€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 19 februari 2009

SVB

Av Emma Johanna Andersson - 19 februari 2009 21:24

Godkväll vänner!


Har nyss sett klart hockeyn samtidigt som jag kollat på dagens Sveriges värsta bilförare på datorn. Hockeyn blev onödigt jobbig & spännande på slutet, Djurgården hämtade upp ett 4-0 underläge till 4-3 i sista perioden & det blev en riktig nagelbitare, men älskade Färjestad höll undan & nu leder dem med 4 poäng över HV som åkte på en suddendeath förlust.

Wunderbart!

Sveriges värsta bilförare (SVB) är en jäkla kung program, jag skrattar så jag nästan kissar på mig varenda torsdag 20.00-21.00 Anitha är en kungkärring, iklädd nåt rosa plagg varje gång & hon är helt galen i trafiken, är så glad att jag slipper möta någon utav dem i trafiken här hemma i Sollefteå.

Cecilia & hennes co driver Ellen är bara fjantiga & Cecilias körkort borde dras in.

Gurkan & hans co driver är så otroligt roliga, bara jag ser Gurkan börjar jag skratta, han har NOLL koll!

Robert berättade för Adam Alsing idag att han inte gjort halkbanan för han var sjuk, snacka om tabbe för hans bilskola eller om han nu gjorde det privat, om folk får reda på vart han tog körkortet kan dem ju åka på fan ;P


Märkte ni igår att jag inte skrev om Semestersvenskar? Det var inget avsnitt igår för dem visade GE galan i friidrott, jag blev så sur att jag till och med bojkottade den tävlingen. Nu måste jag vänta en vecka för att få se avsnitt 6, damn!


Nu ska jag kolla på en film. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 19 februari 2009 16:29

Hej!

Idag har jag jobbat några timmar tillsammans med AK på Karamellkungen, Monica ligger med bihålsinfammation så då får vi jobba stället.

Imorgon blir det ICA Remsle & sedan är det helg. Dem ringde för en stund sedan från Falken också & hörde om jag kunde jobba imorgon men eftersom jag redan hade en grej inbokad så fick jag säga nej, blir tokigt eftersom det är ganska mitt i dagen vi ska på ICA.


När vi var klara åkte vi hem hit & såg skidskyttet där det blev en fin fin silvermedalj & sedan skidåkningen som gick ganska mycket sämre. Efter det blev det chiligyta till lunch, gott.


Nej nu ska jag sluta berätta om min dag & göra någon nytta istället. Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards