€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Emma Johanna Andersson - 17 februari 2008 22:58

Ligger nu i sängen med datorn i famn & funderar på om det finns någon bra film att kolla på, är inte nog trött för att sova men orkar inte heller sitta kvar i teve rummet framför King Kong även fast jag är nyfiken på hur det slutar..

Helst av allt skulle jag vilja ha hela säsong 5 av One Tree Hill & en massa avsnitt av Gossip Girl som jag kan frossa i men tyvärr så har jag sett alla som är tillgängliga just nu, skulle iofs kunna se alla igen bara för att jag  älskar dem, men ja, den som lever får se helt enkelt..


Hoppas eran söndag har varit behaglig, själv har jag inhalerat så många fisar så att jag snart inte kommer känna någon annan lukt (INTE MIN FISLUKT!) ätit Lasagne & blåbärspaj, pratat med mamma i en halvtimma nästan (vi bor 500 meter ifrån varandra) & kollat på singing Bee som är ett jäkla roligt program.


Jag tror att Johnsson& Häggkvist kommer vinna alltihopa, alltså även Eurovision, mycket bra låt & grymma artister, Carola vet alla i hela europa vem hon är + att hon är snygg som bara den & Andreas är en person som man inte lan låta bli att inte rösta på + att han står för trevligheten i duon(dem kommer gå vidare från andra chansen), om inte dem vinner hoppas jag att min Ola vinner, låten sådär, Ola en klockren 10 poängare!

Nu ska jag frossa lite i Michael Michailoffs That´s love, den kan man inte få nog av, har sagt det förrut men säger det igen, jag blev kär igen(i rösten!)


Tack för mig, puss&hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards