€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under april 2008

Av Emma Johanna Andersson - 5 april 2008 16:25

Nu ger jag upp, jag tar över jobbet som sportchef i Färjestads BK, det är ohållbart hur det verkar gå till just nu.. Herr Rundqvist verkar vilja göra ett besök nere i allsvenskan & det kan inte tillåtas så jag tar mig friheten att utse mig själv som Färjestads nya sportchef !

Vad är anledning till Heino-Lindbergs icke förlängda kontrakt?

Heino som så stort skulle bli Färjestads första målis & en av stommarna i laget förra året, kan en skada göra så mycket att man blir utan kontrakt då man varit kanon i de matcher han spelat?

Äh jag skiter i det här & flyttar till Grekland om jag inte får den där tjänsten som jag gett mig själv..


Undra varför man alltid känner en tomhet när säsongen är slut, inte för att det inte blir mera hockey utan för att spelare försvinner, tänk er att inte se Prestberg spela nästa säsong tex..

Man slutar aldrig förvånas.. Och om Heino är på väg till AIK är det ett skämt, inte fan kan han spela där nere när han håller hög elitserie klass, vore som att göra repor över en ny lackerad bil ju!

Jag blir helt enkelt förbannad!

Av Emma Johanna Andersson - 5 april 2008 10:30

Nu vill jag ha sommar & gå barn & fritid igen, bara umgås med de bästa i världen & hitta på en massa bus i skogen, bilden föreställer något slags överfall från min sida på Jens + Jörgen bakom som redan lyckats & biffar upp sig ;)

PS: Jag är fan snygg i mjukkläder, en ny merit på min lista! hihi (undrar vart den tröjan tagit vägen?)

Under byte så måste man tanka på!

Med tanke på min tankning så fick jag bli brännare! Man ser även stereon där det poppades Sex On The Beach & Ingen sommar utan reggae..

Jag vill ta studenten igen!

Av Emma Johanna Andersson - 5 april 2008 08:09

På kvällen när inte jag kan somna så brukar jag slå igång mp3´n, (nej jag har inte förnyat mig med en ipod) jag vet nte vad det är men jag somnar snabbt & skönt.. Ibland tar det lite längre tid, eftersom det bara går att sänka till 1 & på natten när det är alldels tyst så hörs det som 14 or something.. Så igår då så var det en sådan natt, jag kunde inte sova så jag tog fram den & satte igång, men startade inte.. Gick in & hämtade nya batterier men no no.. Så min teori är att jag antagligen krossat den i sömnen, krossat innehållet inte utanpå.. Den teorin kommer från att när jag vaknade igår morse så låg mp3´n under min hand, samma hand som jag sedan satte ner för att ta mig upp, samma hand som även hela min överkropp låg placerad på..

Följden av att jag inte fått lyssna på musik under natten blir att jag måste rulla ur sängen morgonen efter (helst bara 5 minuter innan jag börjar) & sedan blöta ner hela badrummet när jag tvättar ansiktet för att vakna till, den allvarligaste följden blir att jag inte sminkar mig utan går hit på hotellet & halft om halft skrämer ihjäl gästerna eftersom jag är blekare än allt blek.

Det är som dagen efter utgång även om jag är nykter:

-Men herregud Emma är du bakis?

-Nej, jag har bara inte sminkat mig idag!

Åtgärden till detta problem blir att lämna in den till pappa som kan fixa allt, han är en riktig fixarnisse, den bästa fixarnissen (kan inte pappa fixa nåt så är det omöjligt att fixa det) ta lilasysters eller bara köpa en ny..

Jag vill förresten åka till min bror & hälsa på, var riktigt nära att fara igår men det blev inget av, men har man bil & körkort så kan man fara när som helst.. Tack vare mamma som tröck ut mig först & gjorde så att min morbror gillar mig bäst & mest!


Idag kommer för övrigt världens bästa gudson hem, han har varit borta i en vecka drygt & det var länge sedan jag saknade någon så som jag gjort.. Om några dagar fyller han 1 år & jag har köpt halva presenten klar, tänk att tiden gått så fort.. Han är dessutom ett geni, han skickar sms när han ligger & sover, det ni!


Nu ska jag ta & göra lite nytta här borta. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 4 april 2008 20:03

Om det är sant det som står på aftonbladet.se idag så tänker jag gräva gropen ännu djupare (ni vet den jag grävde & skulle lägga mig i efter att FBK åkte ur) Heino-Lindberg får inget nytt kontrakt.. Hur funkar det liksom?

DET FUNKAR INTE HELT ENKELT!

Ja ni vänner nu är jag bedrövad!

Nu startar jag en namninsamling

Av Emma Johanna Andersson - 2 april 2008 23:14

Sådär då har man varit & gjort av med lite energi, den mesta gick åt till att skratta åt min träningsvän..

Ville ha med mig ut på springning imorron men jag avböjde med ursäkten att jag ska ta med mig min prinsessa på restaurang imorron, det är delvis sant, ska iaf fråga henne eftersom hon själv sagt att hon vill men frågan är om hon vågar..


JP & Jörgen är här just nu & spelar lite wii :D men efter att dem farit så ska jag sova så jag orkar med barnen imorron, kan helt allvarligt säga att jag är fullkomligt slut & allt känns tråkigt, men jag tror det är för att det inte riktigt är min klass, jag kan liksom inte bestämma lika mycket som jag skulle vilja göra i vissa lägen..


Natti natti

Av Emma Johanna Andersson - 2 april 2008 15:58

Heeeej!


Ännu en dag & jag börjar känna mig less på att stiga upp på morronen.. Jag är en kvällsmänniska, inte morgon, men whattodo liksom.

Imorgon ska jag ha engelska lektion vilket kommer bli hur grymt som helst ;)

men först ska jag vikariera inne på dagiset, har varit där några gånger & hatar då man måste säga nej, pengar vill jag ha & barnen är så söta så man vill bara äta upp dem, men jag kommer sakna mina huliganer på andra sidan..


Snart ska jag ta bilen och brumma upp till min morbror som fyller år idag, så grattis till honom & efter det blir det träning, stenhårt, polarn vill att vi ska springa ett tag innnan så att vi blir varma (eftersom det inte finns några uppvärmingsgrejer där nere) men han gör det bra om han får med mig på en joggingrunda, har inte sprungit en längre sträcka på 3 år & jag har inte inställningen för att ta mig hela vägen, jag dör efter 500 meter!

Så jag tror jag föreslår en snabbare promenad istället, mycket roligare & skönare, vädret är så jäkla underbart!


Puss&Kram

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards