€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma Johanna Andersson - 19 oktober 2008 10:07

Godmorgon!

Har hunnit med en hel del redan, duschat tex.. Måste försöka låta bli att vända på dygnet som jag alltid gör när det är helg eller när jag är ledig mer än en dag..

Våra giffar gick upp i divison 2 igår eftermiddag efter att ha klarat 0-0 på bortaplan mot Holmsund.. På hemma plan vann dem med 4-0 så man kan väl säga att dem var klara redan innan dem for upp till Umeå, men när nerverna spelar in så kan allt falla samman, så blev inte fallet utan nu har vi både damerna (RUIF) & herrarna (Sollefteå GIF) i div 2, det är väldigt bra för att vara en liiten stad! Man blir allt glad..


Igår skjutsade jag hem AK & hennes vänner (som varit på möhippa hela dagen) efter att de löst in sig på krogen & insett att det inte var nåt för dem & efter vägen mötte vi polisen & en kille i en röd bil som antagligen blev tagen för rattfylla för när jag for hem igen så stod den röda lilla bilen kvar men resten av folket var borta.. Jobbigt för den killen!


Baj Baj & puss!

Av Emma Johanna Andersson - 18 oktober 2008 15:18

Hej!


Kom hem fårn dopet för 5 minuter sedan & jag gillar dop.. Helena var jätte snäll & fikat var gott, synd nog ingen smörgåstårta, tyvärr.. Men men det funkar ändå!

Bilder kommer senare för nu ska jag snart kila över gatan & fika lite till, Berit fyller år, så dte blir tårta på tårta här :)

Umeå IK leder med 6-1, dem är bra!


Puss&Kram

Av Emma Johanna Andersson - 17 oktober 2008 23:28

Godkväll!

Har nys skommit hem från Jimmy&AK, har ätit tacos,fikat, kollat idol & spelat vetgirig.nu. Eller Jenny spelade & jag & AK agerade hjälpredor som antagligen ställde till mer problem än hjälp.. MEN, roligt hade vi & det är huvudsaken..


Nu ska jag ställa hemtelefonen på laddning & kanske hoppa i säng, ska ju upp & gå på stan en sväng innan dopet, skulle behöva en ny klänning.. Men först så måste jag hitta min kamera som försvunnit, skyddsväskan finns här hemma men inte kameran & när skyddsväskan finns så innebär det att den inte tagits med någonstans utan att den borde befinna sig på en 64kvm´s radie.. Puss! 

Av Emma Johanna Andersson - 16 oktober 2008 19:07

Läste aftonbladet nu & blev glad..

Fabian Brunnström gjorde inatt sin första nhl match & i den matchen gjorde han 3 mål, jag förtydligar: 3 MÅL I SIN FÖRSTA NHL MATCH!

Det är verkligen inte dåligt & det finns ingen annan svensk som börjat sin karriär så bra, ha i bakhuvudet vilka storstjärnor Sverige fått fram då.

Man bara ler.

Kåberg proppar just nu måste kila.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 16 oktober 2008 17:44

Hej!

Så då har ännu en dag passerat, det känns skönt för snart är det helg & på helgen får man sova länge..

I helgen ska jag på barndop, min kusin Helena ska få vatten på huvudet & dop brukar innebära smörgåstårta, så jag blir besviken om fallet inte blir så på lördag..

Fick smörgåstårta & vanlig tårta igår på fillipas kalas & det var smarrigt..Dem som inte kunde/orkade m.m missade verkligen nåt..


Nu ska jag kolla på las Vegas mitt 17.30 favorit program :) Puss


Moget!

Av Emma Johanna Andersson - 15 oktober 2008 16:31

Heeej!

Fy vad trött jag är nu, även fast jag hade sovmorgon imorse & inte började förrän klockan 10.15 så är jag helt död.. Kanske beror på att svenska grammatiken var sådär äckligt tråkig som jag spådde igår kväll..


Färjestad vann dessutom igår med 4-2 över HV71 & den segern satt skönt, nu är killarna på gång igen.. Meeen vad i hela helvetet är det för fel på Sverige? Varför är det inte någon son går på hockey längre? Bodde jag nära LLA så skulle jag lätt köpa ett säsongskort.. Jag blir så arg, hockey galna Sverige finns inte längre & jag undrar när det hände?


Nu ska jag äta mat sedan ska jag åka upp till Filippa som fyller hela 3 år, helt snurrigt vad tiden gått fort, GRATTS TILL HENNE!.. Puss!

Jag & födelsedagsbarnet på fisketur

Av Emma Johanna Andersson - 14 oktober 2008 19:35

Nu har jag hittat en ny bil, den är billigare & så jäkla mycket bättre, tror jag..

Den gör 70km/h, inte så mycket, men det gör inget eftersom jag ska använda den som stadsbil :)

Jag kan helt enkelt se mig själv i denna skönhet!

Den är bara två meter lång och 160 cm bred, alltså som gjort för mig..

För 60.000 svenska kronor är den min!

 

Foto: Scanpix, aftonbladet.se

Av Emma Johanna Andersson - 14 oktober 2008 18:20

Hemkommen från skolan & fullmatad med engelska grammatik, gillar inte grammatik, men ett ont måste.. Imorron blir det svenska grammatik & det känns jävulskt inte alls lockande, skulle vilja vara sjuk emn det går inte, man missar alldeles för mycket, dessutom har jag tenta nästa fredag & då gäller det att vara på hugget & uppmärksam..

Men en bra grej, är att jag får göra tentan här hemma i stan, slippa åka till H-sand är guld värt!


Nu ska jag kolla på slutet av Las Vegas sedan hitta på nåt annat, läsa the secret garden & göra uppgifterna till kanske?

Förresten, på tal om The Secret Garden så fick vi se filmen idag, den var kalas bra! Kan lätt rekommendera den! Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards