€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2008

Av Emma Johanna Andersson - 25 september 2008 20:03

Kollar på hockeyn & Färjestadkvitterade för en stund sedan, det är bra!


Dagen har gått bra men jag längtar tillbaka till Lillänget, där trivs jag bäst & mest.. Men ju mer jag är där jag är nu, ju bättre går det, tar ju ett tag innan man kommer in i versamheten eftersom det är så olika från ställe till ställe även fast det är inom samma kommun..

Idag skickades några barn iväg på kyrkis & de andra barnen fick gå ut med annan personal medans vi planerade, eller de ordinarie planerade jag rensade lingon.. Jag upprepar: medans de andra planerade så RENSADE JAG LINGON.. Vem har sagt att arbete på förskola behöver innebära jobb med barn..

Imorron har jag öppning klockan 06.00 så det blir tidig kväll & tidig morgon.. Huvva!

Puss


(Nedan: Fortfarande lika bra efter alla gånger som den spelats här hemma!)

Av Emma Johanna Andersson - 24 september 2008 21:25

Jag har sett idol ikväll & vet nu med alla säkerhet att jag hatar den där Anna som alla tycker är så bra, vad är det för bra med henne? Visst hon sjunger inte falskt eller så men hon låter inte bra, hon ser plågad ut även fast det inte är en plågad låt.. Nej jag ger inte mycket för den tjejen..

Sååå synd att Johan Sommevåg åkte ut, för med last request var han oslagbar! Söt & bra sångröst, det är det man vill ha!

Kenny var ju kung..

Jag märker att jag inte platsa i den juryn, vi skulle vara så ovänner & anledningen till det är nog att jag är rätt så okunnig inom talangområdet :P

Nils är rolig

Andreas Carlsson blir bara mer & mer tittbar för varje program, jag kommer följa idol även om inte någon som jag gillar går vidare bara för Andreas Carlsson.. Juryn är snyggare & bättre iår!


Anders Svensson borta resten av säsongen är för jävligt.. Jag diggar Anders, han är nyttig för vilket lag som helst & sedan tycker jag att han ska vara med Anine..


Nu ska jag sätta mig & kolla på One Tree Hill, thats a show I love & sedan sova för imorron blir det jobb på Ön igen.. PUSS

Av Emma Johanna Andersson - 24 september 2008 10:56

Vet ni vad!?!!! Jag har fått tillbaka min dator, eller ja fått tillbaka, den har ju varit hemma hos mig hela tiden men jag har fått mig en ny laddningskabel, eller ja köpt mig en ny! Jag är så glad, så glad..


Halv 2 börjar jag jobba på Rödsta, känns skönt med en kortdag för igår var det rätt jobbigt, en oordning jag inte känner igen & väldigt hög ljudnivå speciellt vid matbordet gjorde mig slut, men som rektorn sa (som jag har jobbat med på lillänget): dem har en ordning i vad vi kallar oordningen, och det stämde.. Imorron återvänder jag till Ön i 3 dagar till sen hoppas jag på att få vara på lillänget, det är där jag trivs bäst! Igår ringde även rödsta dagis & undrade om jag kunde jobba där men jag fick vänligt säga nej eftersom jag jobbade på ett annat ställe men att dem gärna fick ringa en annan dag & det skulle dem absolut göra! :)


Nu ska jag kila iväg på stan & försöka hitta ett par skor, stövlar tror jag att jag vill ha, får se vad det finns! PUSS

Av Emma Johanna Andersson - 22 september 2008 16:44

Glömde ju att gratta min lillasyster som fyller hela 14 år idag! Tänk att det är 14 år sedan mamma tröck ut den där lilla saken som jag verkligen inte ville ha mitt liv, jag behövde inte henne, jag hade det så jäkla bra som ensamt barn hemma hos mamma, bli bortskämd & alltid stå i centrum är alla flickors dröm! Men hon växte upp & idag är hon en bra unge, hon är inte ett dugg lik mig förrutom i humöret .. Men jag älskar henne & livet skulle nog ha varit rätt tråkigt utan henne!


Förresten så går inte hockey säsongen hittills så himla bra.. Förlust i sudden mot Brynäs & förlust mot Rögle! Ikväll ska vi vinna mot Luleå! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 22 september 2008 11:17

Emma Anderssons personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa Emma Andersson:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Gör testet här

Av Emma Johanna Andersson - 21 september 2008 15:45

Still no dator!

Det är jobbigt, man är så van att ha den & bara kunna ta upp den om man får lite tråkigt..


Dagens arbete blev jobbigare & hårdare än gårdagens, vilket resulterade i att jag somnade när första gästen hade checkat ut.. Vaknade utav att en gäst plingade på ute i receptionen ;P  Har nästan fått ihop en riktigt arbetsvecka denna veckan, lite mer än 30 timmar & en vanlig är 40.. Synd att pluggandet inte går så jävla brilijant bara!

Såg en snutt av the hottie and the nottie med Paris Hilton i en av huvudrollerna, orkade inte se klart hela eftersom att klockan hade ställts på 5.15 imorse, men ikväll ska jag se klart den & det lilla som setts är bra! :)


PUSS!


Tydligen riktigt fint på både Mallis & Kreta.. Me vill åka!

Av Emma Johanna Andersson - 20 september 2008 14:39

Sådär då var pärplockningen avklarad & likaså morgonens hotell jobb.. Har även hunnit med att fika så det gick riktigt snabbat, effekitvt ca 2 timmar :)

Ikväll blir som tidigare skrivet grillning & även hockey. Färjestad-Rögle, det pratas om århudradets match! Bröderna Jönsson möter varandra, kan bli coolt..


Nu ska jag kila ut igen, är super fint väder ute :) Puss

Av Emma Johanna Andersson - 19 september 2008 20:52

Just nu så har jag en halv trasig dator.. Laddningskabeln har gått sönder någonstans så datorn startar inte, BRA!


Annars så har jag jobbat idag & imorron ska jag bli bjuden på grillat, lyxigt va?! Jo fast jag ska jobba för att få maten, ska plocka pärer (potatis) men först ska jag servera mina gäster frukost.. Vill inte jobba mer, nu är jag less på att jobba.. Fast man ska inte klaga, det kommer mera som programmet hette!

Nästa vecka har jag dessutom fått jobb, på Ön´s skola, har aldrig vart där & känner inte några barn där.. Men det är ett roligt jobb & det tackar man inte nej till :) 


Nu ska jag dra mig hemöver, har inte varit hemma på hela dagen, måste även kila iväg & öppna åt några gäster om en stund.. Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards