€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 5 september 2008

Av Emma Johanna Andersson - 5 september 2008 23:32

Nu sitter jag här 1 år äldre & klokare.. Det känns bra, mitt liv är kanon!

Min morbror påminde mig idag om att när jag var liten så skulle jag alltid sitta fram, spelade ingen roll vem den andra medpassageraren var, jag skulle alltid sitta fram.. Min morbror, ja han lät bara mig sitta fram, det var liksom ingen mening & säga något annat, mobbas lilltjej fick precis som hon ville.. Än idag har den mannen svårt att motstå mig när jag gör the "puppy look".. Jag kommer alltid vara liten i hans ögon & i alla andras!

Vad har jag då fått, jo pengar i massor, presentkort i massor, utemöbler till balkongen (så nu måste jag köpa dynor bara :) Lasse Åberg glas, Färjestads snapsglas (så nu kan jag snapsa med stil) fotografoer på mina kusiner, smycken, hårddisken + mycket mycket annat.. =D Chefen var nöjd över att få kalla mig gammal..

Mycket folk har det dessutom varit, ett tag funderade jag på vart alla skulle få plats, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Hat även sprättat en cider som nervarvning, är inte helt fel.. Snart är det dags för sängen, för imorron så blir jag bjuden på grillat, me gilla´t!

Bilder kommer kanske imorron.


Pussar

Av Emma Johanna Andersson - 5 september 2008 10:15

Grattis till mig men ändå inte riktigt än fyller 20 år idag, det dröjer ännu några timmar innan det är prick 20 år sedan men men.. Har hunnit fått en externhårddisk, 320GB , en liten en.. Beskrivningen var att jag kunde stoppa ner den i bröstfickan..

-Hmm, sådär stora bröstfickor har jag inte..

-Nä men du ska se den som Mackan har den står på en bänk & surrar i 15 timmar..

Fin var den iaf, den får bli min nya lilla bebis & datorn den kommer bli som ny igen, förrutom att den är lite fläckig & så..

Nu måste jag baka tårtan

Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards