€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under mars 2009

Av Emma Johanna Andersson - 25 mars 2009 21:49

Tjohoa!


träningen idag gick bra, sprang 10 minuter innan jag körde styrka ett tag, had eju trevligt sällskap (Jimpa, AK + barnen)& då går det så mycket lättare när man har någon att prata med. AK fixade ju iaf världens bästa uppvärmings program på teven som finns där nere, konståkning. Jag blev så glad att jag knappt kände hur jobbigt det faktiskt var ;P


Matchen då, jo ni det står 2-2, Färjestad har vänt ett 0-2 underläge & just nu pågår förlängnigsperiod nummer 1, med andra ord period 4. Jag hoppas, hoppas, hoppas.

Nu blev Rickard utvisad, igen, damn!

Stod & strök sängkläder när Färjestad gjorde första målet & om någon av mina grannar såg mig så trodde dem nog inte att jag var riktigt klok, hihi. (Stod mitt vid fönstret där jag kan se in till alla 3 grannar som har balkongerna åt det hållet)

Nej nu ska jag heja fram FBK här hemifrån. Wish me luck.

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 25 mars 2009 14:42

Hej!


Idag har jag jobbat, igen, det rä så himla olika hur man får jobba, ibland ringer dem inte på jätte länge men när dem väl gör det så ökas dagarna på utav bara farten först 2 dagar nu 4 helt plötsligt men eftersom jag gillar jobbet så tackar jag självklar ja & ser cashen rulla in!


Imorgon kanske jag & AK även far till Sundsvall, skulle vara ruskigt kul :D


Ikväll är det hockey & jag längtar, så jäkla synd att inte Dicken är med men thats life & vem vet han kanske gör en "comeback" innan säsongen är över för FBK, hoppas kan man alltid göra. Men innan dess, träning.


Nej nu ska jag lägga på mattor, har hunnit med att skura här sedan jag kom hem så nu lukatr det gott! :) Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 24 mars 2009 21:58

Hello!

Fick världens roligaste sms för ett tag sedan, jag skrattade men tyckte samtidigt väldigt synd om personerna i fråga, tyvärr kan jag inte avslöja sms:et här. Sorry!

På tal om sms, jag skickade ett mms till AK idag, var tvungen att visa upp mig i sockarna som hennes mamma stickat till mig, dem var så sköna & jag frös inte en gång om fötterna!


Imorron blir det träning, 17.30, ser fram emot det, har äntligen funnit nöjet i att träna. (vet att jag skrivt det tidigare) Inte ens när jag spelade fotboll tyckte jag att det var såhär kul, det som var roligast var alla kompisar, alla skämt & roligheter vi hittade på. Som när Magda & jag borstade tänderna på Umeå fotbollsfestival, vem visste att borsta tänder var så roligt, eller vidrigt (det tyckte Magda iaf, eller njae, she loved it! ;P)

Eller att åka spårvagn 25 gånger från ände till ände & bara prata?! Det var tider & det är det enda jag saknar, visst jag saknar att sparka boll i solskenet & jag saknar känslan av att göra mål men inte träningarna.


Idag hade jag en mys eftermiddag/kväll med syster, gudson & Matte som kom hem efter en stund. Vi åt mat, drack lite kaffe & sedan såg vi på teve & jag instruerade Jenny lite i Facebookning, hihi, får se om hon dyker upp där snart då :) Det första jag fick göra när jag kom var att byta blöja på min lille älskling, han ville att jag skulle göra det, en ÄRA ska ni veta, helst ska mamma eller pappa göra det :) Avslutar med att visa 2 bilder på min underbara kille i en underbar tröja som var många storlekar för stor ;) hihi.

Man SMÄLTER!

Tyvärr dåliga bilder eftersom jag tog med mobilen

& den är snart död.


Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 24 mars 2009 15:54

Gick in på FBKs hemsida & skulle kolla om det stod något om Dicken där men det var helt tomt på ny info så jag surfade vidare, efter en stund så klickade jag in mig igen på farjestadsbk.se & fick till min stora fasa se den enormt stora rubriken som löd: Axelsson borta säsongen ut. Skrev ju igår att Dicken kanske brutit fingret & idag kom beskedet. Otroligt tråkigt. Jävla skit!

Nu hoppas jag att han blir kvar i FBK även nästa säsong!


Om ca en timme ska jag iväg till syster & bästaste gudson & äta lite middag, mys mys, så idag blir det ingen träning men man behöver vila också!


Puss&Kram

Av Emma Johanna Andersson - 23 mars 2009 21:06

Tjo!


Japp precis när jag skrev överskriften så styr Kåberg in 0-6 pucken, egentligen behöver jag inte skriva mer men det tänker jag!

-----

Att vara Färjestadare här hemma är inte lätt, ingen som säger shit vad skoj att ni gått till semi, eller grattis till SM guldet, eller ens bara kan hålla en liten tumme för att det ska vägen så att jag får vara glad, nej alla bara undrar hur fan jag kan hålla på dem när vi har Modo & Timrå, enklaste förklaringen är utan ord det är bara att låta folk se en match med FBK, man blir helt enkelt fast!

-----

Tillbaka till dagens match: Färjestad vinner med 0-6, återigen, men denna gången blev Per ÅslundMartin Sevc 2 målsskyttar,

Emil Kåberg & Peter Nordström stod för 1 mål var.

Dicken utgick med skadat finger, kanske är det brutet, kanske inte, jag hoppas på inte, skulle vara oerhört tråkigt om han inte fick spela klart detta slutspel. Även Laatikainen utgick men det var ingen fara tydligen. :)

Jonas Gustavsson har nu slagit rekord, flest minuter med hållen 0.

220 minuter & 40 sekunder! Det mina vänner är väldigt länge. Vet ni vem som hade rekordet tidigare?

Henrik Lundqvist, japp han i New York Rangers. Lunkan som räddade Sverige genom hela OS i Turin 2006 när det blev ett OS guld. Killen som ja, helt enkelt är Sveriges kanske världens bäste målvakt, just han hade rekordet tidigare. 175 minuter och 20 sekunder var hans rekord.

Nu har bästaste Jonas det & han är elitseriens bäste målvakt framtiden ser ljus ut för en kille som inte ens är draftad. Lovely!


3-0 i matcher & nu väntar match nere i Karlstad på Onsdag & sedan om det behövs en till på exakt samma ställe dagen efter :)


AK´s mamma Britt hon har stickat ett par tjocksockar till mig, ett par i Färjestads färger & dem kommer bli väl använda när vi åker till fjällena.

Tack så jätte mycket Brittan!


Nu ska jag sova snart iaf, ska öppna imorron. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 23 mars 2009 14:43

Hej vänner!


Jag har börjat träna, yes I have! För första gången ända sedan jag slutade med fotboll så finner jag det roliga i träning igen, eller snarare för första gången i hela mitt liv har jag funnit det roliga i att träna på gym, dessutom är jag inte helt värdelös! Är rätt bra om jag får säga det själv ;)

Funderar på om jag ska gå ner & springa på löpbandet ett tag ikväll innan hockeyn, får se om jag hinner det.


Imorgon är det jobb igen & jag ska öppna, shit vilken ångest jag får över öppningarna, är så rädd att jag ska försova mig som jag gjorde en gång när jag jobba i Öhn. Men men det ska väl gå bra :)


Ikväll är det hockey också, den får jag inte missa. Är så roligt att kolla på! Skellefte har hemma plan ikväll men jag hoppas på en tredje seger för (naturligtvis) Färjestad, skulle kännas tråkigt & jobbigt om dem förlorade. Vill att semifanelrna ska vara över fort så att man vet att det bara är finalen kvar, känns bättre att förlora en final än en semifinal även om jag självklart vill att dem finnar även finalen.


Nu ska jag kila iväg på apoteket & köpa handsprit, min börjar ta slut. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 21 mars 2009 17:29

Tjooo!


Just nu leder Färjestadd med 4-0 över Saik, Eero har gjort hela 3 mål vilket är = med ett hattrick & Per Åslund har gjort 1.

Behöver jag säga att jag är jävligt nöjd med det resultatet? ;)


Månsson i Saik: bla bla bla, som några jävla ballerinor!

Hahaha.

Är hos Jimmy & AK just nu, vi bestämde för att göra mat här istället, annars hade dem varit tvungna att åka hem efter ett tag för att lägga barnen & vi hade ändå bara följt med som dåliga klistermärken.

Till mat serverades hemma gjord pizza. Yummi!

Nu ska vi kolla klart på hockeyn. Ser framemot sista perioden. :)

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 21 mars 2009 10:21

Hej!

Igår hade vi en myskväll. Taco middag med hela klanen & sedan intog vi soffläge & kollade på så ska det låta. AK for iväg vid 6 tiden för att börja kursen som ska ge henne förarbevis på skoter så hon missade tyvärr ganska mycket av Månsan/ryamattan. Efter det såg vi utröstningen av Let´s dace & det var ju suveränt att både Laila & Magnus gick vidare har tyckt på slutet att Morgan äcklat mig eftersom han är med i prorammet mellan Let´s dance där han dricker bröstmjölk från den där Petra som ledde melodifestivalen, VIDRIGT!

Sist men inte minst så såg vi Samantha, I love Samantha. Förstår inte varför hon inte bara kickar ut Todd & hans flickvän. Det är ju trots allt hennes lägenhet!


Idag är det andra semifinalen, spännande, hemma match & med tanke på förra matchen så kan allt hända, verkligen ALLT. Åhh vad jag längtar!


Nu ska jag hitta på nåt annat. Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards