€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma Johanna Andersson - 13 oktober 2008 21:27

Oh happy day!


Shit vad roligt jag har haft idag, tror aldrig skolan varit så skoj som just idag.. Khosrow är en fantastisk lärare & han är min lärare, det är jag otroligt glad över, ingen har varit så bra sedan farmor Ulla i AUO1:an..

Han är rolig, men ibland fattar man inte vad han säger, men det vad gör det när man skrattar från det att man börjar tills man slutar..

Roligast är när han pratar med Malin & säger Emma & när han pratar med mig säger han Malin.. Till slut blir det EmmaMalinEmma

-Emma, vad tror du?

-Jag tycker att det ska vara the book is beeing read by the student.

-RÄTT! Men varför tycker du det?

-Hmm, det låter bra..

Varför ska man göra saker krångligare än vad det är? Engelska är lätt om man tänker logiskt, men här ska man krångla till det så folk som inte är så bra på det förstår inte, där har jag tur!

Imorron är det mera Koshrow, först ska vi gå igenom boken vi skulle ha läst, tyvärr inte jag eftersom Sollefteå bibliotek är det sämsta i Sverige, antagligen, dem har inte ens The Secret Garden, efter att vi gått igenom boken ska vi få se filmen :D


Har haft besök ikväll.. Siv & hardy kom & firade mig eftersom de inte varit hemma på ett tag (dem har lega på playan i Turkiet, avundsjuk? JA!)

Jag fick Lasse Åberg glas av dem, älskar Lasse Åberg :)

Dessutom fick Hard se Timrå - Skellefteå & det gillade han :)


Nu ska jag ta det lugnt ett tag & sedan sova, gick förresten bra att köra idag, var lite nervös vid rödljusen i Kramfors (här hemma har vi bara rondeller) & sedan inne i själva Härnösand.. Men jag lever ;) PUSS!

Av Emma Johanna Andersson - 12 oktober 2008 20:36

Godkväll!

Kom nyss hem efter ett litet besök hos min ena morbror med familj, där även min andra morbor med familj befann sig.. Mamma hade tråkigt & kom då på iden att åka dit upp så jag ställde snällt upp på att följa med..


Imorron ska jag till skolan, så oförberedd som man bara kan bli faktiskt.. men jag ser fram emot besöket på campus, dricka kaffe, äta mackor & prata om allt.. :)


Nä måste duscha för det kommer jag inte palla imorronbitti, ska dessutom köra & det var länge sedan jag körde dit sist.. :S Men det ska nog gå bra ska ni se.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 11 oktober 2008 23:26

Nu på kvällen så visade Jenny mig vart man kunde bygga sin egna Mercedes så då gjorde jag det, gick även in på audi.se & gjorde mig en egen Q7.. Dessa bilar är tänkta att ges till mig i present från mina rika man som jga kommer skaffa mig när jag blir stor! :)

 

Den första är då min älskade Q7:a, 1.254.100 svenska kronor

Den andra är min söta bil, den som jag ska ragga runt i när jag är hemma i Sollefteå, en Mercedes A-klass som endast kostar 290.050 svenska kronor

& sist men inte minst, en Mercedes CLK 63 AMG cabriolet 972.050 svenska kronor.. Total pris för dessa 3 skönheter blir: 2.516.200 svenska kronor


Färjestad vann idag, antagligen bara för att jag inte var där! 4-6 blev resultatet & man kan inte annat än att le.. Sverige knep också en pinne på Råsunda genom att spela 0-0 mot Portugal, bra enligt mig eftersom halva laget, stjärnorna -Zlatan, är skadade! Tyckte ändå att Sverige var det bättre laget, dem skapade mer, ville mer helt enkelt.. Höjdpunkten var när Ronald & Sebastian bytte tröja, jag trodde jag skulle dö här hemma i soffan ;) (Jag vill också byta tröja med dem) Gottigt..

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 11 oktober 2008 16:30

Idag har jag lite sorg, egentligen ingen såndär livshotandesituations sorg, nej jag har sorg över att jag missar matchen i E.ON arena.. Just den arenan man passerar så fort man åker till Sundsvall för att shoppa, just den arenan man slänger snabba blickar mot & drömmer sig bort till just den där kalla höst eller vinterdagen/kvällen då Färjestad kommer på besök, just arenan som är ganska gömd bakom alla tallar som står längs vägkanten..

Ja, det är illa.. Fast sist jag var i E.ON var det slut på sittplats & vi fick ta stå så blev jag rätt missnöjd, tycker att det ser ballare ut när man reser sig upp jublar istället för då man redan står, är mer inlevelse i upphoppningen från stolen.. (& man syns mer då man sitter med 10 Timråare på vardera sida om sig) Matchvärden han kom dessutom & tjatatde på oss att vi MÅSTE stå upp eftersom det är ståplats..

Ja men du det är ju knattematch nu så då kan vi väl få sitta?

(Ett 50-tal knattar spelade träningsmatch under pausen)

Men nej, är dte ståplats ska man tydligen stå, från det att man kliver ur bilen tills man sätter sig i den igen, iaf i Timrå..

 

Men, men jag får väl nöja mig med att kolla på Ronaldo vs Zlatan eller ja Sverige vs Portugal, för om jag känner människorna rätt osm jag ska kolla på fotbollen med så får jag nog inte se Timrå-Färjestad som visas sent just ikväll! SORG var ordet! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 11 oktober 2008 12:14

Goddag!

Missnöjd över att Anna inte åkte ut igår för jag tycker Jesper var helt okej.. Katrin (fd Schulman) som leder eftersnacket fick nog Bagge lite pjutt, han såg inte överlycklig ut när hon sa nåt precis, men jag tycker hon också var helt okej, en rak & ärlig människa, kanske lite för rak & ärlig, det blir elakt tillslut..


Efter idol iaf så kollade jag på Askungen, blev super sugen på barnfilmer så jag satte igång den, tills jag kände att ögonlocken föll ner & jag var på väg mot mörkret, då gick jag in i sängen & la mig.. Nu tänkte jag göra stan en sväng, eller iaf fika, undra om mamma jobbat klart? Puss

Av Emma Johanna Andersson - 10 oktober 2008 21:28

Tjooo!


Idag har jag jobbat & varit otroligt trött, även fast jag steg upp 08.30 Konstigt..

Nyss tog idol slut, eller iaf för en stund & jag hatar, hatar, hatar & hatar Anna så fruktansvärt mycket, fattar inte vad juryn ser i henne, enda låten hon kan sjunga är Have a heart (bara lite) + att hon ser konstig ut när hon sjunger.. Däremot gillade jag Robinarna ikväll.. Dem var bra & lilla Johan också, den där lilla handgrejen han gör kommer alla snart att göra på dansgolvet inne på ställen som Hullstagård när det är 15 års disco ;)

Har haft idolabstinens denna veckan, är så van nu att det är nästan varje dag så jag har saknat dem!


Nu ska jag hitta på nåt kul, vet inte vad men nåt kan jag nog alltid komma på. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 9 oktober 2008 21:44

Idag har jag köpt ett par till skor


Jag var så lycklig över att få vara tillbaka på Lillänget idag och vilket välkomnande jag fick.. Barnen kom & var överlyckliga över att se mig & skulle kramas, det är verkligen underbart att jobba med barn, man får så mycket mer än vad man får av vuxna för det mesta, mer kärlek liksom, man kramas mest hela tiden på en förskola.. :)

Ikväll har jag bakat cupcakes again, har kommit på att jag är bra på det, för jag känner på mig när dem är klara, ungefär som Milly i Because I said so när hon gör sufflé.. Förresten så är Because I said so en underbar film!

Måste ta & bjuda på mina cupcakes någondag.. Någon som vill provsmaka? ;)

Puss!


Fäjestad förlorade idag, man blir missnöjd ett tag men kommer igen på Lördag då det kan bli ett besök i Timrå för min del :D

Av Emma Johanna Andersson - 9 oktober 2008 10:13

Ledin skickas ner till Colorados farmarlag Lake Erie, det är synd tycker jag för han är värd en chans i NHL, dvs innan han kommer tillbaka till FBK ;)


Var uppe hos Jimmy & A-K igår & fikade & snackade en massa medans grabbarna höll på med bastun, det blir super fint där inne! :D


Nä nu ska jag ta & göra mig iordning, ska kila iväg & jobba 12.45-16.15, kort dag idag, stägning imorron, kul att jag inte tänkte så långt, utan upptäckte att jag tagit på mig en stängning på en fredag när jag tänkte efter på vad det var för dag imorron!

Men innan jag börjar jobba tänkte jag försöka hinna med att testa skorna :)Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards