€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 29 mars 2008

Av Emma Johanna Andersson - 29 mars 2008 20:54

Jaha då var min utekväll inställd, men jag är fortfarande jäkligt sugen, synd bara att ingen av mina vänner ska ut, iaf ingen som sagt något..

Synd att Magda blev dålig, hade på känn att kvällen hade kunnat bli ruskigt lyckad..


Imorron mina vänner ska jag presentera något nytt här på bloggen, min rådgivare aka Oraklet från Värmland är medlare & det kommer förhoppningsvis bli succé =D


Nu ska jag tröst dricka både över ensamheten (oturligt nog) & över att William åker på semester imorron & blir borta en hel vecka, hur ska jag överleva?!


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 29 mars 2008 18:38

Ja nu kör vi, första cidern är sprättat & jag är så taggad så jag tror jag dör, kommer antagligen sluta i några sjukligheter när jag & Magda ska göra stan eller bara lägenheten osäker!

Hoppas att fler gör oss sällskap tex Jennifer! :)

Nu: Mot tigerkycklingen!

Av Emma Johanna Andersson - 29 mars 2008 10:32

Morning people!


Igår mina damer & herrar var en fantastisk kväll, Färjestad visade att dem fortfarande vill gå till final & tog en välförtjänt vinst. En vinst som inte satt så långt inne men en vinst som var oerhört viktigt, nu har Linköping 2 matcher på hemma plan & helst av allt vill jag att vi ska vinna dem, om inte båda så iaf en, det kommer göra så att LHC bli skakiga & Färjestad bara starkare.. Ett vinnande koncept i längden :P


Idag har jag hunnit med att jobba, och i mina arbetsuppgifter mornarna så ingår det att koka ägg, jag är värdelös på att koka ägg & idag lyckades jag med den bedriften att bränna dem..

Ja ni läser rätt, jag brände äggena.. Blev så glad över att en gäst for så att jag skulle få städa hennes rum att jag glömde bort äggena.. Det luktade apa i köket & på hela hotellet så det blev till att öppa några fönster för att vädra.. Jag kan det där med att koka ägg helt enkelt!

Nu ska jag kolla på Miami Ink.. Puss&hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards