€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 28 augusti 2007

Av Emma Johanna Andersson - 28 augusti 2007 14:31

Inatt hade jag 2 stora hjärnsläpp! det första var när jag skrev att Musse sprang 10000 meter hinder vilket jag rättade till senare på natten han springen 3000 meter hinder och det är 7000 meter hinder kortare, fast då var hjärnsläpp 2 framme, jag såg Wissman och låg ett bra tag och funderade på när Kallur skulle springa.. Men grejen var ju den att kallur ja hon sprang ju idag på förmiddagen. Ja fast där skyller jag på svt.se för dem lurade mig, där stod det Kallur semi 03.10 Äh men whatever jag somnade ju och vaknade lagomt till sammandraget, men det sket jag i för jag hade sett ungefär hälften, eller rättare sagt det jag såg av samandraget såg jag på natten så jag gav upp och vanade istället för att hinna se fröken Kallur springa. Fin fint att vinna det heatet,Hon ser vass ut!

Och sedan har vi Mustfa Musse Muhammed eller hur han stavas jag tycker det låter bäst så, vilken kille, vilken kämpe, och fy vad synd det är om honom han var du den som drog hela tiden och sista spurten var helt undebar att se. Han ska vara nöjd med en 4:e plats, och det ska svenska folket också vara. =)


Erika Mårtenssson, ja tyvärr kom hon näst sist, men det är ändå inget hemskt det heller.. 56.46 är ändå inte helt fyskam. Jag skulle nog ha tagit mig i mål på 3 minuter eller mer, skulle nog ha snubblat på första häcken och sedan skrapat upp halva magen och sedan fått krypit i mål. Jag är hyfsat snabb men att ta mig över häckar är inte min starka sida, då ska dem vara typ 30 cm hög inte högre för då snubblar jag.


Koll in den här bloggen

Nu ska jag kolla vidare! Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 28 augusti 2007 03:03

vaken igen! Ja och jag vaknade iaf upp till synen av Werner, kommer ni ihåg Werner? Gubben i Tre kronor, ha som tillslut fick Gunvor.. :P Han satt på läktaren, han har sadlat om och är nu tränare åt en släggtjej från Grekland, hahaha skämt åsido (I love it) det var inte Werner, men grymt likt.


Och sedan funderar jag på varför jag envisas med att vår Musse springen 10000 meter hinder när jag själv satt och såg den tävlingen tidigare idag eller egentligen igår? Spelar ingen roll omm jag tittar på tävlingen och det står i hörnet att det är 3000 meter så säger jag "Kom Musse springer 10000 meter.." Men det bjuder jag på..


Nu snart Wissman och Kallur! Puss puss

Av Emma Johanna Andersson - 28 augusti 2007 00:39

Jojo nog blev gårdags natten lång alltid, somnade vid 02.00 och vaknade igen enligt alarmet 02.50 Såg en stund på friidrotten men bestämde mig för att somna om och vakna vid 09.00 istället och se lite av sammandraget för att se hur det gått för svenskarna, men jag vaknade för tidigt och såg nyheterna och hörde att Sanna Kallur gått vidare ocha tt Linus vart bäste man i höjdhoppet och att även Holm var vidare, grym svensk natt och ikväll blir den bättre tror jag, Musse ska väl springa 10000 meter hinder om jag inte är helt ute och cyklar, Wissman ska kvala och sedan vet jag inte mer, Sanna springer på kvällen eller förmiddagen här hemma.. =) Jag älskar mästerskap, i allt men det är nåt speciellt med natt mästerskap.


Jag kommer ihåg Dam VM i fotboll som gick i USA 2003, jag och min vän Magdalena låg och ringde till varandra för att inte somna. Och det VM:et gick ju bra, Sverige mötte Tyskland i final och fick tyvärr stryk med 2-1 om jag inte minns helt fel Hanna Ljungberg gjorde 1 målet i finalen, men tyvärr höll det inte.


Nu ska jag kolla klart på filmen och se om jag pallar hålla mig vaken, har Jennifer på andra sidan skärmen så vi får väl hojta till åt varandra någon gång då och då.. =)


Jag gillar Jennifer hon är en fin människa och min bäste vän som jag aldrig ska släppa! Kanska måste låta henne flytta någonstans men hon kan ge sig attan på att det kommer förekomma många långa samtal mitt i natten med alla problem som kommer uppstå i livet och jag antar att jag kommer få minst lika många och långa från henne, annars kommer jag bli ledsen..


Puss och sovgott alla som ska sova!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards