€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 30 september 2008

Av Emma Johanna Andersson - 30 september 2008 21:59

Vilka fina blå tröjor Manchester United har på sig ikväll.


Goderkväller!


Imorgon ska jag ta med mig barnen & gå till skogen, har inte en susning om vad vi ska göra men jag hoppas att det inte blir så jäkla kallt för då kanske man till och med skulle ha haft på sig täckbyxor, men dem har jag inte plockat fram så det får bli långkalsonger, antagligen jeans & sedan överdragsbrallor på.. Fleece(stavas det så?)tröjan åker iaf fram & det är tur att jag köpt mig en ny varm höstjacka.. Vantar har jag inte heller plockat fram & det är väl ett måste känner jag på mig, kanske till och med att mössan måste dras på.. Shit vad mycket jag kommer på att jag skulle ha tagit fram nu innan jag går & lägger mig.. Måste ner till mamma & plocka fram allt det där nu.. :(

Kommer ihåg nu vår första dag på gymnasiet & vi skulle träffa vår lärare i naturkunskap.. När vi sitter där förväntansfulla & väntar kommer det en välkänd profil på skolan som är just naturkunskapslärare & börjar prata med oss när han helt plötsligt berättar att han älskar att ta med sig sina små grannbarn till skogen.

Vi kollade på varandra & alla funderade nog länge på om vi sulle våga släppa iväg våra barn till skogen med den där mannen.. Funderar än idag på det!


Färjestad vann idag med 2-0 över SSK & gissa vem som gjorde 2-0 målet i 60:e minuten?

Rätt, rätt, rätt Rickard såklart!!

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 30 september 2008 14:54

Hola vänner!


Idag har jag varit & köpt mig nya handdukar, röda som jag ska ha till jul.. Tidigt, I know, men jag hittade inget annat att köpa så då fick det bli det istället..

Har även hunnit med att kolla på One Tree Hill, mitt favorit program, kan inte leva utan det.. Säsong 6 har börjat i USA så jag laddar hem & kollar, kan verkligen inte vänta på att Sverige ska börja sända, det tar för lång tid.. Fast varje söndag så sitter jag bänkad framför teven & ser de avsnitt som går här också.. I JUST LOVE IT! Det händer så otroligt mycket spännande saker hela, är så jobbigt att måsta vänta i en vecka på nästa program..  Nu längtar jag tills boxen av säsong 5 ska släppas så att dem dimper ner i min brevlåda.. Det finns så mycket roligt extramaterial & många roliga kommentarer på dem, bortklippta scener m.m finns också.. Hittills har säsong 1´s box varit bästa, där kommenterade de unga skådespelarna & de äldre skådespelarna samma program fast inte tillsammans!

Söndagar klockan 18.00 sänds säsong 5 på kanal 5 här hemma & på måndagarna sänds det i USA så man kan ladda hem på måndag natt eller på tisdag =D


Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards