€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2008

Av Emma Johanna Andersson - 18 september 2008 17:01

Har hittat en ny/gammal favorit som låg långt begravd i arkivet

Av Emma Johanna Andersson - 17 september 2008 21:53

Tjohoo!

Dagen har varit till belåtelse, än en gång.. Jobbade, kom hem, åt & for sedan upp till Jimmy & A-K.. Där uppe kollade vi på idol & åt bullar medans Jimmy åt en morot eftersom han kommit på att han ska dieta, vad jag tror? Hmm med lite envishet så klarar han det, men frågan är om han överlever helgen utan en öl?! ;P


Är sugen på att se en film, har ni något bra filmtips?


Imorron är jag ledig (vad jag vet hitills) & det ska bli otroligt skönt :) Bara slappa.. Jobbar sedan fredag- söndag, känns jävligt jobbigt & tråkigt.. hatar att jobba hela helger, det blir så försört, på helgen vill man vara ledig men nej jag säger att jag kan utan att tänka efter..

Nu ska jag kolla film.. Orkar inte se fotbollen, nej det känns för somrigt, speciellt då man ser Unitides fina matta, den har 2 olika gröna nyanser, tänk om Remselevallen också kunnat ha det! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 16 september 2008 20:06

Här då min vackra skurkäpp som stödjer bröstcancer fonden..

It´s lovely!

Tror även jag hade utlovat bilder från Fabians dop, men när jag kollade på min kamera så hade jag inte en enda bild, antingen har fotografen misslyckats eller så har bilderna på något vis blivit raderade! ILLA!

Bilden nedan föreställer mina sötnosar, dom är kusiner & gilar varandra super mycket..

Wille har dessutom lärt sig kramats på riktigt & det är så mysigt när han tar i :) min bebis gudson har blivit stor

Av Emma Johanna Andersson - 16 september 2008 17:12

Hejja!

Tycker att veckorna går sakta nu, antagligen för att jag jobbar rätt mycket för när man är ledig susar dem bara förbi.. Maria frågade idag om jag även kunde jobba nästa vecka & självklart sa jag ja..

Kom på nu att jag måste avboka min tandläkar tid, shit!

Fick även min skurkäpp idag, den är jätte fin, fick även ett par skor, dem var också fina! :)

Så nu kan jag skura som attan här hemma, det kommer skina :P


Nu ska jag kolla till maten, korv & makaroner, fin middag! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 15 september 2008 22:18

Hej!

Vaknade imorse av att telefonen ringde, först chefen på hotellet, sedan Pernilla på Rödsta dagis & sist Carola på Haren/Räven..

Chefen gnällde lite, Pernilla frågade om jag kunde jobba idag & Carola frågade om jag kunde jobba på onsdag..

Jag tog emot gnället & svarade ja på de andra 2 frågorna..

Efter det 3:e samtaet steg jag upp & pötade på lite här hemma sedan gick jag & köpte lunch.. Kom strax innan jag skulle börja jobba på att jag fortfarande (!) har min kusins resväska som jag använde i maj förra året när flyget lyfte mot Ayia Napa, Cypern så jag for bort till henne & skulle lämna den men ingen var hemam så jag ställde in den på altan & slängde iväg ett sms, for upp på jobbet & började försöka lära mig stängningsrutinerna & namnen på barnen.. Ska även jobba där imorron :)

Jag börjar verkligen komma in på alla möjliga ställen här i stan & det är bra, aldrig fel med en fot inne lite överallt!


Gjorde praktik på den skolan när jag gick på gymnasiet & vissa av abrnen hade nu börjat gå på fritids, helt sjukt vad stora dem blivit..

Mamman: Men visst har du varit på dagis också?

Jag: Ja det har jag..

Mamman: Ja jag känner igen dig för när tjejerna slutade på den avdelningen så fick dem med sig en pärm med bilder & du var med på bilder då ni bakade muffins..


Chefen ångrade sig nog lite sedan att gnällt så hon ringde upp & frågade om jag ville att hon skulle köpa några sjalar till mig när hon ändå skulle in till stan.. ;)

Nu är elitserien igång igen, fast ännu inte på riktigt för min del, Färjestad premiärar på torsdag mot Brynäs, jag längtar! :)

 

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 14 september 2008 21:20

Ho!


Jobbade imorse, blev svintrött & gick hem.. Efter det så flöt dagen på, somnade inte på soffan förrän runt 17 så det var rätt bra :P Inte bra att sova egentligen men men, är man trött så är man..


Nu ska jag kolla på 2 filmer som jag hyrt: Prinsen & jag & Just friends.. Prinsen & jag har jag sett 2:an av men inte 1:an så därför så blev det den, den andra filmen såg bara bra ut.. Så nu blir det till att äta chips i massor! :)

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 13 september 2008 22:54

& den helige andens namn.. Fabians dop var jätte fint, jag filmade alltihopa åt Jimmy & A-K & är själv nöjd med dagens samhällsinsats.. ;)

Fabian var nöjd mest hela tiden men en stund satte han gudföräldrarna Pär & Nora på prov & dom klarade den uppgiften gallant :) 

Storasyster Filippa skötte sig även hon super, hon stod så snällt där längst framme i kyrkan & funderade nog på vad som egentligen hände.. Smörgåstårtan får 5 av 5 toasters, kanon god..


Brukar man inte sätta på hellyset för att påminna den andra bilen om att den glömt sitt innan föraren hinner stänga av det?


Nu måste jag sova för imorron ska jag jobba, känns tugnt att stiga upp men men.. 3 personer skulle även en sovande människa klara av.. Puss & Godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 12 september 2008 23:32

Dagen har varit till belåtelse, gick med Jenny, William, Jonny, Vicky, Bobo & Jonna  & fikade, otroligt gott.. Sedan så fortsatt vi på stan minus de äldre männen ( = Jonny & Bobo) & försökte hitta en klänning till imorron men utan resultat så nu har jag hittat en svart här hemma som jag aldrig använt, egentligen vill jag inte ha svart det är mera sorgensfärg & ett barndop är verkligen INTE sorligt, men what to do.. Får piffa upp den med nåt färgglatt band kanske & sedan ett par färgglada skor, måste bara bestämma vilka par jag ska ha..  I-lands problem för tjejer.


Nä nu ska jag sova så jag ser fräsch ut tills imorron, om det nu är möjligt.. Puss & godnatt!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards