€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Emma Johanna Andersson - 31 mars 2009 21:58

Hola!

Nu är jag klar med upphängning av gardiner här hemma endast fönstret i sovrummet som ska putsas imorron eftersom det hann bli för mörkt innan jag kom hem från middagsbjudarna. Fick iaf super god mat, pasta med ostsås & skinka, något jag aldrg ätit förrut men som sagt super gott, det gjorde min syster bra!

Lille bus ungen var lika söt & go som alltid, lite snorig men det torkar papper bort :)


Förresten har ni sett att mannen med den underbara tv rösten har gått bort, endast 66 år gammal, Mr Rapport, Jarl Alfredius. Synd tycker jag även fast jag inte kände honom.


På tal om något helt annat så gjorde en quiz på fejjan idag, vilken Star Wars figur är du?.

Jag blev Darth Vader, hur kul känns det egentligen, såhär skriver dem om min likhet med honom: Commander of an armada.....Master of the sith...... And almost completely evil! You are rash and powerful, and dont take no as an answer, but if some one threatens your family..... oho its doom time!

Jag är snäll inte elak, bullshit quiz! ;p


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 31 mars 2009 15:29

Hejsan!!


Idag har jag köpt nya gardiner, yey. Så när jag kom hem så satte jag igång med projekt putsa resterande fönster i lägenheten. Har ännu bara kommit till vardagsrummet men då har jag även strukit & hängt upp de nya gardinerna. Blev helt okej, inte lika fint som jag tyckte det blev i köket men ja jag kan leva med det tills det byte nästa gång. ;)

Sovrummet blir ett fortsättningen i projektet när jag kommer hem, ska nämligen till min lilla buse & hälsa på, har även tiggt mat. Nice!


Imorgon är det dags, som jag har längtat & väntat, men en konstig sak hände nyss, dem gjorde reklam att det var hockey ikväll klockan 19 & jag blir alldeles förvirrad.. Måste kolla upp det närmare. Hörs sen! Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards