sådanna som man åt då man var liten, så jag knallade iväg & hämtade mig ett paket puffar & åkte sedan hem igen.. Även om kalaspuffarna var en riktig höjdare så vill jag ändå höja mitt fruktfat som nu står så fint på köksbordet till skyarna, banan, apelsin, kiwi, äpple & okända men ack så goda frukter finns där nu & ingen är mer lycklig än jag!

Kommer stiga upp till mitt fruktfat imorgon & känna att den dagen, är möjlighetensdag ;)


Nu ska jag kolla på The Love Guru. PUSS! 

Av Emma Johanna Andersson - 11 januari 2009 00:49

Om du åker på skidsemester, vad tar du med dig då?


Jimmy han tar med sig: 

* Kondomer

* Öl

* Hatt


Vad hände med skidor, stavar, hjälm & sånt som man behöver på just en SKIDSEMESTER?


Behöver jag säga att vi skrattade så vi nästan grät allihop?!

Det där spelet är verkligen roligt & jag kan varmt rekomdendera det till er alla som vill ha kul, när som helst & var som helst!

Finns nog i en butik nära dig ;)

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards