€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under februari 2008

WO

Av Emma Johanna Andersson - 21 februari 2008 00:59

Nu lämnar jag WO, kastar in handduken ja, eller drar täcket över huvudet & inväntar Mr Blund.

Det kommer en dag imorron med som mamma brukar/brukade säga, dessutom är jag sjukt skolless, vill göra nåt kul, vill ha alla pengar i världen så att jag kunde göra allt skoj, jag skulle ta med mig dem som vill följa & min nya kamera.

Jag vill tågluffa eller nåt sådant i sommar, nåt som man gör en gång i livet & kommer ihåg sedan när man är gammal & sitter på panget, undra om det är någon som vill göra nåt sånt med mig?!

Napa är givet i sommar, är det ingen som vill följa så åker jag själv. Jag har ju iaf minst en jag känner där nere om jag åker, thats good :)


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 20 februari 2008 10:59

Nu har jag då besiktat bilen & den gick igenom men det hade ju som kunnat gå bättre ifrån början.

Jag visste inte vart det var men för en gång skull hade Sollefteå satt upp bra skyltar! Svängade in & såg en bil som stod vid en grej som såg ut som grejen där man skulle "checka in" alltså berätta för killarna att man var där.

Svängade ännu mer & ställde mig där.

En av besiktningsmännen tittade på mig & log & sedan kom en annan bil & trängde sig före mig i kön! Då blev jag arg, ringde Jonny & frågade vart jag skulle egentligen. Det visade sig att jag skulle in genom en dörr, så jag traskade in & hittade automaten, men den var ur funktion & jag fick gå ut igen & sätta mig i bilen.

Tillsist öppnades den stora porten, den för lastbilar, & jag fick köra in, där höll jag på att köra ner i hålet, hålet där gubbarna ska kunna gå ner & kolla under bilen.


När besiktningsmannen kom & gav mig papperet på att bilen gått igenom så frågade han om jag aldrig använde handbromsen.

Jag tittade som ett fråge tecken för jag har aldrig använt en handbroms på en automat.

- Va? Vart sitter den? Är det den som man drar i till vänster?

- Nja det är den som sitter vid bromsen.

- Jaha, alltså jag vet inte, det är inte min bil, jag bara besiktar denna.

- Okej.

Ja man lär sig nåt nytt varje dag!

Jag överlevde & kommer nu kunna besikta MIN bil då hon ska besiktas, vilket är snart!


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 19 februari 2008 22:29

Med ett körkort i handen följer tydligen vissa saker med tex. besiktning.

Det ska jag göra imorron & jag spyr bara jag tänker på det, jag vill inte besikta en jävla bil.

Jag är inte född till att besikta bilar.

Jag har aldrig varit & besiktat en bil vilket innebär att jag inte vet vart jag ska eller hur fan man gör!


Nu är jag förbannad dessutom, satans jävla bilbesiktning!

Av Emma Johanna Andersson - 19 februari 2008 11:32

För någon dag sedan läste jag aftonbladet där de hade frågat folk om dem tyckte det var bättre förr?

En 5 årig flicka hade svarat att hon tyckte det & hade gett någon motivering som inte ens jag hade kunnat komma på.

Är det mamma som stått bakom & svarat för dottern? Pappa kanske? Eller är det bara nåt som aftonbladet trott att den lilla flickan skulle ha svarat?

Jag funderar bara på hur man tänker då man frågar en 5-åring om det var bättre förr, hon har levt i 5 år, hennes första minne är från ca 3 års ålder, vilket innebär att i en sådan frågeställning är hon endast 2 år. Alla vet att en 2- åring (om inte han/hon är översmart då) inte kan ge ett svar på sådan fråga, världen förändras inte så mycket på 2 år?!

Däremot den där 100 åriga pensinären dem frågade, han tror jag på!


Nu är Anakin Skywalker på väg mot att bli Darth Vader, det är sorligt tycker jag, man ska inte förstöra en snygging sådär!


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 18 februari 2008 11:39

Min nya ögonsten är här (nya kameran) & jag är som ett barn på julafton, sitter & trycker på alla knappar, knäpper helt onödiga bilder för att sedan radera allihopa igen.

Egentligen är det denna delen som är värst, delen där man måste lära sig kameran vilket antagligen kommer ta ängre tid än det gjort med alla andra, meeeen I LOVE IT!

 Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 17 februari 2008 22:58

Ligger nu i sängen med datorn i famn & funderar på om det finns någon bra film att kolla på, är inte nog trött för att sova men orkar inte heller sitta kvar i teve rummet framför King Kong även fast jag är nyfiken på hur det slutar..

Helst av allt skulle jag vilja ha hela säsong 5 av One Tree Hill & en massa avsnitt av Gossip Girl som jag kan frossa i men tyvärr så har jag sett alla som är tillgängliga just nu, skulle iofs kunna se alla igen bara för att jag  älskar dem, men ja, den som lever får se helt enkelt..


Hoppas eran söndag har varit behaglig, själv har jag inhalerat så många fisar så att jag snart inte kommer känna någon annan lukt (INTE MIN FISLUKT!) ätit Lasagne & blåbärspaj, pratat med mamma i en halvtimma nästan (vi bor 500 meter ifrån varandra) & kollat på singing Bee som är ett jäkla roligt program.


Jag tror att Johnsson& Häggkvist kommer vinna alltihopa, alltså även Eurovision, mycket bra låt & grymma artister, Carola vet alla i hela europa vem hon är + att hon är snygg som bara den & Andreas är en person som man inte lan låta bli att inte rösta på + att han står för trevligheten i duon(dem kommer gå vidare från andra chansen), om inte dem vinner hoppas jag att min Ola vinner, låten sådär, Ola en klockren 10 poängare!

Nu ska jag frossa lite i Michael Michailoffs That´s love, den kan man inte få nog av, har sagt det förrut men säger det igen, jag blev kär igen(i rösten!)


Tack för mig, puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 16 februari 2008 23:42

Idag har jag shoppat!

Shoppat, shoppat, shoppat, har haft en hel dag med mina tjejer i Sundsvall, både City & Birsta vilket innebar att vi till slut gav upp, 2 satte sig i fåtöljer & en gick till apoteket för lite magnesyl coffein (?! notera att det inte var jag)

Med mig hem fick jag ett par jeans, (årets fynd dessutom) 2 linnen, 2 armband, en cardigan & 2 "sköna att ha under sommarkvällarna" koftor som både jag & hon i kassan uttryckte det, tyvärr var den ena av koftorna way för liten eftersom jag inte testade den så den ska nog min lillasyster få..


Imorron ska mamma jobba istället för mig, hon blev inte så glad då jag frågade men jag mår verkligen inte bra, magen är som en ballong & även en gnutta huvudvärk känns av.. Huvva!


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 15 februari 2008 11:32

Igår på alla hjärtans dag fick jag ett telefonsamtal som fick mig att känna mig mycket speciell, det finns nämligen en mycket söt liten tjej som lärde sig säga Emma!

Hon lärde sig säga mitt namn på alla hjärtans dag, det tror jag betyder något speciellt! =D

Hon är världens sötaste Filippa & det är vi mot världen! ;)

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards