€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under mars 2008

Av Emma Johanna Andersson - 17 mars 2008 22:02

Imorgon börjar det & jag vill vara där! Men men får sitta hemma vid teven istället.. Tyvärr är inte Alexei med men vi nöjer oss med Berntsson =D

Av Emma Johanna Andersson - 17 mars 2008 13:59

Ikväll är det dags för den 4:e kvartsfinalen!Ett lag kan åka ur medans de andra får spela minst en match till iaf.Remember, Rickard är vår kapten!

Av Emma Johanna Andersson - 16 mars 2008 22:21

Kära vänner & bekanta, hoppas er söndag har varit bra..

Min har varit förvånansvärt bra för att ha måstat kliva upp klockan 05.30 för att ge mina kära gäster lite käk..

De sista gästerna gick ut klockan 12.00 & som tur var så kom mamma upp på en kaffekopp medans jag väntade så jag tvingade henne att hjälpa till, det går mycket fortare när man är 2..

Efter det  har jag varit upp på hotellet & irrat omkring rätt ofta, släppa in gäster, lägga ut nycklar, prata med adoptivgästerna m.m


Åt ju iaf världens godaste mat idag, älgstek med klyftpotatis & bearneise sås, snacka om gudomligt..

Imorgon skulle jag ha gått med min kalaspingla till systerdotter Jonna & ätit pizza på restaurang eftersom hon så gärna vill det men hon har (kanske vattkoppor) & 39 graders feber så det blir inget, tyvärr, hon är alltid lika mysig & smart att vara med, ibland kan man fundera på vem som är den vuxna utav oss :D

Dessutom har jag träffat världens bästa gudson (systerson) & när man ser han smälter man direkt, när man ser han inser man att generna är dem rätta i vårt släkte, han är PERFEKT!


I veckan ska jag träna, förstod ni?

JAG SKA TRÄNA, det har jag inte gjort på hur länge som helst, tror jag måste värma upp med en promenad innan eftersom trampmaskinerna är trasig, känner på mig att träningsvärken kommer vara enorm dagen efter..

Var mening att jag skulle lära mig åka griller, (jag kan åka när jag väl kommit igång, men när jag väl kommit igång kan jag inte stanna utan att braka rakt in i sargen) men jag tar ett gympass istället, känns säkrare..

Det finns en aprolig maskin där man tränar låren, den är svin jobbig & med tanke på mitt förföutna med insida lår så känns det osäkert men rolig är den.. Jag är taggad till max! =D


Måste passa på att säga grattis till världens bästa Jörgen också, han fyller bolaget idag & det ska vi fira med en sjujädra fest någon helg =D


Puss&nattinatt

Av Emma Johanna Andersson - 15 mars 2008 10:56

Är tån bredvid din stortå längre än stortån?
- Hum..det har jag inte tänkt på. Men jag tror inte det.

-Rickard Wallin

& det tackar vi gud för, det måste vara det fulaste & vidrigaste som finns, alltså när pekfinger (?) tån är längre än stortån..

Anledningen till att jag tycker att det är fult är att jag hatar fötter, förr sov jag alltid med sockar eftersom det är så äckligt att vara utan, på sommaren hade jag för det mesta sockar.. Nu är jag bättre, sover iaf utan sockar..

MEN jag tvättar dem alltid, blundar & tvålar in dem..

Jag tror att det bottnar i den där gången jag åkte på en fet jävla stämpling under en fotbolls match, (tror kanske att det var under Junselelägret) det gjorde så jäkla ont att jag till & med grät, första & sista gången jag gråtit på en fotbolls plan, efter det blev nageln alldeles hemskt ful & jag ville absolut inte se den..

Bebis fötter funkar, dem är så söta & ännu oförstörda.. =)


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 14 mars 2008 23:34

Åhh take me back to Napa now!

-------- 

Godkväller!


Hoppas fredagen varit till belåtelse, min har varit helt okej med Karl-Petter & hans ljuva dans..or not.. Fast jag tycker han ska vinna alltihopa, han är såå charmig :)

Blåbärspajen var suverän & Ramlösa Kaktus är inte helt fyskam, har alltid som varit emot bubbel vatten smaksatt eller osmaksatt spelar ingen roll, det smakar lika illa ändå, men ja Kaktusen är inte fel


Ska upp om 7 timmar vilket känns motigt men, money, money, money. Ska ju som ta & köpa mig ett hus på Mallis lagomt till pensionsålder så dem behövs kan jag lova..


Puss&godnatt

Av Emma Johanna Andersson - 14 mars 2008 16:21

Idag har jag jobbat, först på dagis sedan gick jag på hotellet för att göra allt klart tills imorron bitti, ju mer som är klart ju senare måste jag gå hemifrån..

Ikväll ska jag få äta blåbärs paj hemma hos Jenny & Erik under Lets dance, ska bjuda med min sjuka babe Jennifer, blåbärs paj är ett måste under sjukdom  :)


I helgen är jag bara en gnutta ensam på jobbet iaf, 2 av 3 adoptiv gäster är kvar & det tycker jag är helt okej.. Kanske ska ta med dem på en krogrunda på kvällen ;P


Igår blev det bara en pizzasallad (fick den =D) så idag får det bli en hel måltid.. Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 13 mars 2008 23:20

Old and new memories

But only good memories

------------

Idag var dagen då FBK ställde sig på 0-0 igen..

Idag var dagen då vi tog övertaget & visade att vi inte viker ner oss i första taget, 1 eller 40 tjuvsmällar, vi reser oss & kämpar vidare..

Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 13 mars 2008 10:23

Sitter & kollar runt på gamla bidrag Sverige har skickat till Eurovision, finns många bra & många otroligt pinsamma men jag gillar Björn Skifs & hans Det blir alltid ärre framåt natten, den är fin :)


Igår var jag ute & lekte hur länge som helst med min pingla Jonna. Vi åkte bob nedför postbacken, det finns liksom ingen snö att åka på utan det är blank is & gräs, kombinationen är oslagbar ;P

Jonna fyller 4 år den 16 april & igår förklarade hon för mig att det ena trädet var en Björk & det andra en Tall. Hur många 4 åringar kan det?

-Vem har lärt dig det?

-Morfar!

I somras berättade hon för mamma vad kraftverket var..

Hon är ett geni! =D

Min William var såklart också där & han kommer snart kunna gå, då ska vi 2 gå ut & åka bob heeela dagarna.

Efter att ha varit ute & blivit alldeles dyng blöta gick vi in & såg Ice Age 1 :P

Come on baby!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards