€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under december 2007

Av Emma Johanna Andersson - 13 december 2007 17:30

Tänkte att jag skulle ta och göra mig ett fint pepparkakshus som jag skulle ha inne i köket på sidobordet, så jag tog mig en promenad  till ICA för att köpa en färdig byggsats annars hade inte huset blivit klart det här året.

Första av allt så var 2 delar trasig då jag öppnade förpackning vilket måste ha betytt att fortsätt inte med det här, men det gjorde jag, satte igång att smälta sockret för att klistra ihop delarna, och började bygga ihop dem, När taket skulle på insåg jag att en bit var vänd åt fel håll, efter det fortsatte eländet, jag brände mig, skortstenen gick sönder och till sist pallade jag inte längre, alltihop åkte i soporna och nästa gång jag bygger ett hus ska jag vara 40 och ha 3 ungar som tjatar tills jag inte pallar mer.


Kanske när brännblåsan jag fått lagt sig och slutat svida, då kanske, kanske jag kan tänka på att bygga ett nytt för jag vill ju så gärna ha ett! Undra om man kan köpa ett helt någonstans?


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 13 december 2007 12:08

Idag är det Lucia! En mysig dag när man går i skolan, men nu, ja nu kör man på precis som om det vore mars liksom. Skulle jag ha haft ett jobb eller barn så hade dagen varit speciell, med tanke på att mitt framtida jobb innehåller barn i massor och då luciafirande och har man egna barn så innebär det att man far på skolan och tittar då de lussar. =D


Läste en kompis blogg och kom att tänka på då vi gick i 9:an och det var vi som skulle gå i tåget, jag vägrade, får jag inte vara lucia vill jag inte vara tärna(ställde inte ens upp som luciakandidat) + att tåget redan var överfullt. (Jag tror vi kanske var 15 nior av 80 som inte var med i tåget, jag tycker personligen att ett lucia tåg ska vara litet, typ att man nominerar 4-5 stycken och de 4 som inte blir lucia är tärnor.) Men iaf så satt jag & mina dåvarande killar (gänget - Marre för hon var tärna) och skrattade oss igenom hela firandet, det var den mest falsk sången som någonsin strömmat ut genom munnarna på Valla skolan.. Mina vänner som var med var naturligtvis vackra & bra men resten, ja visst vackra men inte fan kunde dem sjunga. Undra om det var det året tidningen valde att inte komma till Vallaskolan? :P


Puss&hej


räknare

Av Emma Johanna Andersson - 12 december 2007 18:01

Såhär är det, ödet gillar att jävlas med mig, de som läst min blogg tidigare och framförallt mina vänner & min familj vet att jag hatar tvättstugor.

Nu då jag tog mig i kragen och gick ner till den för att tvätta så är det någon som tagit tvätttiden, hon bad så hemskt mycket om ursäkt och jag sa att jag skulle komma tillbaka om 40 minuter efter att hennes tvätt var klar. Jag blev inte arg eller så på henne.

Så efter denna händelse så kanske alla förstår att det inte är meningen att jag ska vara i tvättstugan.

Jag var bara tvungen att dela med mig av detta så att mina vänner och de ur min familj som läser detta inser att jag faktiskt ger/gav det ett försök men det misslyckades och det var inte mitt fel. Shit vad de kommer vara stolta över mig nu, eller hur? =D

Nu ska jag laga mat, tacogratäng, får se om det inte är meningen att jag ska laga mat heller..


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 12 december 2007 14:19

Hon har gjort som alla andra! Släppt en bok, och jag vill bara gråta, jag vill och kommer nog börja gråta om jag måste se denna boken med denna människa på framsidan hemma i stan då jag går på bokhandeln och ska köpa mig ett litet fjuttigt kollegieblock, ett kollegieblock som kommer förstöra min jul och skada min syn för resten av livet.

Kolla här om ni vill få gift i era ögon.


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 11 december 2007 19:07

Ni är säkert alla super sugna på hur tentan gick?

Nä inte jag heller, men jag kan avslöja att kuggar jag denna så vette fan om det är någon mening att fortsätta...

Iaf ett E borde klaras, annars är jag ganska pinsam, iofs så hade jag inte en aning om 1 fråga utan där chansade jag på A occh skrev nada på B, men jag menar 2:a frågan skrev jag ihjäl mig på..

Skitsamma..


Tog bussen hem idag från Kramfors efter att ha åkt med Anja dit, och funderade på om det fanns pengar på busskortet, och det gjorde det naturligtvis inte. Men chauffören var helt underbar och sa att jag kunde betala en annan gång, och i min värld när det gäller bussar, bjussade han på resan =D


Nu vill jag ha helg, jullov, eller ja nåt i den stilen iaf. Ska snart kolla på Ugly Betty & sedan Desperate, efter det är min dag fulländad och kanske att sängen väntar då, men för innan allt ovanstående blir det king.com!


Tack&Puss

Av Emma Johanna Andersson - 11 december 2007 06:22

Nu har vi den bästa lösningen på åka fram och tillbaka problemen, jag åker till Bollsta och åker med Anja och jessica till H-sand, åker med dem hem från H-sand och åker hem från Bollsta!  Hur bra är inte detta då?!


Nu ska jag strax kila iväg till bussen.. Ohhh måste nog kuta till bussen nu!!


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 10 december 2007 19:00

Godeftermiddag/kväll!


Har nästan nyss klivit innanför dörren, inte riktigt men nästan, har hunnit gjort käk med, har inte ätit sedan 12.00 så hungern är ganska stor nu!


JP kommer snart förbi :D Efter (och kanske under) blir det pluggande till tentan imorron..

Tråkig inlägg men jag måste äta!! :)


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 9 december 2007 23:41

Imorgon börjar sista inneveckan innan jul, men nåt jullov är det fan inte snack om,nä vi ska plugga, plugga, plugga under jul, får väl en sisådär 2000 uppgifter som ska vara klara till nästa kurs.. FY!!!


Måste sova nu så att jag orkar mig upp, vore illa om jag försov mig..


Jo grannen addade mig på msn idag och frågad om jag hade varit ledsen idag.

-Va? Nä jag har inte ens varit hemma idag, kom hem vid halv 9.

Tydligen så hade någon suttit ute i trappen och gråtit och han trodde det var jag..

Jaha, ja men det är bra att han bryr sig, men NEJ det var inte jag, om jag skulle vara ledsen skulle jag absolut inte sätta mig ute i trappen och gråta.. Kanske någon stackare som hade blivit utlåst?! ;P


Puss&godnatt

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards