€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av Emma Johanna Andersson - 30 augusti 2008 21:15

Satt med näsan i datorn när jag hörde ett bekant intro som gör att jag får en klump i halsen & ögonen tårfylls, tittade upp & såg ett flyplan på teven.. Insåg att Pearl Harbor visas på 4:an & jag sitter redan & gråter.. Gråter för jag vet vad som händer & gråter för att den scenen är såååå vacker! Jag älskar Pearl Harbor!

Av Emma Johanna Andersson - 30 augusti 2008 12:00

Goddag, snart dags för stan tror jag..


Igår så blev det shopping, igen, fast lite.. Jag handlade en jacka(!), ett par skor & ett par jeans.. Jackan blev jag som kär i & fick för mig att jag var någon slags friluftsmänniska.. Den satt som gjutet & är i färgen bone :)

Jeansen är ljusa precis som jag längtat efter hela sommaren, lagomt att shoppa ett par när sommaren är slut tyckte jag! Skorna, mja dem är ett par mer fotvänliga skor än dem jag brukar köpa, jag är nöjd eftersom jag fyndade på dem, min lillasyster kommer gå i taket men hon skulle ha sagt att hon ville ha ett par för det fanns ett par till i en större storlek, jag sträckte mig ju faktiskt så pass långt igår att jag köpte likadan jacka till mamma som till mig själv, samma storlek & allt, meeen, den satt snyggare på mig! ;)

Min bror är lika söt & snäll som vanligt.. Men igår hade han gjort illa sig, han hade vurpat på cukeln & hade superont.. Stackarn.

Blev som vanligt pizza på pickachu (stavas det så? ni vet pokemon gubben, en tuttifrutti för min del, naturligtvis nämndes då programmet tuttifrutti som gick för många, många, många år sedan..

Fick även min födelsedagspresent igår, jag älskar att få presenter & det var en bra present dessutom! :)

Kom även på igår kväll att det inte r så skoj att köra över gålsjöskogen på natten, det var mörkt, lite dimma & en räv+ en gräling på vägen.. Hade inte grävlingen vänt & sprungit rakt fram på motsattsida av vägen så hade antagligen bilen varit lite trasig nu.. Men grävlingen var räddom sitt liv & det tackar jag för!


Nu ska jag vika ihop tvätten klart & sedan kila ner till mama! Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards