€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under maj 2008

Av Emma Johanna Andersson - 20 maj 2008 18:14

Ikväll går årets match av stapeln uppe på Remslevallen, Ruf tar emot Umeå IK, yes UIK, Sveriges bästa fotbollslag... Svenska cupen & Ruif har allt att vinna..

Jag tror på en rolig match men det blir tyvärr blir förlust (Umeå ska vinna that´s it!) även om Remsle har Conny "Puppen" Uppling som tränare, en av världens bästa lärare som gått i ett par skor..

Är sugen på att gå & kika men frågan är om Marta med flera spelar.. På ett vis så tror jag kanske det med tanke på att Maria Bergqvist moderklubb är RUIF så hon kanske manat på lite extra att dem ska spela, iaf en stund, men samtidigt så slits nog inte stjärnorna i en skitmatch (för dem) 


Pittsburgh- Detroit i stanleycup final, blir tufft, jämt & hårt vilket vi alla älskar.. Vet inte vilka jag håller på SvenskDetroit eller CrosbyPittsburgh, hur som helst så vinner spelare jag gillar så det är en win win situation..


Nu ska jag fundera över om det blir fotboll eller inte..

Av Emma Johanna Andersson - 20 maj 2008 00:17

Inte själva snacket som är viktigt utan vurporna hon gör.. Jag dör av skratt!

Av Emma Johanna Andersson - 19 maj 2008 23:11

Har suttit & kollat på 20 frågor med Douglas Murray ett x-antal gånger & jag är såld..

Den mannen kommer jag inte sluta tjata om än på ett bra tag. Han är stört skön & det gillas!


Ps. Om ni klickar upp länken kan ni klicka på most viewed så kommer båda 2 upp.. Säger kanske en del om popularitet?!

Av Emma Johanna Andersson - 19 maj 2008 11:39

Hej!

För några dagar sedan kollade jag på Teliaräkningen som damp ner i brevlådan för samma dag & insåg att man skulle betala för säsongskortet elitserien 20 april-20 juli, så jag tog telefonen & ringde, jag skulle försöka låta lika häftig som Jonny, lika förbannad som då han ringer Telia..

-Hej, är det meningen att man ska måsta betala för något som man ändå inte kan se, det är ju bara en svart still bild liksom?

-Det där vet inte jag så jag kopplar dig vidare..

-Okej tack!

Blev vidare kopplad 4 gånger innan jag hamnar hos kundtjänst som börjar samtalet med: Då ska vi se, du vill avsluta säsongskortet..

-NEJ, FAN DET VILL JAG INTE, DET FÅR NI INTE GÖRA! Jag blev rätt uppgiven där ett tag & tänkte att nu har jag förstört hela nästa säsong, tjejen i andra sidan luren började skratta för hon hörde nog hur orolig jag blev..

Så Jonny fick ta över telefonen & förklara på bred norrländska & med bestämdhet i rösten, då helt plötsigt fattade dem!

Jag är ingen såndär elak människa mot dem i telefonen, försäljare som ringer skulle kunna sälja vad som helst till mig eftersom dem låter så trevliga & då kan jag inte säga nej heller.. Men jag jobbar på det!


Puss..

Av Emma Johanna Andersson - 18 maj 2008 10:12

Jag har tänkt nu ett tag efter att ha läst kommentarer om Sverige på aftonbladet..

Många skyller på NHL- stjärnorna som inte ställer upp, det gör inte jag för dem har inte varit där & kan därför inte ta skulden i att vi varken fick guld, silver eller brons..

Många tycker att det är fel utav NHL-stjärnorna att inte ställa upp, det tycker jag också! En sista gång under denna säsongen måste jag få säga att man ska representera sitt land då man har chansen, den kanske aldrig kommer mer!

En människa på forumet tyckte att vi ska införa VM i hockey vart 4:e år precis som i fotbollen, där är jag kluven.. Kluven för att jag älskar hockey så förbaskat mycket så jag skulle inte kunna tänka mig 3 år utan ett mästerskap eller 3 år där säsongen tar slut i samma ögonblick som det står en vinnare i någon av arenorna runt om i Sverige.. Fast kanske vartannat år.. Då behöver man bara längta ihjäl sig i ett år & det skulle kunna bli en jäkla fest ändå + att NHL-stjärnorna kanske skulle tacka ja då?

Nog om det idag, idag tycker jag att vi ska hylla Tre Kronor för deras insats i VM turneringen 2008, dem kom 4:a & det är inte dåligt..

Grattis Tre Kronor & Grattis Sverige, vi har nu bevisat att vi alltid kommer vara med & slåss i toppen av världseliten oavsett lag vi skickar & oavsett hur många ”stjärnor” vi har med..

Tack Douglas Murray & Henrik Lundqvist för att ni höjde laget ett snäpp..

Tack Elitserien för att ni är så jäkla bra på att få fram spelare som kan fixa en VM fest utan "stjärnor"

Nu är säsongen slut & jag är ledsen, men nart är det dags igen & då är vi starkare! Försäsongen brukar vara rolig den också, massa roliga men ack så "shit vad jobbigt det där är"bilder

 

Ikväll kommer jag antagligen sitta framför teven & heja på Ryssland.. Kanada ska inte vinna, dem ska inte få välja omklädningsrum först (vilket dem fick göra i år även fast Sverige var rankade som 1:a)& dem ska fan inte få gotta sig i att vinna ett VM guld på hemmaplan, kaxiga kanadensare!

Puss!


 Emil Karlsson:

6.00: Tiden rinner iväg, men inte mycket händer.

Förutom att Murray är tillbaka på isen och tacklar allt som rör sig.”

Den här kille har vi inte sett det sista utav i landslaget iaf!

Av Emma Johanna Andersson - 17 maj 2008 13:15

-Jag har fan svårt att se det underbara med hockey när vi ligger under!

Men såhär dagen efter när man är i sina sinnesfulla bruk igen & kan tänka igenom matchen igår natt så föstår jag Andreas Johansson, det var underbar hockey som spelades även om vi inte vann & gick till final.. Dessa fantastiska karlar som har visat vad "stolthet över att få representera sitt land" är (som vissa "stor" stjärnor missförstått) har varit underdogs hela turneringen men visat att vi är en nation att räkna med även om vi så skickar dit J20..

Igår spelades hockey när den är som bäst, när den visar varför ishockey är eller iaf borde vara vår nationalsport! För jag tror aldrig någonsin Du gamla, Du fria spelats så många gånger som när Tre Kronor lirar hockey i världsklass! Inte länge kvar till ett nytt vinter OS..

Men först en bronsmtach där Douglas ska tackla sönder några finnar!

Jag vill även säga ett vad var det jag sa till er som tvivlade på mina ord om att bara namnen Lundqvist & Murray får motståndarna att darra.. Jag hade rätt!

Nä hörrni jag tänker avsluta dagens inlägg med att jag är kär!

Av Emma Johanna Andersson - 16 maj 2008 10:49

Har hittat en ny blogg som Karl Fabricius skriver.. Jag har inte varit med om detta tidigare så jag vet inte om det är något som alltid sker (alltså att en spelare bloggar åt en tidning), för om det är så kan jag förstå att Sverige är så jäkla grym på hockey, dem har en avslappnad attityd till varandra mellan matcherna & då vinner man stora mästerskap! Verkar iaf vara ett förbaskat roligt gäng där borta..


Hotell-döden II
Quebec City, Kanada - den 6 maj 2008, kl 07:29

"Vill bara klargöra lite angående busringningarna. Vi började med att ringa Per Ledin och säga att hans rum fått klagomål på alldeles för hög volym på tv:n. Han köpte det totalt och gick till och med ner till receptionen för att undersöka saken. Nästa offer var Johan Andersson. Han köpte det också totalt och när vi hotade med att han skulle få byta hotell, skyllde han på grannen och tyckte att det var rummet bredvid som skulle kastas ut. Även Daniel Widing köpte vår historia när vi sa att vi var representanter från CSKA Moskva (rysk/engelsk brytning) och ville träffa honom i lobbyn. Olyckligtvis började "Honken" asgarva i telefonen så det ledde inte vidare. Förstår att många av er läsare nu tror att vi är ett gäng 12-åringar på klassresa, men till mitt försvar skyller jag helt enkelt på hotell-döden."


Alla som känner mig vet att jag älskar konståkning så det här programmet kommer jag sitta bänkad framför iaf..

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 15 maj 2008 13:47

En av väggarna i vardagsrummet

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards