€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma Johanna Andersson - 8 oktober 2008 16:08

Hola!


Har köpt mig ett par nya skor idag, hittade dem på barnavdelningen inne på Wedins.. Hon i kassan skrattade åt mina barnsligt små fötter & tyckte synd om mig.. Det var snällt tyckte jag som beklagade mig lite extra & vandrade sedan ut lycklig med min påse i handen!

Min syster hittade ett par super snygga som jag själv är bra sugen på, dem fanns på vuxenavdelningen & jag funderar på att gå dit imorron & testa, man vet aldrig, ibland kan jag ha 36 på skorna (stövlar).. Som sagt dem var snygga & till ett bra pris (30% rea, då kan man inte låta bli att köpa dem) då gör det inte så mycket om dem inte blir använda så ofta, nog för att det är synd att lägga pengar på sånt som kanske inte används så ofta men (som sagt 2 gånger i detta lilla inlägg) dem var snygga!


Nu ska jag gå in till mormor & äta! Puss



Av Emma Johanna Andersson - 7 oktober 2008 18:43

Idag har jag gjort ett klipp.. Köpte ett par jeans för inte alls många kroner, jag  blir nöjd när jag hittar mig nåt snyggt för så lite som möjligt... Inte ofta jag gör dem klippen..

Har också inhandlat ett supertjusigt grönt frukt/kakfat, (blev sugen på att köpa fler i olika storlekar, 249:- på Ditt hem), muffins formar både stora & små, jeansen & blommor.. Har gjort iordning en tråkig kruka här hemma så nu är den jäkligt snygg! Älskar blommor..


Måste ta bort tvätten också, orkar inte kolla på torkvindan längre, den tar upp för mycket plats i vardagsrummet! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 6 oktober 2008 22:59

Idag har jag bakat cupcakes.. Jag är verkligen ingen bakmänniska, brukar misslyckas med det mesta inom det området, som då jag var i Hissjö & skulle göra mockarutor/kärleksmums (eller vad alla nu kallar dem,) till skolan & valde grillning istället för över & under värme på ugnen, slutade med att jag fick ringa hem till Berit & fråga om hon kunde baka åt eftersom jag inte skulle hinna.. (När Fredrik & Jonny kom hem på natten & var sugen på att smaka på mina rutor & jag skamset förklarat att det inte blivit några så ställde dem sig som 2 hundar vid köksbänken & åt degen istället, det smakade bra tyckte dem båda & somnade gott utan magvärk)

Men till min stora förvåning så blev det super bra, dem som hittills smakat har varit nöjda iaf :)

I ugnen

Det färdiga resultatet..

Man kan säga att jag är nöjd med mig själv!


Idag har jag förövrigt mest legat med en sjujäkla huvudvärk, vid 16 snåret vaknade jag till liv & huvudvärken gick över så jag åt köttfärsås & spagetti till middag, gott..

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 5 oktober 2008 21:49

Kollade på stjärnor på is igår kväll innan jag gick och la mig.. Jag älskar allt som har med konståkning att göra förrutom just isdansen, den tycker jag är tråkig & inte alls lika vacker som resterande moment inom konståkningen, jag vill ha hopp, piruetter som når hela vägen upp till himlen, fygskärssekvenser & självklart nårgra underbara stegsekvenser sådanna som endast Alexei Yagudin kan (svårt att hänga med? Kolla videon nedan)


Meeen, eftersom att det är en tävling där de tävlande inte kan konståkning/isdans så föll jag innan serien ens startat, har suttit med rysningar under reklamen & längtat till den 4 oktober 2008 då de äntligen skulle börja..

Jag föll dessutom för Markus, han är cool, rätt graciös för att vara gammal hockeyspelare & viktigast av allt duktig!


Ja man kan säga att jag är en riktig sucker när det gäller konståning, skulle vilja vara lika bra som Sasha Cohen, Michell Kwan eller varför inte Tonya Harding (hon var bra innan hon böjade smida onda planer) tyvärr är detta endast önsketankar eftersom jag knappt tar mig framåt på en is, när jag väl tar mig framåt så kan jag inte stanna förrän jag har armarna rätt ut & ser att sargen närmar sig allt snabbare & läskigare närmare kroppen för varje sekund.. Men en tjej måste få drömma & denna drömmen ger jag inte upp i första taget!

 Dance with elegance, take flight with beauty

 Älskar denna klänningen!

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 5 oktober 2008 18:04

We like

Av Emma Johanna Andersson - 4 oktober 2008 17:56

Idag när jag var klar med allt som skulle göras så kom chefen upp med kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag idag.. Mamma & Karin kom också förbi så vi drog en vända på stan medans vi ändå var i farten.. Hittade ett par fina stövlar inne på wedins på barnavdelningen.. Har som svårt att köpa skor på "vuxenavdelningen" eftersom 36:orna är för det mesta väldigt förstora.. Hittade ett par supersnygga stövlar som satt bra på foten med med en dragkedja mittbak så går det åt skogen, jag har helt enkelt för mycket vadmuskler, måste det vara, dem är stenhårda men priset var lika fint det & jag vet inte om jag vill lägga 1200 på ett par skor från wedins, de par jag köpt där hittills har en tendens att gå sönder efter bara någon vecka & jag orkar aldrig gå tillbaka att klaga heller.. Dessutom så när jag skulle dra av mig skon så drog jag sönder stumpbyxan så tajta var dem där över!

Kathrine som jobbar där hade ett par som jag föll för, tyvärr ar dem slut så jag vandrade hem tomhänt, än en gång


Nu ska jag kolla klart på matchen & sedan dränka sorgen i något för jag tror inte FBK hämtar upp detta när grisModo är i farten, gillar verkligen inte dem, Steen & Molinder går vägen, men inga andra! Puss


Av Emma Johanna Andersson - 3 oktober 2008 11:06

Hola!

Människor brukar oftast vara glada när det är fredag, men inte jag, har haft min lill helg med ledigt nu torsdag & fredag så nu ska jag jobba lördag & söndag.. Otroligt tråkigt & det värsta är att det är överdrivet mycket folk som jag ska ta hand om själv  på lördagen men på söndagen då alla dessa människor ska åka hem då får jag hjälp av min kusin & en kille som jag inte har en susning om vem det är..


Nu ska jag ta & göra mig iordning, ska väl dra mig bort mot staden en sväng senare tror jag.. Det kliar lite i fingrarna! PUSS


Henkan håller tacktal:

Jag säger som  min vän Håkan -Vart fan är jag?

Av Emma Johanna Andersson - 2 oktober 2008 15:15

Igår när vi var på väg till skogen så var det ett barn som slog på sin mobiltelefon samtidigt som ett barn knuffar & sparkar på ett annat

Jag: Stäng av den där för man får inte ha telefon på skolan..

Barn1: Jo det får man, på rasterna.

Jag: Ja men nu har vi lektion

Barn1: Ja men jag ska ringa polisen..

Jag: (muttrar) stäng av den & stå still

Barnet som slogs & ett annat börjar tjafsa med varandra..

Barn 2 till barnet som slogs: Då kan han ringa till polisen & säga att du ska sitta i fängelset i 100 år

Barn 3: NEJ, så blir det inte, då hamnar man på barnhem!

Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag hörde ordet barnhem i hans lilla mun.. Min teori till att en 6åring vet vad ett barnhem är att någon antagligen sagt: Är du inte snäll nu hamnar du på barnhem..

Eller som min påhittiga mamma alltid sa när vi var "olydiga"

Barn ska man ha, men på barnhem ska dom va till dem fyllt 18 & flyttat hemifrån!


Älskar piano introt till E.M.D´s nya låt Alone

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards