€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under februari 2009

Av Emma Johanna Andersson - 11 februari 2009 12:30

Tänkte bara slänga iväg en snabbis innan jag kilar iväg till jobbet.. Vi ska till Hallstabacken vilket låter super mysigt om man inte tittar på termometern idag, den visar nämligen -24, -24 fucking jävla grader.

Det positiva är att det endast är -11 i solen, japp ni läste rätt, det är SOL, underbara SOL.


NU: Jobba i solen!

Av Emma Johanna Andersson - 10 februari 2009 15:05

Goddag allihop!

Har hunnit med rätt mycket idag, skottade fram min bil som plogbilen varit så snäll att ploga in i helgen då jag inte varit hemma, tack som fan!

Tog typ 30 minuter att få bort alla snö.

Åkte upp på fresk för att köpa en tavellist utan resultat, insåg att bilen inte mått så bra utav att stå in plogat när jag skulle därifrån då den absolut inte ville starta, J fick komma med Mercan & sedan fick jag skjutsa en kille som heter Patrik till berners. Nu hade jag iaf en bil som fungerade vilket kändes bra så jag tog en sväng in på Bodéns & firade emd att köpa 2 blommor, en till köket & en till sovrummet eftersom den inne i sovrummet stendött under helgen. Köpte även 4 fina bokstäver till sovrummet + ett hjärta, bjuder på ett ihop klipp jag gjorde i paint, är inte mer händig än så när det kommer till bildredigering & sånt tjafs ;)

Vänster över hörn: köksblomman

Höger: Sovrummsblomman som hette nåt med turtle, vilket får mig att tänka på: Teenage mutant ninja turtles!

Vänster neder hörn: Bokstäverna, stiligt om jag får säga de själv ;)


Jag tror inte min granne längst ner mår så bra heller, han har inte synts till på typ 5 dagar & nu är polisen här, dem måste nämligen vara med om hyresvärdarna ska gå in & kolla om han är död eller inte.. Jag tippar på död eftersom man brukar höra hur han sjunger & spelar musik varje dag & det har han inte gjort sedan i torsdags, dessutom sitter dte ett paket i hans brevinkast som han inte plockat in på 5 dagar, tragiskt för han är inte så gammal så jag hoppas han lever!


Nej nu ska jag äta, håller på att hungra ihjäl & jag vill inte dö, jag är alldels för ung!! Puss.

Av Emma Johanna Andersson - 9 februari 2009 21:01

Hej söta läsare!


Var på stan tidigare idag & fikade med mina systrar, syskonbarn, systerman & Jonna, väldigt mysigt & trevligt efter en hel helg utan dem, är inte vanligt om man säger så ;)


Nu på kvällen så har jag städat, tvättat, hängt- & strykit tvätt här hemma, inte så kul men ack så nödvändigt, stora dammråttor låg & lurade inne i sovrummet & när jag väl börjat har jag rätt svårt att sluta för det mesta. Men nu är det så rent & fint här hemma & det luktar gott också, har tänt en massa doftljus lite överallt :)


Nej nu blir det teve, tycker jag är förtjänt av en helkväll/natt i soffan bara latandes ;)

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 9 februari 2009 11:16

B-Å Nobbar Douglas?!

Nej, det måste vara fel, det får inte vara rätt. Är han tillgänglig måste B-Å ta med honom, det är med sådanna killar i laget man vinner, sådanna som aldrig slutar kämpa. Nu ligger tyvärr San Jose bra till over there så det är inte ens säkert att han kan vara med, men om han kan, DÅ MÅSTE HAN FÅ VARA MED!

Anledning till detta uttal är som står i artikeln att det är stor rink. Jaha, so, han klarar nog även en stor rink, storleken har ingen större betydelse i hockey. Ska Douglas bara få vara med när det spelas på liten rink då? Orättvist mot han & svenska folket som fått någon att tycka om!

Av Emma Johanna Andersson - 8 februari 2009 21:51

Godkväll!

Tänkte berätta lite om helgen..

Började med att vi packade in oss i bilen runt 18 tiden & styrde vår kofångare mot nordligare breddgrader närmare bestämt då Björkarnas stad Umeå, staden där Umeå IK huserar på Gamliavallen, Björköven spelar hockey i Umeå Arena & Haga mannen skrämde slag på kvinnor under 8 år. Vi var 4 personer som skulle vara bort i 2 dagar & 3 nätter & hade packning för en veckas utlandsresa. Bil resan var underhållande, där jag fick ta över ratten efter en drive in burgare på Max i Ö-vik & öl suget blev allt större för männen.

När vi någon timme senare hade kommit fram åkte vi till Malin & Niklas, kollade lite på Lets dance, for vidare till världens bästa Magda, kollade in hennes mysiga rum & sedan till Plommonvägen för att intaga soffa läge, (fast utan soffa) & lite senare sängläge.

Dagen efter bjöd på stan, där jag hittade en klänning & ett par skor som även fick bli kvällens outfit, fika hann vi också med så klart, Barista, åhh vad jag älskar det fiket, alla blev som frälsta av de underbart goda mackorna :)

Nu till kvällen, förfest hemma hos Malin & Niklas, trevligt som bara den men Jonny, Jimmy & AK blev tyvärr sjuka så Jonny for hem på en gång medans Jimmy & AK ändå var tappra & följde med ut men for hem efter en stund. Vi var på Schlager baren dör kvällens tema var ugglor, hade man en uggla av något slag med sig så kom man in gratis (där av de vackra hemmagjorda uggleglasen på bilden, made by AK & Malin. Vykort från lagerhaus 10 :- istället för 100:- i inträde) & jag insåg att jag är en jävla schlager nörd, kan alla låtar & movsen, fann helt enkelt mig själv bara njutandes av livet!

Träffade på 2 personer som jag visste vilka det var & sedan så försökte jag leka matchmaker men misslyckades tyvärr.

Antingen är man singel eller inte singel!

Lyckades få med en dalmas på film när han immiterar Robert Gustavsson när han immiterar Tony Rickardsson, you know!

 

I

(Vi älskar toa bilder!)

I

(Jessika, Magda & Jag)

Bil resan hem idag gick bra. Inte samma fart som på vägen dit men det är fulltförståligt eftersom 3 av 4 fortfarande inte var riktigt krya.. Stackarna där, speciellt Jimmy & AK som for bort utan barn & skulle vila & umgås med kompisar som dem inte träffar så ofta.


Nej nu ska jag fortsätta kolla på Beck! Puss.

Av Emma Johanna Andersson - 8 februari 2009 16:40

Hej kära läsare!


Tyvärr har jag inte haft något internet  där jag har bott i helgen så därför har jag varit tyst som en mus.

Helgen har iaf varit suverän,för min del, Jimmy, AK & Jonny vill nog helst bara glömma gårdagsnatten.

Orkar inte skriva just nu, är helt slut efter bilresan. Återkommer senare. PUSSS!!

Av Emma Johanna Andersson - 6 februari 2009 09:55

Hallo!!

Sista dagen på den här arbetsveckan, fick sovmorgon idag för jag börjar inte förrän 11.30 :) men då har jag ju stängning så jag slutar inte förrän 17.30 vilket var mindre kul en fredag kväll!

MEN, efter att jag slutat styrs nosen mot Umeå, blir väl inte så mycket ikväll men imorgon blir det shopping med AK, Malin & kanske Elin & på kvällen får vi se. Men det jag är mest glad över är att jag ska träffa min vackra vän Magda! Ha inte träffat henne sen skolan började igen, and I miss her!


Nej nu ska jag packa så att det bara är att fara när jag slutar.. Jippiiii!! :D

Puss.


Ps: bjuder på ett av klippen jag aldrig kan sluta skratta åt

Av Emma Johanna Andersson - 5 februari 2009 20:32

Jag har blivit utmanad av Magda.

Gå in i din mapp med bilder, öppna mapp nr 6 och publicera bild nr 6.

Detta kallar jag ödet!

 

Den här bilden föreställer moi, på väg till underbara Cypern. Kollar nog så jag har allt med mig & det hade jag, utom den där sista svenska 500 lappen som var tänkt att användas när vi väl befann oss på svensk mark igen,men den följde nog med den som gick på toan efter mig på Arlanda innan vi styrde kosen mot varmare breddgrader. Lyllo dig!

Take me back!


Jag utmanar:

Dem som vill +

AK (& Jimmy)

Rockstar

Lina

Limpan

JP

Marre

(även om de 2 senast nämnda är redan utmanade)

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards