€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av Emma Johanna Andersson - 20 augusti 2007 23:19

Ikväll har jag sett en bra film, den var faktiskt riktigt rolig, se upp för dårarna hette den, jag brukar inte gilla svenska filmer men den här var skoj.

"Men för helvetet det heter Se upp för DÖrrarna!

Det var jag, JP och Theresex2. Sånna här gånger är det bar att ha en stor säng!


Jag måste fara till Ö-vik någon dag och hälsa på min bror, det var ett tag sedan vi sågs nu.. :( Närmare bestämt 8 juni, dagen då solen sken över oss nyblivna studenter nere i Sollefteå stadspark.. Det var en underbar dag som jag vill uppleva flera gånger om,


Förresten har ni sett att det kommit ett par Norrlandsguld jeans.. hahaha

Börjar säljas den 23, och jag känner såhär, alla killar i Sollefteå borde få förköp på dem eftersom att Norrlands faktiskt började bryggas här.. =) Det ni, Norrlandsguld borde egentligen heta Sollefteåguld! ;P


Nu tror jag att jag ska ta och läsa lite granna.. Puss och god läsning

Av Emma Johanna Andersson - 20 augusti 2007 00:34

Ikväll har varit en helt underbar kväll.

Jag skulle som sagt se film med mary och Limp men det slutade med att de ringde och hade en överraskning..

Så vi for iväg till Shell uppe på Remsle och skulle tanka men där tog de inte sedlar så vi for vidare till Statoil men där ville inte apparaten ta pengarna efter många om och men fick Maria in en sedel och började jävlas med nästa, efter en stund så kom det ett kvitto.. Ett kvitto! Vi hade ju liksom inte ens hunnit tanka, men den envisa automaten ville ändå ha Limpans pengar. Så efter mycket skratt där for vi tillslut upp på OK/Q8 och tankade där för där har de iaf öppet till 22.00 och vi hann precis.

Killen som kom ut från butiken (han jobbade där) trodde nog att vi var helt pantad, Ursäkta vi behöver hjälp! hahaha Han stirrade och tänkte nog för sig själv, tjejer ska inte köra bil och än mindre försöka tanka dig.

Efter många om och men kom vi iväg och det bar av till Undrom. WIIII, I Undrom ringde vi Jörgen och han fick guida oss vi skulle nämligen till skolan och fritidsgården. Väl framme där såg vi en film som handlade om amerikansk fotboll.. den var bra! =)

Efter filmen blev det bus som resulterade i en knöl på näsan för Limpan, ett knä i mitt huvud, ett knä på min hals ett bra tag innan jag fick fram, du står på min hals, en ryggskada på Limpan, fotskada på Maria och lite annat, men det är sånt man får ta när man busar.

Nä vi skulle fara hem efter allt det där så skjutsade Mary hem Joel och Jörgen också.

Hejdå Joel.

Hejdå Jörgen.

Vi far iväg och efter 2-3 meter hör vi slag på bagaerutan både jag och Mary blev skit rädd och det visade sig vara Jörgen som kommit på iden att ställa sig på dragkroken. Den mannen kan nog överraska alla. Jag höll helt allvarligt på att dö av skräck. Fy fan.

För att citera Mary så var det som hämtat ur en dålig skräckfilm.

Det var min söndagskväll


Så nu befinner jag mig i min säng och tänkte väl kanske ta och sjunga en godnatt visa för mig själv så att jag somnar.


Puss och godnatt

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards