€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under december 2009

Av Emma Johanna Andersson - 13 december 2009 22:57

Hej fina du!


Igår satt jag här hemma som en pensionär, gick & la mig tidigt med en korsordstidning i knät och en penna i andra & löste kryss till mina ögonlock föll ner, ett undantag i pensionärs beteendet var att jag minsann var modig nog att lösa kryssen med en bläckpenna istället för blyerts!

Somnade i bra tid men blev väckt klockan 02.00 av att telefonen ringde, Sussie frågade om jag kunde skjutsa hem Jenny & Erik med jag kände att jag verkligen inte pallade, hade ju inte fått sovit så mycket om jag skulle ha skjutsat dom.. Men som tur var löste det sig för dom ändå har jag hört :)


Imorse ringde klockan vid 7 & det var bara att pallra sig upp för att ge kära gäster frukost, en intressant dag innehållande en mystisk person på ett rum & en Markus Fagervall på ett annat.

En intressant sak/ en liten studie jag har märkt/gjort är att när det bor "kändisar" på hotellet är det stjärnan i gänget, alltså den såkallade kändisen som är trevligast, han/hon tackar alltid för sig medans "teamet" bakom stjärnan aldrig gör det, dom är mest otrevliga & ser ner på en. Hur kan det vara så? Är det inte stjärnan som ska vara snorkig & divig, det är ju trots allt han/hon som lyckats & blivit någon?! Inte fan är det basisten man kommer ihåg eller får höra/se intervjuer med...

Hade jäkligt mycket att göra idag och min lillasyster skulle hjälpa mig, klockan 10 skulle hon vara på plats och när hon inte kommit till 10.30 ringde jag hem till mamma.

E: - Hej, vart är Anna?

M: - Ja hon ligger väl och sover.

E: -  Jaha men hon skulle ju jobba med mig idag.

M: - Ja men visst i fan det har jag glömt bort, ska väcka henne så kommer hon när hon är klar.

Hon kom och vi blev klar i bra tid.


Nu på kvällen har jag varit hos Jimmy & AK, kollade på teve & snackade :) Me like!


Usch vad mycket jag skrivit, hoppas ni orkat läsa, måste ta & ladda upp några bilder snart, blir bara en massa tråkigt ord annars.

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 11 december 2009 23:22

hej & hallå!


Nu är det snart dags för sängen eftersom mina gäster kommer stå redo klockan 6.30 imorron för frulle. Är trött så det är ju iaf bra.

Har egentligen inget vettigt att komma med förrutom att jag tycker att Calle skulle ha vunnit men att Erik ändock var bra & förtjänt av vinsten.


har desutom hunnit med och baka idag, chokladbollar med Jonna & William, jenny var också med, vi hade det jättemysigt och jag ska tigga lite kort av Jenny sedan & visa er..

Nej nu måste jag sova. Puss på er!

Av Emma Johanna Andersson - 10 december 2009 21:50

Hej!


Gött med en vinst idag mot Skellefteå, 3-2 blev det tillslut och även fast jag inte fick se matchen så var det spännande, istället blev det Luleå-Timrå när jag hade besök i form av en kusin. :)

Vi åt varmamackor, drack mormor Annas smultron saft & drack kaffe, Mojisgt!


Imorron är det fredag & fredag innebär idol & denna fredagen innebär idol final. Calle eller Erik, jag hejjar på Calle men tror Erik vinner. Fast Calle är mer värd det för Erik var redan så här bra när han kom Calle har ju utvecklats massor. Tyvärr är det inte det man går efter men men han var ju bäst i semifinalen iaf & det är kanske en liten fingervisning på hur jämt det kommer bli :)

HEJA CALLE!


Nu ska jag kolla på guldkompassen. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 10 december 2009 14:11

Hej hej hej!


Hallujah vilken dag, har jobbat på hotellet en vardag för omväxlingsskull, riktigt roligt men ack så mycket folk, dom flesta gästerna eller rättare sagt typ alla gäster åker hem på torsdag. Idag var en speciell dag, det var avslutningsfest för jobbet de gjort här i Sollefteå så väldigt många tog dessutom sovmorgon så vi kom inte åt rummen så tidigt som vi bruk däför blev det lite stress på slutet även fast det inte behövdes. :P Men som skrivet det var kul & jag trivs väldigt bra. :)


Nu nu orkar jag inte skriva mer ska jag lägga mig på soffan & vila, har ont i ryggen efter allt städning och bäddning. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 9 december 2009 18:23

Hello you!


Nu har datorn ballat ur helt, de sista 3 bokst'verna i svenska alfabetet funkar inte s[ nu m[ste jag kolla hue man l;ser detta. SKUMT och j'vligt irriterande.

Dessutom har alla tecken bytt plats, en enda j'vla r;ra!


[  1 bokstaven av de 3 som finns i svenska alfabetet

'  2 (n'st sista) bokstaven av de 3 som finns i svenska alfabetet

;  sista bokstaven som finns i svenska alfabetet.


Hoppas ni forst[r. Fan var forbannad jag blir!!!

Puss


Av Emma Johanna Andersson - 8 december 2009 22:29

Hej vänner!


Hoppas ni alla mår bra.. Här är det rpima liv och julklappsshoppingen börjar ta riktig fart, känns härligt för då är det snart jul jag som alltid är ute i sista minuten.

Har köpt klart åt 2 av mina kusiner & åt Jonna, tror & hoppas att dom kommer gilla klapparna. :)


Idag när jag var och lämnade lönepapperna så lyssnade jag på MJ´s This is it skiva & helt plötsligt slog det över till radion, där spelades To be with you, ni vet låten Calle sjöng i kärlekstemat på idol. Tyckte det lät som Calle & fortsatte lyssna & det var ju hans version. Ödet eller bara slumpen? Calle är ju min favorit & det har han varit sedan han kom i på audition & drog av Walking in Memphis, så jag tror på ödet! Undra bara vad ödet ville med det där?!


Nu: Brothers and sisters. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 8 december 2009 11:34

Hello!


Jag har så mycket bilder som jag måste lägga in någon dag men jag orkar verkligen inte just nu.

Sitter och klurar på julklappar till mig själv, alltså vad jag kan önska mig.

Super Mario Bros finns på listan, tänk er att få uppleva det gamla hederliga spelat

fast på mitt wii istället för pappas gamla nintendo 8 bitar, kan nog bli häftigt. :)

Just dance till wii vill jag också ha sedan är det stopp..

Måste fundera snabbt nu!


Nej nu måste jag fara på en liten miiiiini roadtrip till Lillänget & till Öhn, blir väl samanlagt 3 mil :P. Måste lämna in lönepapper, man får pengarna innan jul om jag gör det nu :) Lovely!

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 7 december 2009 22:32

Heeej!


Nu är jag tillbaka, äntligen är datorn i mina ägor igen, jag är lycklig.

Tänker inte skriva ett monster inlägg för jag är super trött men dagen har spenderats på jobb & sedan på S-gränd med god mat och trevligt sällskap, träffade min tremänning Emelie som jag inte sett på väldigt länge idag, ett kärt återseende.

Ohh nu blev det till att se Redwings-Rangers, måste kila.

Heja Rangers!


Puss


- Kan du börja blogga igen så jag vet att du lever.

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards