€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under juni 2007

Av Emma Johanna Andersson - 18 juni 2007 11:14

Jaha i fredags var jag, Magda och JP till Ö-vik och shoppade. Jag skulle inte shoppa så mycket för just då kändes det som att min ekonomi inte tillät en heldag i Ö-vik! Men vad händer? Jo jag hittar en massa, massa grejer.

*Ett par jeans

*En klänning

*6 halsband

*2 börsar

*1 par skor

*m.m

Ja men då tänkte jag såhär jag har jobbat som en tok den här veckan som har varit och det betyder lön om ett tag, klart jag kan shoppa!


Lördagen då! Var på Bohedsvallen där Undrom tog emot Giffarna.

1:a målet fick giffarna, 2:a målet Undrom så det stod 1-1 ganska länge, men då får Giffarna nåt skit mål och vinner med 2-1. men det var en bra match! Vi höll på Undrom, Jörgen och Pär (Jörgen och Pär spelar i Giffarna!)


Söndagen! var jag hemma och städade hela, hela dagen.

Mamma: Men Emma du har ju bara ett rum att städa jag har flera.

Jag: Ja men mamma det ser 150000 gånger värre ut än alla rum i hela huset!

Jodå jag skojar inte, mitt rum såg ut som ett råttbo igår innan jag valde att ta tag i det hela. Det började förfalla när jag for till Cypern för då kom det in grejer på mitt rum som inte skulle in dit och det försvann grejer. Det förklarade min käre mor med att mina små kusiner vart här.

När jag kom hem blev det än värre eftersom att jag hatar att packa upp!


Nu ska jag gå och snyta mig,  HAR TAPPAT RÖSTEN och är snorig som f*n.

Ni som känner mig vet att jag inet kan vara tyst, jag kan vara tyst i högst 50 sekunder, men sen pallar jag inge mer.ä


Aja Tjingeling

Av Emma Johanna Andersson - 16 juni 2007 15:45

Haha fick mig alldels nyss ett gott skratt. Fick en rolig kommentar här i min blogg under ett inlägg som handlade om Ayia Napa, så här löd den:

"haha :0 tur att man ska in i lumpen för i den här stan lär man ju aldrig våga visa sig igen :P:(" Undertecknad av en viss L****.

Funderade ett tag och insåg sedan vem det var från. Klart att du kan visa dig här i stan, det som hände på Napa stannar på Napa det var därför jag inte skrev ut namnet :P vi kan kalla det ett internskämt som du aldrig kommer få chansen att glömma för vi som såg det kommer ALDRIG glömma det!

Usch nu saknar jag Napa igen så fruktansvärt mycket.


Jaja nu ska jag bege mig mot Forsmo och grilla lite mat för att sedan åka norr ut (eller vad det blir) mot Undrom och Bohedsvallen för att kolla på derbyt mellan Sollefteå och Undrom, matchen börjar klockan 22,00 och det är öltält, mattält och underhållning, Shit vad skoj det kommer bli!!



Jo jag köpte en skiva idag, en skiva har jag inte köpt på säkert 15 år, nä men det var länge sedan det fick iaf bli kung tAKiDA! Jag älskar dem och egentligen vilka gör inte det??!








PUSS PUSS

Av Emma Johanna Andersson - 14 juni 2007 23:20

Om 11 timmar och 10 minuter far vi till Ö-vik!

Vi ska shoppa, fika och spana efter hockey hunkar (en är reserverad för PJ)


Ikväll har vi haft fullt upp med att hitta kläder som min lillasyster kan ha på sig imorgon på hennes avslutning, lilla stumpan ska börja 6:an til hösten och bli en än värre fjortis...

Helt sjukt vad fort tiden går!

Som tur är så har vi hittat outfiten, med lite hjälp från min garderob så är det packat och klart, synd att hon inte är äldre så man hade kunnat gjort henne ännu snyggare... :P


Nu ska jag fundera över min morgondags outfit för min del!

Puss och godnatt


Förresten picknicken var helt underbar, vi fikade (läs: jag, Marre och JP fikadeoch Jonna lekte), sedan lekte vi tillsammans jag och Jonna, vi åkte rutschkana (eller hur det stavas) och jag gjorde illa mig som fan när osmidiga Emma skulle åka på samma sätt som Jonna (på mage) nerför en kana som hade bucklor. men men jag överlevde och ingen kidnappade varken Jonna, JP eller Marre.. hihi


Tjoflöjt

Av Emma Johanna Andersson - 13 juni 2007 21:58

The perfect

Sex on the beach!



2CL VODKA
2CL PERSIKOLIKÖR
2CL TRANBÄRSJUICE
2CL APELSINJUICE

























I wanna have sex on the beach, Come on move your body,
Sex on the beach!
I wanna have sex on the beach, Come on there's a party,
Sex on the beach!


Imorgon ska jag på picknick med min sötnöt till systerdotter Jonna!

Vi kommer ha sååå mysigt, ska hålla tummarna för att väder gudarna vill att vi ska ha det bra och att inte den där knepiga tanten kommer!

(Just nu har vi en psykopat här i stan som är ute efter att stjäla/kidnappa små barn. Höll nästan på att lyckas med en liten kille på tjärnen och idag följde hon efter min syster Jenny när hon var på Ica med William, hon frågade en massa frågor, om han åt ur flaska eller om Jenny ammade, om han var snäll m.m Fy hur kan människor vara så? Hur kan man vilja stjäla andras barn? Skulle hon vilja att någon kidnappade hennes barn om hon hade egna? VILKET STOLPSKOTT!! VILKET STOLPSKOTT!)


Nu borde frugan komma snart.


PUSS E

Av Emma Johanna Andersson - 11 juni 2007 20:48

Hur snygg är inte denna bilden då? :P Satt och hade tråkigt för en stunde sedan så jag knepade ihop nåt snabbt.

This is on Nissi beach! Underbar strand, underbara vänner och karlar till tusen!

Som ni kanske märker har jag riktigt svårt att släppa Ayia Napa men det skulle ni också ha om ni hade varit där!


Idag har varit en förbannat lång dag, tråkig och jobbig dag, klev upp klockan 06,00 och var på jobbet 06,25 fick gå hem 15,45. Jag behöver sova och vila efter 2 veckors intensivt festande! Men jag får vila på torsdag, eller just ja på torsdag ska jag och min sötnos till syster dotter (Jonna) gå på picknick i lekparken, vi ska ha med mackor, fika och festis och sedan leka en stund! Undra om jag ska fara och shoppa med frugan någon dag med?! Skulle vara gudomligt underbart bra!


Nu är det summer of 07 och det ska man inviga med nya kläder, gjord ejag i Cypern så varför inte fortsätta trenden även hemma i Sverige!


Nu ska jag kila iväg in till mitt rum och fantisera lite om nåt härligt så jag pallar med morgon dagen!


Just jag i fredags kväll var jag och fruga på bowlingen med flera andra tex Limpis och Maria, i onsdags då frugan hade lite av en karatefyla så sopa hon på en kille utan anledning och det var ingen dålig smäll heller hon fick på (det var inte en flathand utan en knytnäve rakt över käften) iaf så var han ute då i fredags och JP skulle då försöka säga förlåt så hon bjöd han på en öl, men han ville utnyttja situationen lite så han var lite sträv, jag gick dit och skulle kirra biffen och vi hamnde vi en spelautomat och jag höll mitt tal om att frugan är egentligen en snäll människa bla bla bla rätt som det var matade han i en hunka i automaten och jag fick spela, det hela slutatade med att jag spelade bort 300:- för den här stackars killen men jag tror han tyckte det var kul! Till slut så var han beredd att förlåta frugan med att antagligen gå hem med henne.. Hahaha! Men så blev inte fallet för frugan åkte någon helt annanstans nämligen till N******** och mannen där...

 det var lite fredag också som jag inte har berättat nåt om.


Nu rummet och fantasier Puss E

Av Emma Johanna Andersson - 10 juni 2007 23:35

Tänk om jag fick vara på Nissi nu! Gud vad underb art, men 2 av mina studentpresenter var present kort på fritidsresor och en resväska, så nu måste jag fara iväg snart igen. Tillbaka till Ayia Napa, underbara GG  och Nissi beach!

"Lättta spår i sanden och en vind som smeker ömt.

Jag är så lycklig att jag fann den, den lycka som jag alltid drömt"





Idag for Limpis hem till Norrköping igen och vi får inte träffa henne förrän på gatu.

Och det är klart Limpan att kommer sakna dig!

Därför en hyllning till Limpan!

Bilden bredvid:

"Lovely juice for sexy ladies!" Eller "Kalla drikar för heta brudar"

Tack för den otroliga resan du var med på och vi syns på gatu. Spy inte ner hela Norrköping nu!


Nu blir det sova ska upp och jobba imorgon!

Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 9 juni 2007 12:11

Först och främst: Grattis till mig som har tagit studenten och klarat av 3 år på gymnasiet!


Igår var en härlig dag, fylld med massa tårar, glädjeskrik och firande på kvällen.


Vi började hos Sofia aka Kråkis, vi hade champagne frukost där, kom in och såg de som satt runt bordet då brast det första gången för mig! Tårarna rann! Men det gick över att vi sprättade champagnen. Underbar känsla man hade i kroppen; Emma du ska ut i det riktiga livet eller som en av mina kära lärare uttryckte det "nu börjar festen, hittils har allt varit en förfest". Andra gången jag grät då tittade jag på JP och hon stod och grät så där var det kört, sista gången och längsta gråten för igår var när lärarna höll tal för oss och sa att vi skulle lämna ett enormt stort tomrum efter oss och att det var bäst att det kom några coola ettor annars skulle det bli jobbigt att komma tillbaka efter sommalovet, vi har tydligen lämnat stora feta avtryck i lärar rummet uppe på BF! 

 

 Jag och Marre i parken

Jag och min lillebror Kalle + min morbor

 Jag på lastbilsflaket vi åkte runt stan på

 

 Eje, Jens, Jag, Jörgen och Zander. Shit vad jag kommer sakna dem

Mathilda aka Pocahontas, Zander och Jag


Jaha då sitter jag här, första dagen som arbetslös. Shit, jag är arbetslös och jag har knappt gått ut skolan. Cool titel iaf, eller jag har en annan titel också barnskötaren Emma Andersson! Nu ska jag gå ut i solen och njuta av livet som arbetslös! hihi  


Puss Emma

Av Emma Johanna Andersson - 7 juni 2007 15:32

Ärade läsare, här ser ni världens bästa 3 lärare.

Conny, Susanne och Christina, mina lärare.

Sista dagen med mösspåtagning och sedan var det lärarnas tur att rå om oss helt för sig själva. de hade förberett en tävling där vi skulle gissa vem låtarna de sjöng handlade om i klassen. Sista låten, låt 25 var midnatt råder och de sa när de skulle sjunga den att den här är fin nu kanske ni fäller en tår och gissa vem den handlade om?! Jo men MIG! Finaste låten enligt lärarna handlade om mig! Blev bra paff när de sa det. Tydligen trippar jag fram i hög hastighet. ;D


Nu måste jag prova klänningen snart!


Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards