€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2008

Av Emma Johanna Andersson - 11 september 2008 21:33

Kollar på vem kan slå Filip & Fredrik & jag skulle INTE vilja åka bil med Filip.. Jag skulle ha varit livrädd om jag varit stackarn som satt i baksätet alldeles nyss..


Idag har jag varit i Sundsvall & köpt Fabian ett par skor i doppresent (Fabians föräldrar ville att man skulle köpa något som han kan använda istället för sånt strunt man får vi dop, sånt som man aldrig har framme!)

Ett par super söta Nike i storlek 21 blev det & han kommer vara stans coolaste nästa sommar!

Till mig själv köpte jag inte ett dugg, man ska inte springa runt som en galning & leta en klänning till ett dop för då hittar man den inte.. Så nu får jag gå naken helt enkelt


Nu ska jag snart kolla på Fool´s gold med duo Hudon/McConaughey.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 10 september 2008 22:31

Goderafton!


Såg fotbollen ikväll & jag måste erkänna, även om det tar emot, Kim Källströms mål var snyggt.. Jag hatar Kim, verkligen hatar honom, han kan inte springa fort, han kan inte springa när det regnar, han har en värdelös höger (jag skjuer bättre med min vänster än han med sin höger), han är inte speciellt vacker att titta på (även om inte det är det fotboll handlar om) & han kommer aldrig någonsin bli bättre än Anders Svensson! Men idag får jag ge vika & gratulera till det enda bra Kim gjort i landslaget, nu kan han ju sluta!

Annars så finns väl inte så mycket att tillägga om den matchen, Sverige vann & det är det viktigaste, nästa match är mot Portugal den 11 oktober (undra om jag läste rätt)


Dagen har rullat på, kom på jobbet 09.00 & gick hem ca 17.00 Vilade också idag, somnade & vaknade utav att ett barn låg & tjöjdes (förstår ni vad jag menar), annars har jag mer eller mindre gått en 10 kamp mot en 2 åring som vägrar sitta stilla vi matbordet, låter lätt va? Det är det verkligen inte, dem är förvånansvärt starka dem små!

--------

Jag skulle ha gett upp vid 6-0

-------

Nu ska jag sova för kanske att det bir Sundsvall imorron, fabian döps på lördag & present är inte inhandlad.. Förresten så är Sverige grymma i Paralympics! Mer sånt i SVT & de vanliga kanalerna..

Puss!


Av Emma Johanna Andersson - 9 september 2008 19:32

Idag jobbade jag också, fast denna gången på min avdelning.. Det har gått bra men ibland funderar jag på om de "äldre" barnen testar oss fröknar eller om dem bara också vill vara "små" & bli uppassad.. Satt med de stora barnen på mellis & så mycket kladd på ett bord har jag aldrig sett.. Mese överallt! Jag menar visst dem är små så jag ska inte förvänta mig att dem ska veta  hur mycket mese man tar, gillar man det så tar man mycket men inte ett kilo på en halv hårdbrö bit!

JAG HATAR MESE!

Jag gillar verkligen dagis, fast inte lika mycket som skolan men arbetskamraterna är kanon!


-Emma jobbar du imorron?

-Nej..

-Jo nu gör du det!

(En stund senare)

-Emma kan du byta & ta stängningen imorron?

-Ja det kan jag..

Egentligen gillar jag inte stängningen, tänk om en förälder kommer också har jag tappat bort barnet! Katastrof skulle det vara, inte för att det är mina planer för när jag är ensam med barnen så räknar jag dem ungefär var 5-10 minut :P, hoppas det är fint väder så vi kan vara ute, är så mycket bättre & skönare!


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 8 september 2008 20:03

Tjena!

Idag blev jag brutalt väckt, av att telefonen ringde.. Dessutom var det ett nummer som jag inte kände igen så jag tänkte, skitsamma!

Men, man ska svara i telefonen första gången dem ringer, annars fortsätter dem bara.. Andra gången svarade jag & det var från en annan dagis avdelning på Lillänget som ville att jag skulle komma & jobba så fort som möjligt.. Jag steg upp, trött som attan, tvättade håret, plingade på hos pappa & landade på lillänget vid 7 tiden.. Lite jobbigt att vara på en annan avdelning där man inte kan ett enda namn.. Men barnen är söta & när man inte vet vad man ska hämta för kläder när de ber om en påklädning så låtsas man att man sätter dem på prov..

Men vet du  vilken krok som är din då? På så sätt får man snabbt & på ett icke pinsamt sätt reda på vad barnet heter, tar lite längre tid men egentligen behöver man inte kunna namnen, barnen vet när man säger till dem:

-Sluta skrika, ett barn tittar skyldigt på fröken..

-Man får inte bitas, ett annat barn tittar skyldigt på fröken..

-Man får inte sparkas det tredje barnet tittar skyldigt på fröken..

Imorron ska jag iaf få vara på min avdelning..


Nu ska jag kolla på kristallen, Babben är KUNG! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 7 september 2008 16:58

Goddag, dagen hittills har bjudit på inget alls.. Har varit nere hos mamma & sedan till mormor & ätit men annars, stendött!

Gårdagen var då mer fylld med aktiviteter, exempelvis, grillning, kolla på då bilen blir fixad m.m

A-K ringde precis då vi var på väg bort på stan för att fika & kolla, så istället för en macka så fick det bli en korv på statoil, lika gott det :)


En sak som var synd för gårdagen var att jag inte hann träffa Sophie, hade varit super skoj eftersom även hon flyttat till Umeå, meeen, hon har lovat mig en inbjudan till inflyttningsfest & då måste jag åka upp eftersom jag också saknar Magda alldeles för mycket!


- Vi reagerade båda 2 eftersom hon såg ut som en h**a.. Jackan var ju lika kort som kjolen eller vad det nu var hon hade på sig!

Nu ska jag kolla vad teve utbudet är för kvällen.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 5 september 2008 23:32

Nu sitter jag här 1 år äldre & klokare.. Det känns bra, mitt liv är kanon!

Min morbror påminde mig idag om att när jag var liten så skulle jag alltid sitta fram, spelade ingen roll vem den andra medpassageraren var, jag skulle alltid sitta fram.. Min morbror, ja han lät bara mig sitta fram, det var liksom ingen mening & säga något annat, mobbas lilltjej fick precis som hon ville.. Än idag har den mannen svårt att motstå mig när jag gör the "puppy look".. Jag kommer alltid vara liten i hans ögon & i alla andras!

Vad har jag då fått, jo pengar i massor, presentkort i massor, utemöbler till balkongen (så nu måste jag köpa dynor bara :) Lasse Åberg glas, Färjestads snapsglas (så nu kan jag snapsa med stil) fotografoer på mina kusiner, smycken, hårddisken + mycket mycket annat.. =D Chefen var nöjd över att få kalla mig gammal..

Mycket folk har det dessutom varit, ett tag funderade jag på vart alla skulle få plats, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Hat även sprättat en cider som nervarvning, är inte helt fel.. Snart är det dags för sängen, för imorron så blir jag bjuden på grillat, me gilla´t!

Bilder kommer kanske imorron.


Pussar

Av Emma Johanna Andersson - 5 september 2008 10:15

Grattis till mig men ändå inte riktigt än fyller 20 år idag, det dröjer ännu några timmar innan det är prick 20 år sedan men men.. Har hunnit fått en externhårddisk, 320GB , en liten en.. Beskrivningen var att jag kunde stoppa ner den i bröstfickan..

-Hmm, sådär stora bröstfickor har jag inte..

-Nä men du ska se den som Mackan har den står på en bänk & surrar i 15 timmar..

Fin var den iaf, den får bli min nya lilla bebis & datorn den kommer bli som ny igen, förrutom att den är lite fläckig & så..

Nu måste jag baka tårtan

Puss!
Av Emma Johanna Andersson - 4 september 2008 22:11

Var ner till mor & syster idag & gick in på Annas rum för att leta reda på någon bra musik istället för mammas Lasse Stefanz.. Hittade en skiva som jag bränt till henne & skulle lägga i den i DVD när jag till min stora glädje hittar en film som vi fick se då vi gick i 8:an eller 9:an på högstadiet, det är 4 eller 5 år sedan! Kommer ännu ihåg låten men inte handligen, så nu har jag bänkat mig i soffan & slagit igång filmen.. Ringde Marre & spelade låten & hon kom också ihåg den.. Shit vad roligt!! :)

Lite roar barn säger dom som vet! ;p


Snart är det dessutom min födelsedag.. 2 timmar kvar tills mitt tonåringsliv är över.. I´m exited & inte ett dugg ledsen för att tonåren är över.. Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards