€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under september 2009

Av Emma Johanna Andersson - 22 september 2009 20:58

Goddag!


Idag har jag varit på födelsedagskalas, min lillasyster fyller 15. Coolt, kommer ihåg dp jag var 15, vad kul jag hade även fast man gick i högstadiet. ;)

Min Marre fyller också år idag, fast hon blir något äldre, hela 21 år. Grattis till dom båda!


Var på bibblan idag & skulle låna böcker, blir bra less när allihopa är utlånade, alla utom 1 & nu pratar vi 10 talet böcker bara till ett delmoment. SKIT, nu måste jag ju köpa. BAJS!


Usch vad sur jag blev struntar i det här nu :P Imorron blir det kanske after work, känns ju kul!!! :) Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 21 september 2009 19:53

Åh vad härligt det är att se hockey igen! Säsongen 2009/2010 kan inte börja mycket bättre än såhär; 3-0 till Färjestad & nu börjar 2:a perioden.

  

färjestad semifinalklara

Ciao så länge

Av Emma Johanna Andersson - 21 september 2009 11:16

Hallo!


Såg klart Män som hatar kvinnor igår & vilken underbart bra film, satt på helspänn stora delar av filmen men älskade verkligen varje minut. Helt underbart, men jag kan inte riktigt förstå hela upphetselsen över Lisbeth Salander, visst Noomi spelar den rollen super bra men Micke Nyqvist gör sin roll lika bra, alla i filmen spelar väldigt bra & lever sig in i rollerna på ett fantastiskt sätt. Även att grannen i Beck var med ;)


Nu ska jag kila bort på biblioteket & låna några böcker sedan ska jag mejla mina lärare om lite viktiga grejer inför vfu:n som jag blev tvungen att göra, hoppas jag hamnar på Prästbordet igen :) Väntar med spänning med att pappa Timander ska ringa mig.


Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 20 september 2009 11:04

Hej!


Sådär nu har jag jobbat klart denna helg & nu är det en ledig helg innan nästan gång jag ska jobba, känns jäkligt behagligt. Är super trött & tror jag ska lägga omkull mig på soffan en sväng. Blev lite sent igår eftersom jag hamnade hemma hos min kusin på en liten tjejfest, super kul igår inte lika idag. Tror jag var lite halv full imorse & efter ett tag började jag må illa & trodde att det kulle komma upp, men då åt jag ett ägg, en vitamin & drack massa vatten, bästa kuren ever, spänningen i huvudet släppte direkt & jag slutade må illa. Ett tag trodde jag att jag fått svininfluensan, men då ska det nog inte gå över utav min lilla hemmakur..


Nästa vecka ska jag kanske ut på praktik, får se hur det blir som egentligen, eftersom jag bytt inriktning så har jag gjort denna vfu vilket innebär att jag kanske endast behöver åka till en llu:are så att jag får göra uppgifterna, skulle vara skönt, då kan jag jobba & koncentrera mig på att endast få till bra uppgifter. :)


Nej nu blir det soffan. Puss så länge

Av Emma Johanna Andersson - 19 september 2009 10:29

Goddagens!

Nu har jag jobbat klart för idag & nu är det bara telefonen som ska passas fram till klockan 9. Känns skönt!

Min mormor kom upp på hotellet en sväng & fyllde på min plånbok, tusen tack underbara momma!


Såg män som hatar kvinnor igår, inte hela eftersom vi blev trötta, men det jag såg var super duper bra, vilken film! Jag älsar Stig Larsson!!!!


Funderar på att ta en sväng på staden idag, har inte fikat på hur länge som helst känns det som, kan inte ens komma ihåg sist jag var iväg. Tyvärr så kan jag inte följa med till S-vall idag för att fira Henkan som fyller 30 år om några dagar eftersom jag måste jobba, jävligt surt för jag vill också leka krig i laserhallen. :(


Nej nu blev jag bitter, nu måste jag gå & fika.


Är bjuden på middag, grillat, älg dessutom, yummie! Finns en positiv sak med älgjakten iaf & det är allt gott kött man får ta del av, snart kommer oxen också så då får vi påfyllning av vanlig köttfärs också. Tacka vet jag bönderna som sliter för att vi ska få det bra ;) Puss


Förresten så såg AK´s hår bra ut igår när jag for hem. DS

Av Emma Johanna Andersson - 18 september 2009 11:22

Åh ja såg nyss på reklamen att singing bee ska börja igen den 8 oktober. Är nog bland det roligaste programmet jag vet, älskar att lyssna på folk som inte kan sjunga. Du behöver inte sjunga bra, bara du kan texten. Härlig slogan!

Sådär då har halva arbets fredagen gjorts bort. Pickalot i några timmar på morronen & nu om 39 minuter väntar jobb på Haren. Sedan jobbar jag helgen dessutom, skit, men jaja, bara att bita ihop & gå vidare.


Ikväll ska jag färga håret på AK, wish me luck, eller ja henne. ;) Nej dte kommer nog gå som en dans är ju bara att smeta i & se till så att hela håret får färg. :)


Nu ska jag leta fram en varm, regntät jacka så jag kan vara ute & leke med kidsen. Piss regn/piss väder! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 17 september 2009 20:47

Godkväll!


Sitter & kollar på sluttampen av Idol, skrattar & skäms omvartannat, skönt på ett sätt att audition är slut men ändock tråkigt för det är ju då man skrattar som mest. Ser ni bulgaren som är inne nu? Haha!


Nej nu måste jag kila över på teket. :) Puss

------------------------------------------------------------------------------------

Tänkte göra er, mina kära läsare, uppmärksam på en tjej som försvunnit här i närheten. Hon skulle hem till sin mormorsmor & sova eftersom hon inte orkade åka hem. 2 kompisar följde henne hela vägen till porten & såg till att hon kom in, efter det är hon spårlöst försvunnen! Håll ögon & öron öppna, tänk på de stackars föräldrarna.

  

Har du sett Emma Dahlberg de senaste dagarna?

------------------------------------------------------------------------------------------


Av Emma Johanna Andersson - 16 september 2009 21:38

Hej kära du!

Oj vad trött jag är idag, jobbade ju på Haren idag & ungarna var helt "uppitok" idag. Var helt slut då jag slutade men fpr vidare till ICA Trollet & hjälpte Monica att göra klart Parrots. Efter det for jag hem & dog en smula i soffan kände bara att ögonlocken blev tyngre & tyngre & tillslut kunde jag inte stå emot tyngden längre. Slockande som en stjärna på soffan & vaknade 20 minuter senare. :) Skönt var det.

Efter en stund ringde Jenny & sa att de var på S-gränd, gick över dit & surrade lite sedan gick vi på ICA där jag bestämde mig för att koka saft. Yes man jag har kokat saft idag, inte svårt & jävligt gott. Mormors smultron saft, smakar typ som när min mormor gjorde egen smultronsaft när jag var mindre, vilka minnen!

Gick bort på hotelle senare för att gratulera Karin tillsammans med mamma & Sussie, åt god stubbe & skrattade så jag höll på att kissa på mig, jävlar vad kul vi har!


Nu sitter jag & kollar på the bachelor, är en tillbaka blick på alla som varit med, kanske inte det bästa men ändock roligt att titta på..


Förresten såg ni Idol ikväll? En Sollefteåbo gick vidare, Felix,:) en annan Sollefteåbo, Tove tror jag hon heter, borde flytta härifrån nu, hoppas hon skämdes rejält när hon såg detta, för det borde hon göra.


Godnatt på er alla. Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards