€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under december 2007

Av Emma Johanna Andersson - 26 december 2007 02:38

Idag var det då juldagen och det är en av dagarna då alla i sollefteå går ut och hoppas på napp, fylla eller bara trevligt sällskap (jag hoppades på det sistnämnda ich det fick jag)

Började med en liten fest hemma hos mig med rätt mycket folk, tyvårr så gick JP hem, hade gärna haft med mig henne för hon är en sådan som kan få party humöret på topp. Men jag har inget annat att klaga på, sällskpaet var kanon och jag fick även en och annan sak utredd.

Nu när gaddarna är färdig borstade så ska jag ta min kropp och förflytta den till sängen, fast hur jag än gör så kommer jag inte vara lika vacker imorron som ikväll :P hah


Puss&hej vänner

Av Emma Johanna Andersson - 25 december 2007 01:42

Så var julen över för detta är, eller inte riktigt hela julen men den bästa dagen under julen! Klapparna var suveräna, mycket pengar och fina grejer, fast bäst var nog ändå den fina kalendern jag fick på min underbart vackra gudson, han är BÄST!


Nu ska jag sova för klockan är mycket, imorron lutar det åt fest, fast vart ska alla vara? Tydligen så är det tema "fullast vinner" enligt Magda, haha


Föresten nu när julklappspengar kommit så vankas en New York resa, så jag undrar bara vart min rese kompis Feffe hller hus, han kanske har snöat in i den södra delen av Sverige :P


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 24 december 2007 11:53

Då var dagen kommen, dagen då alla barn håller på att dö av längtan till tomte & paket medans vuxna längtar till maten. Jag tillhör den första skaran, den lite mer omogna, fast i detta fall vill jag gärna vara omogen resten av livet! Nu bär det av mot Strandgränd & diverse olika uppgifter som ska utföras, (dukning är min starka sida så det vill jag ha)


Men...

GOD JUL mina kära läsare!

Av Emma Johanna Andersson - 23 december 2007 13:06

Kan berätta att mina godisar blir nog inget jag serverar på självaste julafton, misslyckade? Mja en smula men inte totalt, fula? JAAA!!


Igår så satt jag och såg American pie the naked mile, jag älskar verkligen de senare american pie filmerna, rättare sagt de 2 senaste, Naked mile & Beta house, inte nog med att dem är otroligt roliga utan filmern kryllar av män som är 10:or! Ex: Ross Thomas & Steve Talley


Idag ska jag iväg till momma och äta "dagen före2 julbord, brukar vara en bra tillställning även om förra året blev lite av en freakshow. Det får mig egentligen bara att gilla min familj/släktännu mera, för vad som än händer så tillslut så blir alla sams igen och om man inte kan glömma så är man trevlig ändå :P Imorron är det julafton och jag har inte fått veta vem som är tomte ännu..


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 22 december 2007 18:55

Heeeello!!


En händelserik dag idag, gick bort på stan och hittade inte mamma någonstans, var in på alla affärer men no mama (ni som vart här/bor här vet att man kan se en person som är vid Swedbank när man är vid bolaget).

Gick in till Ayam på salongen och vilade en stund ;P tills mamam ringer och undrar om vi ska fika, JA TACK!!

Jaja dagen gick fort och det blev matdags, svängade in på går´n hemma så att mamma & Karin kunde packa ur grejerna de hade, efter en stund hör vi världens skrik och efter en stund ser jag någon ligga ute på gatan som har ramlat, vi for iväg och stannade där personen låg och mamma klev ur, troligen så hade mannen brutit höften, stackarn + att han redan har problem med att gå så det lär väl bli ännu jobbigare då han väl får börja gå igen..

Nu är jag hemma igen mätt och glad så eftersom att jag hittade det där fruktpektinet som jag skulle ha  på ICA idag så bakade jag mig mina små godisar som ska finnas på julbordet :P Dem är väl kanske klara om en sisådär 2.5 timme till, dem måste stå i kylen och stelna först.


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 21 december 2007 17:26

Alla klappar är inslagna och min rygg håller på att dö. Har suttit på golvet sedan klockan 16 typ och det känns kan jag lova.

Det tog ett tag att slå in alla, men vill man att de andra ska få det fin(t) så får ryggen lida pin(t)

Jaja nu ska jag äta, kanske inte lindrar ryggvärken men hungern stillar den lätt.


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 21 december 2007 11:32

Nu ska jag ta och sätta på mig lite smink och sedan knalla ner på stan för att avsluta julshoppandet för iår, ska köpa nåt som inte alls vet vad det är, ska baka till julafton och måste ha denna ingrediens.

Vet inte om de gör sådan stor skillnad för jag är ingen mäster bagara, men det ordnar sig..

För kanske 4 gånger sedan jag bakade var jag i Umeå och råkade sätta på grillning istället för över&under värme, vilket slutade i att brandlarmet gick (men ingen brand) och att jag fick tinga hem till Sollefteå och säga att dem skulle baka snoddas åt mig för vi skulle nämligen ha med oss på skolan till julavslutningen, detta är 4 år sedan och det betyder att jag bakar en gång om året :P


Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 20 december 2007 13:13

Nu har jag jullov, eller klockan 21.00 ikväll får ja mitt efterlängtade jullov :)

Börjar mer och mer komma i stämmning med julen även fast det är lite tråkigt att det är + grader ute och blank is, vilket innebär att snön försvinner/försvunnit och julen kanske än en gång måste spenderas grön precis som förra året.


Nu ska jag kila iväg och köpa några julklappar som jag har kvar..

4 dagar kvar till julafton! =)


Puss&hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards