€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 15 september 2008

Av Emma Johanna Andersson - 15 september 2008 22:18

Hej!

Vaknade imorse av att telefonen ringde, först chefen på hotellet, sedan Pernilla på Rödsta dagis & sist Carola på Haren/Räven..

Chefen gnällde lite, Pernilla frågade om jag kunde jobba idag & Carola frågade om jag kunde jobba på onsdag..

Jag tog emot gnället & svarade ja på de andra 2 frågorna..

Efter det 3:e samtaet steg jag upp & pötade på lite här hemma sedan gick jag & köpte lunch.. Kom strax innan jag skulle börja jobba på att jag fortfarande (!) har min kusins resväska som jag använde i maj förra året när flyget lyfte mot Ayia Napa, Cypern så jag for bort till henne & skulle lämna den men ingen var hemam så jag ställde in den på altan & slängde iväg ett sms, for upp på jobbet & började försöka lära mig stängningsrutinerna & namnen på barnen.. Ska även jobba där imorron :)

Jag börjar verkligen komma in på alla möjliga ställen här i stan & det är bra, aldrig fel med en fot inne lite överallt!


Gjorde praktik på den skolan när jag gick på gymnasiet & vissa av abrnen hade nu börjat gå på fritids, helt sjukt vad stora dem blivit..

Mamman: Men visst har du varit på dagis också?

Jag: Ja det har jag..

Mamman: Ja jag känner igen dig för när tjejerna slutade på den avdelningen så fick dem med sig en pärm med bilder & du var med på bilder då ni bakade muffins..


Chefen ångrade sig nog lite sedan att gnällt så hon ringde upp & frågade om jag ville att hon skulle köpa några sjalar till mig när hon ändå skulle in till stan.. ;)

Nu är elitserien igång igen, fast ännu inte på riktigt för min del, Färjestad premiärar på torsdag mot Brynäs, jag längtar! :)

 

Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards