€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 6 augusti 2007

Av Emma Johanna Andersson - 6 augusti 2007 23:46

Jag är inne på toan och hör hur någon öppnar ytterdörren. Tänker för mig själv att nu kommer jag dö (jag är alltid lika dan i främmande hus på kvällen)

Låser sakt upp toa dörren och går ut.

Jag: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

I dörren står Jonny,

Jag: Jävla idiot tänker du skrämma livet ur mig??


Av Emma Johanna Andersson - 6 augusti 2007 23:30

Ja då var det tänkt att jag skulle sitta ute på den inglasade verandan eller i hammocken med en kall Corona och fira att sista måndagen var gjord, men eftersom att jag inte uppnått den gyllenen åldern (där jag även bestämt mig för att stanna resten av livet) så blev det inte så, nä istället sitter jag här efter en svettig dag. 

Kan med stor glädje meddela att det är 22,5 grad ute! It´s lovely!!


Idag så gick jag över till Strandgränd och ser min Jonna stå på ett par rullskridskor, inte sånna där jag hade då jag var liten, ni vet 4 hjul på varje sko som på en bil och med en stopp där fram, nä riktiga rollerblades med 3 hjul och en stop där bak.. Hon var jätte duktig för att vara 3 år , men balansen var ju inte på topp,(jag och Vicky fick hålla i henne) sedan blev det hoppa hopprep, och instruktören Emma visade upp sina talanger inom repets värld. Det är lätt att glömma att Jonna bara är 3 år för hon är så intelligent och snabb, jag menar hur många 3 åringar vet hur ett kraftverk fungerar? Hur många vet ens vad ett kraftverk är när de är 3? Men hoppningen kommer och lika så balansen på ett par ostadiga rollerblades, jag tror att jag fortfarande inte skulle ha balansen fullt ut, inte nedför iaf!


Åh jag skulle ha köpt den dära dressen då jag hade chansen! ;P  Fast kanske inte just den då.. hehe


Nu ska jag känna på värmen som är utanför! =) Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 6 augusti 2007 16:10

Jaaa solen har äntligen tittat fram och vi är inte staden som gud glömde ge lite solken under sommaren längre, det tog iofs bara 2 månader men den är sååå välkommen..

Fast Emma jobbar och sliter, jag kan lugnt lova att jag nästintill flyter bort på jobbet! Men det tar jag bara det fortfarande är fint då jag kommer hem, och det är det idag!


Så nu är det ut på gräsmattan som gäller på med barn solskyddsfaktor 1612 (min egna påhittade som ni skulle behöva om ni hade min hudtyp, tyvärr är jag barnet som gud glömde att ge en gnutta pigment, fast jag är inte värre än Mary som antagligen ligger på playan i Grekland just nu med sin Skalman solskyddsfaktor)

Bjuder på Marys legs a´la Nissi Beach, Ayia Napa, Cyprus 2007. Det vita är hett.



Nu: med Emma mot solen

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards