€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under augusti 2007

Av Emma Johanna Andersson - 11 augusti 2007 19:56

Jag lever för stunden ett oerhört tråkigt liv och inte funkar den där jävla skit grejen jag köpte till laptopen heller så ikväll blir det ingen "mysa ner sig i sängen med datorn i knäet" heller.

Magda är i Sundsvall och festar säkert, JP ska ut och Marre, ja hon är väl med den där mystiska bilen killen ;P och resten av mina vänner är säkert även dem på g att gå ut, men lilla Emma hon sitter snällt hemma för hon har telefon passning och får inte lämna stan eller bli full.. Jag jobbar även imorgon bitti! Hur tragiskt och tråkigt är inte det?!


Idag har det inte hänr mycket, har vart på dåligt humör hela dagen, allt har känts jobbigt och tråkigt och inte blev det bättre utav att jag inte kan använda laptopen.. :(


Skulle ha behövt vara upp till Jimmy och A-K och hämtat mina grejer men jag orkar inte gå eller cykla upp på Remsle.. But I have to! Så jag får ta mitt fläsk och antingen gå eller rulla uppför trängschakten, mamma kanske vill följa med på en promenad?


Jaja återkommer väl senare! Puss&hej så länge

Av Emma Johanna Andersson - 10 augusti 2007 23:53

Förresten! JÖRGEN ÄGDE ALLT OCH ALLA under spelet vi spelade i onsdags! ;P

Av Emma Johanna Andersson - 10 augusti 2007 18:44

Peter Nordström blev 2007/2008´s säsong förste målskytt. Just nu står det 1-1 i matchen efter första perioden, 2:a borde typ börjat nu enligt mina beräkningar, men som alla vet, eller iaf mina vänner så är det sällan min beräkningar stämmer, fast en sak är då säkert i min beräkningar och det är att vi kommer bli sen till fotbollen!!! Hmmm undra när vi ska fara??

Av Emma Johanna Andersson - 10 augusti 2007 17:55

Nu blir det fotboll.. Giffarna våra nyblivna DM mästare spelar och vi siktar på en plats på läktaren den här gången!

Synd att jag inte har internet ännu på laptopen då hade den fått följa med till Nipvallen så att jag kan följa kvällen match mellan Färjestad och Malmö!

Även om det bara är träningsmatch så känns det i hela kroppen att Elitserien närmar sig med STOOORA steg!! =D LYCKA!

Av Emma Johanna Andersson - 10 augusti 2007 13:49

Äntligen helg, eller vänta.. det rä så jag brukar skriva på fredagar men den här helgen ska jag jobba! HELA HELGEN! satan också, jag som hade planer på att gå ut och mingla.


Jo Laptop äventyret var det ett tag sedan jag skrev om, här ska ni få höra.. Igår fick jag veta att den fanns i Ånge och med det menas att jag får den idag, fast när jag kollade idag vart den var så är den kvar i Ånge! Vad är det för jävla tattare som sköter om det här? Jag blir vansinnig.. Inte ska det ta 2 veckor för att levera en laptop som .. WIHIIII! Jag tar tillbaka allt, min laptop är här!! Nu måste jag kila iväg och hämta den! Jag älskar posten! =)


Nu videoteket och laptop! =) Puss så länge

Av Emma Johanna Andersson - 9 augusti 2007 21:54

Carolina och Patrik ska gifta sig och det har väl inte undgått.

Inte heller Roger Melin Färjestads tränare.

"Det är kul att gifta sig. Jga har gjort det 3 gånger"


Ja igår var det då dasg för lill-lördag att äntligen bli av för min del.

<------ min teckning till bullenspilserkorv.

Vi satt hemma hos J&A-K och spelade först Cranium, klurigt, speciellt då en riktigt klar stjärna på himlen läser Pilsnerkorv istället för prinskorv. Jo det var jag som gjorde det enorma misstaget. Men det stod pilsnerkorv där när jag läste det först.

Sedan körde vi så ska det låta och då brlijerade jag och Jp rätt rejält, vi vann genom utklassning! ;P Efter det bar det iväg ner på krogen där det lyckades slinka ner 2 sex on the beach och en Aquatini Strawberry, kan säga att det var en hel lyckad onsdag kväll och jag tycker vi gör om det nästa onsdag då jag är ledig och kan spela ut mitt fulla register! =)


Nu ska jag kolla på Uptown girls med söta Brittany Murphy!

Puss på er!

Av Emma Johanna Andersson - 8 augusti 2007 17:56

Sitter just nu på jobbet och fixar några papper till gästerna som kommer från idrottsöfreningar. Ganska kul att göra nåt annat än att städa och bädda. :P


Ikävll är det lill-lördag som gäller och jag hoppas på en pang kväll utan alkohol, eller nåt ska väl kunna slinka ner men inte mycket för på torsdag ska jag upp med tuppen.. Undra vilka fler än oss som ska med?? Spännande. =)


Nu mer arbete och sedan mer slappa, kaffe, vatten och gäster..


Puss på er

Av Emma Johanna Andersson - 8 augusti 2007 11:52

Godmorgon! Hoppas dagen börjar lika bra för er som för mig! Strålande sol och klarblå himmel.

Hammocken står där som en fin fin stol, eller kanske gungställningen.

Men det får inte bli allt för bekvämt för om en timma ska jag iväg och jobba. Äntligen får jag jobba kväll, enda tråkiga är att jag inte får jobba kväll på torsdag-imorogn för vi ska ut på lill.lördag ikväll, jag, Jörgen, JP, Magda, Marre + några flera som ännu inte är anmäld.. ;P


Igår blev det iaf fotboll. Vi värmde upp med en knatte match i kvartesern, Becca (JP´s lillasyster) spelade och var jätte duktig men tyvärr förlorade hennes lag Stjärnorna, så efter en stund for vi vidare till Nipvallen för att se Giffarna mot Friska Viljor i DM, när vi kom så stod det 0-0! Shit tänkte vi 0-0 det är ju rätt bra. Men det skulle komma att bli bättre GIffarna tog  ledningen med 1-0 och senare ökade även på dem till 2-0, FV som varit uppe i Superettan inte alltför länge sedan och spelar nu i div 2 ligger under mot ett lag som spelar i 4:an, frustrerade viljor och kyckliga giffar slutar med att FV gör mål, så det blev lite spännande där på slutet..

Men Giffarna höll undan och vann DM-finalen mot FV med 2-1!

Jörgen fick hoppa in! =) Grym som alltid ;P


Efter matchen for vi hem hit till huset och såg DN galan och efter en stund kom Jörgen. Så det var Jörgen and the girls.

Iaf så firade vi segern och firade min lediga onsdag förmiddag med öl och cider. =) Ca: 01,30 avslutades kvällen när alla höll på att somna i soffan och det bestämdes en ny träff ikväll. Vi ska ut på "lill-lördag" som tro det eller ej är rätt så stort här hemma i stan på somrarna, många som går ut och tar en öl eller 1. Men det blir nog ganska lugnt för mig eftersom att jag ska upp och jobba klockan 8 på torsdag.. =(


Nu ska jag ta och gå ut och se solen en studn innan det bär av till jobbet..

Puss&hej!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards